Veľmi sa mi páčia tieto cizmicky. Ale sú vhodné do snehu? Nebude ten jazyk celý mokrý?

Veľmi sa mi páčia tieto cizmicky. Ale sú vhodné do snehu? Nebude ten jazyk celý mokrý?

Evaeva já ty frodda uz kupuju několik sezón, právě je znám, že to jsou držáci. Nepotřebuju je po sezoně výhodně prodat, ale chtěla bych, aby mu na tu zimu vydržely ![]()
MP Meri Ten Vánoční termín je super! Já se teda trochu u nás bála dopravy, ale to v Praze nehrozí a pustili mě dřív domu aspoň, vlastně už za 60hodin po porodu. Doktorů mi přišlo furt dost, teda na ten Štědrej den tam přišel nějakej kluk v mikine a riflich, podíval se na ta poporodní poranění a řekl že můžu domu. Já jsem tyhle obavy i vyslovila před zdravotníkama a jako říkali, že nemusím mit vůbec strach, že doba je jinde, že je naopak takovej klid na vsechno
Dneska mě bolí hlava, ráno jsem chvíli ležela než zabral prášek a děti obstaral muž. Takže Rosťa měl na sobě podvlékací merino triko a Šárka Rostíkovy legíny ![]()
Dost mě to pobavilo, protože jinak je zvládá oblíkat úplně sám správně a dokonce ví, kde to oblečení mají![]()
Řekněte svým dětem, že jejich děti už sníh v Česku nezažijí. A to je ten nejmenší problém, který je čeká.
❗️
Podle nejnovější zprávy OSN svět spěje ke zvýšení skleníkových emisí o 10,6% do r 2030, ale k zastavení oteplování je nutné naopak o 43% snížit.
Jsem si dneska přečetla na Twitteru (Filip Černý). Tím se problémy s nákupem zimních bot celkem řeší.
Potrefenáhusa Evaeva ja bych se nebala, ze boty nebudou. Parkrat jsem to zanedbala a kupovala az s prvnimi mraziky. Jednou jsem je vzala z bazaru za par korun a podruhe z eshopu o dost draz, nez kdybych lovila mesic predem, ale suma sumarum se to zprumerovalo:)) A v obou pripadech jsme aspon meli tu spravnou velikost na celou sezonu.
Ja s botama saskuju na zalando lounge, ale prijde mi to jak hrat na burze
. Delam to teda uz spis jen s botama pro starsiho, kde se da lip predvidat velikost a koupit snehule v lete. Ale stejne jsem to nevyspekulovala nejlip, protoze sice jsem nejspis trefila velikost i sezonu, ale nezohlednila jsem "faktor tkanicky". Nejak me nenapadlo, ze si je jeste furt nebude umet zavazat a ze vlastne uz bude chodit do skoly, kde to muze byt handicap... taky nevim, co s tim, doufam, ze se to rychle nauci. To je porad neco:)
dzizisketa no ja se taky obavam, ze nase deti se budou mit hur nez my. Nijak me to netesi, ale rikat jim to zatim nebudu.
Chtela jsem vas tu namotivovat licenim naseho marieu dne, ale nez jsem se k tomu dostala, strihli jsme si tak neskutecne prudny den, ze nevim, jestli to ma vubec smysl...
Ale potvrdila jsem si, ze nejkrasnejsi chvilky se nemusi nijak moc planovat. Doletela jsem domu z prace, nalozila deti do auta a jelo se na nakup. Ja nakoupila a deti, ktere snad 2 roky nebyly v obchode, mely dechberouci zazitek. Koupili jsme balik spekacku, ani nevim proc. Kdyz jsme prijeli domu, sla kolem sousedka s detmi, a za chvili jsme sli vsichni spolecne do prilehleho lesika opekat ty burty. Cestou byla DUHA. Kdyz jsme dosli k ohnisti, akorat odjizdela parta cyklistu na prenechali nam rozdelany ohen, klacky a horcici, kterou nas nenapadlo vzit s sebou. Krasny vecer, nikde nikdo, tma jak v pytli, koukani do ohne a rozhrabovani zhavych uhliku, mala oslava podzimnich prazdnin. Deti uplne unesene. Pak pochod domu a deti do 5 minut spaly, my s muzem kazdy sklenicku vina... tohle nemohlo vyjit lip.
Zato ten druhy den jsme meli naplanovany od A do Z, pres brunch az po vylet do jeskyne...a dite tak zodpovedne plnilo ulohu otraveneho syna, ze me jeste ted boli hlava![]()
Gatita a keby si mu na tie snurky navliekli to zdrhovadlo ? (Je to správny vyraz?) Vieš, to čo sa dáva na šnúru v nohaviciach.
A marieuden pekný, my so sme s antiobiotikami doma, môžeme len závidieť.
Gatita To je moc hezký marieuden:-D.
Vy mě s těma botama trochu děsíte, já mám takoviu představu, že vlezu do krámu, nechám si tak troje boty ukázat a doporučit a jedny si pak odnesu domu. Zatím to tak taky dělám, ale malej ještě nechodí, nicméně pevně doufám, že se to podaří udržet, i až se rozejde.
Jinak jsme měnili doktorku, tak byl malej i na vstupní prohlídce. Za tři měsíce nabral 3/4 kila a nepoporostl ani o cenťák, takže má skoro 10 kilo a 74 cm v 15 měsícíh. Já bych řekla, že malinko poporostl, tak je možná drobná odchylka v měření.
A doktorka sama od sebe řekla, že se jí moc malej líbí, jak reaguje, zajímá se, komunikuje, je na nás navázanej a vypadá spokojeně. Mně to tak taky přijde, ale i tak mi to udělalo radost.
Tak jsem dočetla asi 40 stran...
MPLee Gratuluju a zároveň moc držím palce, ať jste v pořádku a brzy všicbni spolu doma.
Úplně se mi vybavilo, jak přestal přes den spát syn. Hrozně se bránil... Jednou ho zachránila moje maminka před pádem na stranu rovnou dolů ze židle, když usnul u jídla. Zachytila ho za nohy, které už byly skoro výš než hlava
Pak už jsme věděli, jak ho hlídat, ale těch pádů rovnou do sna bylo několik. Plus byla pekelná odpoledne, k tomu doma novorozeně. Pak se to ustálilo na tom, že se dal nějak udolat několikrát do týdne, což mu stačilo. Dneska ve skoro 6 letech ve školce spí asi denně, doma pořád tak 1 - 2 spánky týdně taky zvládne.
Jako někdy mi tu někdo vyvolá vzpomínky, ze kterých je mi úplně slabo. Což nemyslím jako výčitku, prostě ta péče o nejmenší JE náročná a člověk to vytěsní.
Myslím, že R. má fakt talent, jeho výtvory v sobě mají takový to trochu něco navíc oproti dobře nakreslenému obrázku nebo dobře poskládané lodi z kostiček. A já to, coby vlastník nulového talentu, poznám! A prosím, co za značku je ta puzzle mapa Evropy? Asi ji potřebujeme :-)
A když jsem nestíhala parfu, byla jsem například na Zázraku stvoření - jak se tu probírala ta Batolaterna, tak jsem nakonec vybrala tuhle Laternu magiku pro starší děti a bylo to moc krásný, užili jsme si to všichni. Doporučuju všemi deseti.
Zina teším sa, že je všetko v poriadku ![]()
A spýtam sa, ty kupuješ synovi topanky aj keď este nechodí?
Gatita mně to taky často napadá, jaký život budou mít naše děti. Já jako zarytý optimista pořád doufám, ale to je tak všechno
Gatita mně to taky často napadá, jaký život budou mít naše děti. Já jako zarytý optimista pořád doufám, ale to je tak všechno
dzizisketa takhle u nás oblékání taky často dopadá
kluci už jsou jen o velikost a mladší dědí oblečení i se staršího jménem ze školky, takže ani tenhle znak už není spolehlivý ![]()
letfenixa zdrhovadlo me nenapadlo, musim se podivat, jake jsou moznosti, urcite by to jit mohlo![]()
Zina moje kamarádka tvrdí, ze boty zaberou přesně tolik času, kolik jim chces věnovat
já se těch krivych prstu bojim, tak tu šířku sleduju
Potrefenáhusa myslíš, že to máš z nevhodných bot?
My trpíme na ty ploché nohy a křivá záda a správná funkce chodidla ovlivňuje ty řetězce dál. Ale zrovna jsem si po tříleté prohlídce říkala, že mladšímu ani nezkoukla držení těla.
Potrefenáhusa Zina Přesně tak. Někdo taky jde do obchodu a koupí si kalhoty. To my jen tady furt ,,a jak sedí cos 36 nebo 38, a je to na chodove a kdy to naskladni,,.....tady je prostě nějaká odchylka:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.