Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. října 2022 18:57

Evaeva + eless Únikovka mě napadla jako první, vím i o jedný fakt super, ale prý ho to nebere. Zážitky obecně dáváme rádi, ale právě nás nic nenapadá, no.

Offline Vari
2226 příspěvků moje polička 26. října 2022 19:04

Zina Ja mam treba s logem myho oblibenyho hokejovyho tymu spoustu tricek, mikin, ksiltovky, cepice, hrnky, flasku na piti, batoh, nausnice... :-D a kazda dalsi vec me vzdycky potesi.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. října 2022 19:13

Malenge já z toho nic nevyvozuju, jen ze si hodinku schrupla a v 8 spát určitě nepujde 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 19:19

Zina záleží, kolik chcete investovat, třeba ten letecký simulátor by mu přišel fajn.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 26. října 2022 20:31

Já jen tiše špitnu že kdyby někdo ještě neměl zimní boty, tak zalando má do dnešní půlnoci 20% na zlevněné a jsou tam mimo jiné i nějaké BF a kompromisní značky.

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 26. října 2022 20:55

Potrefenáhusa ehm, pubertak chodí po bytě, mlátí dvěrma, nebo tak. Takže chceš jít spát a třikrát tě vzbudí. Skoro jak to mimino, akorát ho pak v jedenáct nemůžeš dostat z postele. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. října 2022 21:07

Mohučanka jaj, chapu ze si nepamatujes. Uvidime jak dopadneme s nasi vybranou skolou my, nejsme spadova ulice. Ale vlastne i ta nase spadova skola nevypada spatne, tak to nebudu nijak hrotit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 21:31

Vybavuju si, že tu někdo kupoval dítěti dětský zavírací nůž. To je tento?

Offline Tabea
8201 příspěvků moje polička 26. října 2022 21:52

Evaeva já koupila s píšťalkou. Jakoze kdyby se chudák kluk ztratil, tak aby pískal o pomoc. Nedoporucuju. Nedalo se to vydržet. Takže jsem nůž schovala a netuším kam.

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 26. října 2022 21:55

Evaeva jo, opinel

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:09

letfenixa hele co maj v český ikee

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:17

někdo, myslím 711990 ? tu doporučoval zimní pegresy tyto . Jsou prosím voděodolné, je v nich sucho i na sněhu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 22:19

continuity díky!

Tabea píšťalka? Chyba, velká chyba

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:22

Sairon Ty jsme měli v roce a půl a ve dvou a půl letech. S vodoodolnosti žádný problém, ale žádnou spesl úpravu asi nemají, prostě kůže. A jako musím říct, sice toho takhle malý dítě třeba moc neujde (naše teda už výhradně chodila bez kocarku, ale víš jak to myslím), ale jsou úplně jak novy, hrozně esteticky vydrzely. A přišly mi i dost teplé. Jen ta podrazka je fakt taková tvrdá no, neohebná a třeba na sáňkování a nějaký tyhlety hrátky mi přijdou třeba superfity lepší, tohle mi přijde spíš jako vycházková bota, ale spíš jde asi o můj subjektivní pocit z toho vzhledu. 

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:36

Sairon 

Nene, jsou to tyto

Mají teda víc barev.

Řada "bosé pegresky". Nepromoknou, ale jestli v nich není zima těžko říct.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:37

Karja díky, na zimní superfity jsem koukala, ale přišlo mi že mají hrozný tvar špiček. Vzala jsem teď nějaké primigi, ale chtěla jsem zkusit ještě i další značku a vzpomněla jsem si na toto. A ráda bych aby to byly boty i na sáňkování a podobně, ta tvrdá podrážka bude boj, je to poprvé co beru něco jiného než BF.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:39

dzizisketa díky, a to jsou klasické BF, takže tenká podrážka že?

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:45

Sairon Jo, jako je to tvrdosti dost klasicka podrážka, přišlo mi zvláštní, že by je zrovna tady někdo doporučoval:-D. Ale jinak je rovná, široká, vepředu na prsty dostatečně široká. On velká malá ve 2,5 letech jiné ani pořádně nenazula, teď uz má nohy takové víc subtilni

Možná tu bosou pegresku doplnit nějakou vložkou navíc, pokud se to teda u dětských bot delava? To mně osobně ten teplotní komfort hodně zvýší. 

No Superfity, není to zas tak hrozný ta spicka, vloni měla Fare, ty mají špičku širokou dost, ale vadilo mi na nich, že se fakt za ty ctyri měsíce úplně zrasovaly...ale jinak byly OK.

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. října 2022 22:47

Sairon Tyhle mel syn loni. Nebo aspon hodne podobne pegresy s koziskem uvnitr. Zima v nich urcite nebyla, jsou to ucinene snehule. Ale nepromokave nejsou, nemaji membranu. Jinak BF to snad jsou, aspon tak mi je prodavali v obchode temer jen s BF obuvi..Ale jak je ta bota cela robustni, tak to samozrejme neni tak lehce ohebne. Jenze syn se loni prakticky jen vozil, takze toho moc nenachodil. 

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:48

Sairon Jj, vydrzely i brodeni hlubokou kaluzi, nenateklo do nich. Navic maj uvnitr vlnu, takze i kdyby navlhly, nebude v nich zima. Ale fakt je Tonda dostatecne otestoval:D jsou pro sirokou nohu teda. A myslim tenhle model.