Mohučanka hřebíky? :-) snad to nebude dlouhá fáze :-) naše to pak jednou zkusila na natazenych rukách a už se na ty lokty nikdy nevrátila (ona takhle dela všechno, až když to umí, taky se rovnou rozešla bez pádů a vratkych nohou, zato ve 20 mes)
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva u nas je to take pitome. Mladsi ma od nedele neco jako rymu, tak je doma, doted jsem to brala spis jako drobne nepohodli a svoji pracovni indispozici. Ale je mu hur a hur, zacinal s lehkou teplotou, predevcirem uz to byla horecka a vcera pres 40. Tak jsem akorat nervozni. Radsi jsem ho, ac nerada, tahla jeste k doktorce. Nafasovali jsme atb a z toho teda taky nejsem nadsena. No nevim co jsem si predstavovala.
Gatita to je blbý teda. U nich to vypadalo jako normální rýma (když pominu ty spojivky), teploty se přidaly až po několika dnech, to mě taky překvapilo. Mladší už je v pohodě, akorát zahleněný, starší se taky zlepšuje, ale čekala jsem to rychlejší. V pondělí má jí na oční, tak snad už bude schopen.
Evaeva Chápu, no jo s teplotami je to fakt na déle....snad to nějak zvládnete, ale ven chod. Mně se kolikrát ani nechce, přesně sambo je doma, s dětmi si hraje, já si můžu cist nebo něco udělat ale není to ono. Fakt musí člověk vypadnout, víc načerpat na tu další celodenní štaci, tak ať je líp!
MP Meri Je hele ti BeBe you jsem měla, mám přebalovací pult 43cm. A nahradila jsem ji pak, protože nevydržela, už po roce začala rupat na rozích (já měla gumovou) značkou Ceba Baby, kupovala jsem ji na pilulce kolem 300,-, ona jde jakoby postranach ohnout tak se vměstna. Jako není ten prostředek tak vypolstrovanej jako ta bebeyou, ale jako pokud tam dítě neflaknes jak nákup, tak to asi nevadí a zas teda je v mnohem lepší kondici po těch 3 letech. Teď na ni spí kočka a vyhovuje jí taky. 
MP Meri Koukám, že ty bebeyou zlevnily výrazně, tak máš aspoň z čeho vybírat;-)
Karja včera to bylo dáno něčím jiným, ale venku by mně tak neprudili
Už jsem v pořádku. V neděli snad navíc vypadnou ke tchýni.
Jak se tu resily ty webinare a knihy o vychove, tak ja ted v knihovne narazila na Odemykani detskeho potencialu. Trochu si slibuju nejakou inspiraci, ja svuj talent nenasla dodnes. A po vcerejsim pohovoru s pani ucitelkou se asi budu muset trochu zamyslet, vypada to, ze syn po nas podedil uplne vsechny znevyhodnujici vlastnosti...
Potrefenáhusa Mohučanka naše leze taky po loktech, na koberci úplně nejrychlejc
. Jediný, co jsem zatím objevila, že funguje, je studená podlaha a nahatý mimino, ale to nejde pořád... No, na fyzio jdem příští týden, jsem zvědavá, co se dozvím.
Gatita já jsem si od toho slibovala nějak více, než mi to dalo. Ale už si taky tu knížku nijak nepamatuji, fak možná jsem nečetla pořádně
Mohučanka My jsme tehdy do obyvaku koupili takovy drsnejsi koberec a nechavali tam syna jen v pline. Cca do 2 tydnu presel z plazeni na lezeni po ctyrech. Trochu kruty, vim...
Karja Nekaž mi to, už ji mám v košíku :D Jako ta tvoje je taky dobrá, ale já to mám jakoby na komodu, z jedný strany volnej prostor, takže ji nijak nezmáčknu, musela bych ten jeden bok jakob oprit o stenu, jestli mi rozumis a to neci.
MP Meri Ne, tak to ta bebeyou je lepší, pevná a jsou i hezké, já ji tehdy kupovala snad za 800,- teď je za pár!
ziginka mně říkala fyzio dát nahaty dítě na trávník, ale že prý na to teď není vhodné roční období ![]()
S drsným povrchem ještě počkám, na běh po čtyřech je ještě čas. Teď by to prý chtělo natáhnout ty loktíky a stačí.
Sháním tipy na stavebnice a encyklopedie - spíš technické (pro předškoláky). Víte někdo o něčem zajímavém?
Evaeva no jo, ale to už se nám nevejde. V obýváku/kuchyni která má 30m máme: 2 kočárky, 2 kola, stůl pro 6 lidí + dvě dětske židle, dětský stoleček se židličkama, skříňku na hračky, bednu na hračky, postýlku, hromadu dupla, gauč a stolek. I pes se musel s pelechem přestěhovat do chodby ![]()
Evaeva pokud můžou být třeba o lodích, mám tři tipy na hezké knížky, u nás se otvírají minimálně obden:
- Vše o lodích (edice Už vím proč)
- Příběh lodí
- Lodě, legendární cesty
Karja Jestli myslis ty nizky tenisky, tak ty mame, jsou to obyc tenisky, ale ohebny, zadnej barefoot, ani tvarove. Na prumernou nohu do sirky.
MPLee mně by věčné uklízení hrozně štvalo. A v chodbě nad ten pelech by dát nešel?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí