Evaeva Asi od března, do práce půjdu asi až po létě, nevidim to s tou školkovou docházkou moc růžově plus bude chodit na půl den. Jj, já si řekla, že už je jedno, jestli ten dudlík odloží o měsíc dříve nebo později:-D
Vše o těhotenství a dětech
Karja tak to ti přeju, ať jí ten spánek do března vydrží. Myslím, že to máš vymyšlený dobře, kromě nemocí bys akorát hned musela řešit prázdniny.
Mrakoplas to Tesco je vždycky loterie, co se týče výběru
jinak úzká trička má ještě Sinsay, ale jsou to hadry srovnatelné s pepcem.
Karja jestli ho ma na hodku behem spanku a v noci uz ne, tak to asi neva. Ale zubari to zataj
. Z IG uctu Dentist for small mam regulerni depku, dudlik jsem sice vyresila, ale cisteni zubu je zapas na zivot a na smrt s pacenim celisti. Nepomaha nic. Ani vrbici kartacek Bob a bobek. Tak si nedelam iluze o kvalite meho pocinani. A ten profil asi prestanu sledovat.
Jos Bohužel ted šla naše zubařka na mateřskou, takže jí ten chrup ani neomrkne. Ona ten dudlík hodně vyžaduje přes den doma, prostě když je se mnou. S nikým jiným ne, se sambem i v pohodě usne bez dudlíku. Ale mámu s tím má prostě spojenou no.
Evaeva Jj přesně tak, a tento rok má sambo ještě dost práce, pak už bude moct volno trávit s dětma a brát si očr atd. ted bychom se z toho ještě zbláznili, plus s babičkou a dědou taky nejde počítat.
což mi připomíná, že mi včera volala segra, na jogu, takže jsem už začínala být v zenu, jestli jí nemůžu neteř vzít ze školky na náš společný kroužek, tak říkám OK, jasně a jestli pak nemůže být ještě hodinku u nás, říkám OK a ona "víš já jdu na nehty a Pavel musí na ryby" říkám "chápu, máte svoje zájmy". Jestli všechny ty moje meditace nevycházej jako někam opačně.
Evaeva tam som zrovna v pondelok prvy (a posledny raz)vkrocila, to bolo tak strasne tenucke. A jedine jedno som nasla bez sialenej potlace superhrdinov, mimonov atd :))
Mrakoplas tak ještě zkus progooglit značku Kugo. Mně se to zdálo silné, ale asi to vnímám jinak. A oni mají zboží zřejmě jen v online shopech. Ale to tričko klidně mužou nosit tři děti, drží to jako blázen.
Mrakoplas my jsme měli moc fajn z pevné silnější bavlny z Nextu, perfektní střih, držely tvar. Ale popravdě ta cena mi na trička do školky, kde je zmastí temperama, přijde už dost vysoká.
HM byly dřív super a teď jsem koupila v září nové a je to docela tenký hadřík :(
Karja dik, pozriem. Online mi nevadi, vsetko tak nakupujem, my tu mame akurat to Pepco a Takko.
žluťásek no, presne. Potrebujem nech mu v tom vonku nie je zima, on teraz chce nosit len vestu. Next skusim pozriet, mozno bude cosi aj na Vinted. Nasi sa v skolke moc neumazu, davaju im na malovanie zasterky (alebo aky ma nazov ta zvieracia kazajka :)) Iba mladsi to ma vzdy vo vlasoch, on si tam utiera aj jedlo ![]()
Mrakoplas jídlo do vlasů utírá i náš mladší ![]()
Karja má to ségra dobře vymyšlený
ne, v tomhle věku mi hlídání víc dětí přijde snad lepší než jen těch mých. Ale musíš to občas udělat jako ona![]()
Mrakoplas já jsem na zalandu lounge koupila trika friboo a přijdou mi super. Bavlna určitě lepší jak HM, přijdou mi i delší, takže je teď nosí druhým rokem. Koupím je zase, až je potkám.
tenzie prosim ta a ked ich stretnes, daj echo :))
Evaeva No jenze ty moje děti hrozně protestující že by měly někam k někomu:-D. Jj ta její holčička je v pohodě, ale ty moje se s ní promění a je to jak hlídat stádo opic jako, což si zachovaly až do uspání....
Mrakoplas a co Tchibo? Dlouho jsem nic nekupovala, ale trika, která teď nosí Viki po Ríšovi jsou rozhodně v lepší kondici než třeba ta z H&M.
Karja to je blbý, že se tě tak drží. Ale jednou jí to určitě vrátíš! U nás je po hlídání jiných dětí akorát větší bordel (to je teda neuvěřitelné, že to jde). A neteř trpí, že je jediná holka.
Mrakoplas v Tchibo bys nic nenašla?
Karja takže si vlastne zazdrojovala sestru!
Dělali jsme se synem pokus tak jednoduchý a efektní, že se musím podělit. Syrové vejce vložíte na dva dny do větší šroubovací sklenice a zalijete octem. Dobře utáhnete a necháte klidně v pokojové teplotě.
Skořápka se v octu úplně rozpustí a vejce celé zgumovatí tak, že ho můžete hodit z menší výšky a bude poskakovat. Na omak bude působit jako balónek naplněný vodou. 
Mladšímu se dneska zdál strašidelný sen. Měli vypočítat slovní úlohu z matiky: " V hrobě je šest babiček v urnách. Jedna urna váží tři kila. Kolik budou vážit všechny?" Ale nepřišla jsem na to, jestli byl ten sen strašidelný, protože to byla matika nebo díky tomu morbidnímu zadání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí