Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44843 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 20:57

Evaeva Asi od března, do práce půjdu asi až po létě, nevidim to s tou školkovou docházkou moc růžově plus bude chodit na půl den. Jj, já si řekla, že už je jedno, jestli ten dudlík odloží o měsíc dříve nebo později:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 21:01

Karja tak to ti přeju, ať jí ten spánek do března vydrží. Myslím, že to máš vymyšlený dobře, kromě nemocí bys akorát hned musela řešit prázdniny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 21:03

Mrakoplas to Tesco je vždycky loterie, co se týče výběru jinak úzká trička má ještě Sinsay, ale jsou to hadry srovnatelné s pepcem.

Online Jos
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 21:04

Karja jestli ho ma na hodku behem spanku a v noci uz ne, tak to asi neva. Ale zubari to zataj . Z IG uctu Dentist for small mam regulerni depku, dudlik jsem sice vyresila, ale cisteni zubu je zapas na zivot a na smrt s pacenim celisti. Nepomaha nic. Ani vrbici kartacek Bob a bobek. Tak si nedelam iluze o kvalite meho pocinani. A ten profil asi prestanu sledovat. 

Online Karja
44843 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 21:10

Jos Bohužel ted šla naše zubařka na mateřskou, takže jí ten chrup ani neomrkne. Ona ten dudlík hodně vyžaduje přes den doma, prostě když je se mnou. S nikým jiným ne, se sambem i v pohodě usne bez dudlíku. Ale mámu s tím má prostě spojenou no.

Evaeva Jj přesně tak, a tento rok má sambo ještě dost práce, pak už bude moct volno trávit s dětma a brát si očr atd. ted bychom se z toho ještě zbláznili, plus s babičkou a dědou taky nejde počítat. 

což mi připomíná, že mi včera volala segra, na jogu, takže jsem už začínala být v zenu, jestli jí nemůžu neteř vzít ze školky na náš společný kroužek, tak říkám OK, jasně a jestli pak nemůže být ještě hodinku u nás, říkám OK a ona "víš já jdu na nehty a Pavel musí na ryby" říkám "chápu, máte svoje zájmy". Jestli všechny ty moje meditace nevycházej jako někam opačně.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 21:25

Evaeva tam som zrovna v pondelok prvy (a posledny raz)vkrocila, to bolo tak strasne tenucke. A jedine jedno som nasla bez sialenej potlace superhrdinov, mimonov atd :))

Online Karja
44843 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 21:33

Mrakoplas tak ještě zkus progooglit značku Kugo. Mně se to zdálo silné, ale asi to vnímám jinak. A oni mají zboží zřejmě jen v online shopech. Ale to tričko klidně mužou nosit tři děti, drží to jako blázen. 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 21:34

Mrakoplas my jsme měli moc fajn z pevné silnější bavlny z Nextu, perfektní střih, držely tvar. Ale popravdě ta cena mi na trička do školky, kde je zmastí temperama, přijde už dost vysoká.

HM byly dřív super a teď jsem koupila v září nové a je to docela tenký hadřík :(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 21:39

Karja dik, pozriem. Online mi nevadi, vsetko tak nakupujem, my tu mame akurat to Pepco a Takko. 

žluťásek no, presne. Potrebujem nech mu v tom vonku nie je zima, on teraz chce nosit len vestu. Next skusim pozriet, mozno bude cosi aj na Vinted. Nasi sa v skolke moc neumazu, davaju im na malovanie zasterky (alebo aky ma nazov ta zvieracia kazajka :)) Iba mladsi to ma vzdy vo vlasoch, on si tam utiera aj jedlo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 22:39

Mrakoplas jídlo do vlasů utírá i náš mladší

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 22:41

Karja má to ségra dobře vymyšlený ne, v tomhle věku mi hlídání víc dětí přijde snad lepší než jen těch mých. Ale musíš to občas udělat jako ona

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 22:41

Mrakoplas já jsem na zalandu lounge koupila trika friboo a přijdou mi super. Bavlna určitě lepší jak HM, přijdou mi i delší, takže je teď nosí druhým rokem. Koupím je zase, až je potkám.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 22:43

tenzie prosim ta a ked ich stretnes, daj echo :))

Online Karja
44843 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 22:46

Evaeva No jenze ty moje děti hrozně protestující že by měly někam k někomu:-D. Jj ta její holčička je v pohodě, ale ty moje se s ní promění a je to jak hlídat stádo opic jako, což si zachovaly až do uspání....

Offline Pinot Noir
29989 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 22:47

Mrakoplas a co Tchibo? Dlouho jsem nic nekupovala, ale trika, která teď nosí Viki po Ríšovi jsou rozhodně v lepší kondici než třeba ta z H&M.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 22:48

Karja to je blbý, že se tě tak drží. Ale jednou jí to určitě vrátíš! U nás je po hlídání jiných dětí akorát větší bordel (to je teda neuvěřitelné, že to jde). A neteř trpí, že je jediná holka.

Offline Tabea
8201 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 01:17

Mrakoplas v Tchibo bys nic nenašla? 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 10:22

Karja takže si vlastne zazdrojovala sestru!

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 11:42

Dělali jsme se synem pokus tak jednoduchý a efektní, že se musím podělit. Syrové vejce vložíte na dva dny do větší šroubovací sklenice a zalijete octem. Dobře utáhnete a necháte klidně v pokojové teplotě.

Skořápka se v octu úplně rozpustí a vejce celé zgumovatí tak, že ho můžete hodit z menší výšky a bude poskakovat. Na omak bude působit jako balónek naplněný vodou. 

Offline brrr
12380 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 22:07

Mladšímu se dneska zdál strašidelný sen. Měli vypočítat slovní úlohu z matiky: " V hrobě je šest babiček v urnách. Jedna urna váží tři kila. Kolik budou vážit všechny?" Ale nepřišla jsem na to, jestli byl ten sen strašidelný, protože to byla matika nebo díky tomu morbidnímu zadání.