brrr primo haloweenska slovni uloha! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak my máme po kontrole v nemocnici a teombocyty jsou naprosto v normě! Mám radost, že to takhle dopadlo.
No a musím se pochválit, že jsme včera měli uplně Marieau den! Od pondělí je muž normálně v práci (teda spíš nenormálně až do 8,9 večer). Včera jsme zvládli messy play, nakrmit labutě, koupit nové puzzle v levných knihách, procházku v parku, uvařila jsem oběd i večeři a v poledne obě děti půl hodiny spaly současně. Malá přestala mít touhu miminko nakopnout a naopak chodí a ukazuje co bráška dělá. A lepí na něj teda samolepky
No, já vím že je to dočasný klid, že to asi bude horší, ale mám strašnou radost, že to zvládáme!

Jo a jak jsme řešily ty adventní kalendáře, tak na mě vyskočilo Toto - ukoly podle veku na kazdy den.
MPLee super ![]()
Držím vám moc palce, ať to jde vše už hladce.
MPLee
jsi železná lady!
Potrefenáhusa tak ono to mimino je zase model pro začátečníky - nakrmit, přebalit a chrní
Samo v postýlce.
MPLee to je super!
Já tentokrát ten nucený pobyt doma nějak nezvládám. Děti už mi pěkně lezou na nervy a já jim asi taky
Nějak mně to plácání se od ničeho k ničemu vyčerpává.
Krásné, ať vám to takhle vychází co nejdéle!![]()
Uaaaaaa začíná mně bolet v krku a v dutinách, zatímco děcka už jsou víceméně zdravá
Ale třeba by z toho mohl kápnout odpočinkový víkend v peřinách bez dětí
dzizisketa sekla jsi s kojením? Já jsem trochu v panice, jak moc jiný to druhý dítě je. Zatímco to první řeklo v půlroce "už to prso nechci ani vidět a tebe matko nepotřebuju", a já jsem mohla začít žít, to druhý se ode mě asi jen tak neoddělí ![]()
(Asi by se trochu oddělit mělo, protože jsem teď přemýšlela, jak se píše slovo "neoddělí"
)
Jo a tvoje malá má super to druhé vzpřímení (viděla jsem na instáči s pejskem), ukazovala jsem to té mojí, aby viděla, jak se to dělá ![]()
Šárka děkuje za pochvalu. Ona už i péruje jak divá a jak pak natáhne nohy, leze pozpátku. Takže pak skončí vždycky někde zaseklá a křičí, ať ji někdo vysvobodí.
Jinak kojím a určitě kojit budu ještě dlouho, ale ona už beze mě tři až čtyři hodiny vydrží. Je o něco nezávislejší, než byl v tom věku Rostík, i s tím kojením je dřív hotová, Rosťa ho v tomhle věku bral pořád hodně jako mazlení. Ona je asi kontaktem nasycená stykem s bráchou, haha.
Karja no bohužel je tentokrát ten problém ve mně, kluci za to vůbec nemůžou:( Včera jsem si trochu (víc) probrečela, ráno zase. Kdyby jsme mohli chodit ven, bylo by to lepší, to jo. No dnešek nějak přežiju a pak už bude líp.
Evaeva Tak snad jim bude líp a už někam vyrazíte. My se se sambem snažíme střídat, abych měla aspoň trochu vybeh.
Karja já byla venku ve středu (na nákupu
). To bylo fajn, ale já bych se potřebovala "zbavit" těch dětí přes den, aby to líp ubíhalo. Když přijde muž, tak mi nevadí ani být doma. Příští týden už snad bude normální, i když starší má pořád odpoledne teplotu.
To je super, že jde takhle postupně. Ta naše se doplazí, kam potřebuje (kočičí miska, koš s plínama, atakdále), a dle slov fyzioterapeutky to 2. vzpřímení "nepotřebuje", takže ho nedělá.
Právě mi přišlo divný, že bys nekojila ![]()
Mohučanka moji kluci druhé vzpřímení taky nedělali, ale myslím si, že jim to pak chybělo. Ale nenechali se to "naučit", i když jsem se snažila.
Evaeva bude zas líp ![]()
continuity já vím, díky ![]()
Evaeva bude lepšie, a vždy lepší variant choré deti +zdravá mamá, ako akákoľvek kombinácia s chorou mamou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí