Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 15:11

MP Meri ten volnej prostor mi přijde docela vošajstlich, naše se otočila docela brzo, taky jestli ta podložka po tom bez zarazek nebude klouzat? Aspoň nějaký prkno tam přidat? 

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 15:17

Mohučanka a co nahatý břicho a chladná podlaha?

Jako ale, sem fakt stačí něco napsat a všechno je jinak. Teď odpoledne při tom nahatým lezení pochopila, že s nataženýma rukama je to taky zábava a teď tu nadšeně leze i oblečená . Po těch loktech začla někdy koncem září...

Tak si tu ještě stěžuju, že jsem tlustá a starší dceru přešlo počáteční nadšení a nechce chodit do školky

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 15:28

Anema to postezovani si je naprosto zázračný totiž! 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 15:33

Anema zkusím

A stežuju si teda, že to mimino dneska vůbec nespí! 15 minut dopoledne, 15 minut odpoledne, co to jako má být?

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 15:51

Evaeva nešel, bohužel. Ale tak ono d eri jsem na pultu přebalovala do toho půl roku. Pak si atoupla a v leže už to nešlo. Tak to nwˇjak překlepu na tom gauči s obyčejnou jednorázovou/ pratelnou podložkou...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 15:52

MPLee jojo, taky jsem pak přebalovala ve stoje. U nás bohužel byla delší ta fáze na zádech ležet nebudu, ale stát neumím:)

Online Tabea
8203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 16:16
Reakce na Karja:

dlouho tu nebyly...BOTY! Camper runner na jaké jsou vhodnou nožku? Nikde to nemůžu dohledat, ještě tak o barefootech možná.... Myslím 711990 je měli nebo Tabea?

​syn má nohu normální. Nesnese úzkou špičku. 

Ty odreniny nejsou od bot, ale z bazénu/akvaparku. V protiproudu se odřel o betonovou stěnu jeskyně. 

Online Tabea
8203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 16:26
Reakce na Pinot Noir:

Evaeva pokud můžou být třeba o lodích, mám tři tipy na hezké knížky, u nás se otvírají minimálně obden:

- Vše o lodích (edice Už vím proč)

- Příběh lodí 

- Lodě, legendární cesty 

​Príbeh lodí máme taky, líbí se mi. Edice Už vím proč je dobrý všechno. 

Online Karja
44848 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 17:51

Tabea Ty jo, detailní! Tak tu je super, že chodí syn i jinam než do potoka:-D;-). Děkuju moc. Zkusím ty campery koupit na jaro, aby jim to vydrželo celou sezonu. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 18:49
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Meri ten volnej prostor mi přijde docela vošajstlich, naše se otočila docela brzo, taky jestli ta podložka po tom bez zarazek nebude klouzat? Aspoň nějaký prkno tam přidat? 

​Já to měla takhle i předtim, jen na jiný komodě a nidky nebyl problém Od toho přebalováku jsem nikdy neodcházela, tak mi to nijak nebezpečný nepřišlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 18:54

MP Meri já mám volný místo ze dvou stran, to mi nepřijde divný 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 18:55

Tabea jojo, už máme popeláře a hasiče

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 18:56

Mně snad klepne, zánět spojivek má i druhé dítě

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 18:56

Vanoce se blizi, tak uz to zase zacina

Nasi nam proste oznamili, ze k vanocum male koupili dum pro panenky (do bytu se nam fakt nevejde) a koloodrazedlo. Ted volala tchyne, ze oni uz maj koupenou barbie s kuchynkou. Diteti jsou dva, nejvic oceni pohadkovou knizku, puzzle, pastelky, samolepkovou knizku, sponky do vlasu a nejvic si preje baletni boticky. O tech mluvi skoro denne, ze je potrebuje . Ty teda dostane od nas a k tomu Ovocny sad a myslim, ze to je vic nez dost. A ne, nemuzou se nas rodice predem zeptat, jen oznamuji loni nase rocni dite dostalo tri panenky a tri kocarky. To nam to ani neoznamili, jen ji to nacpali. A nam pak do auta Je to narvane v komore, nechali jsme ji ten nejmensi a stejne o nej jen porad zakopavame, protoze je mi blbe to vyhodit, ale ona si s tim fakt nehraje. Ale ted po roce uz fakt poleti, kdyz nam sem nacpou dalsi kramy. Nenapada nekoho, kam bych to mohla ted pred vanoci darovat, ze by to treba mohlo dostat nejake jine dite z rodiny, ktera by treba na darky nemela? Satnik v trznici? 

A vlastne me nejvic stve, ze se cele vanoce smrskavaji na veci pod stromkem. Jen co chces, co ti prinese jezisek, musime koupit jeste tohle a tamto, jeden darek nestaci. Vlastne bych vsechny ty dary nejradsi uplne zrusila. (my jsme tedi ti rodice, co neco noveho diteti davaji prubezne behem roku, nenechavame si to vsechno na narozeniny a vanoce). 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 19:24

MP Meri já taky ne, tatínek jo. Spadla mu i pulrocni z gauce

ja na ni i držela ruku, když jsem pro něco sahala

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 19:27

Zuzuli já se moc snazim k tomu přistoupit nějak asertivne, převzít a protridit asi 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 19:31

Zuzuli Dobrodejna na Borislavce, v tom OC, ale vstup je venku z ulice. Tam to zmizí úplně obratem a dobrej skutek zaručen, je to místo pomocí pro uprchlíky z Ukrajiny, hodí se jim zejména věci pro děti a matky :) 

Offline Gatita
8662 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 19:36

Zuzuli nas se rodice ptaji uz od rijna, ale ja nemuzu nic vymyslet. Ted prinesl syn katalog z Pompo a vsechno hnusne, mam dojem, ze se to nelibi ani jemu. Loni vsichni souhlasili s tim, ze se slozime na jednu dve lepsi hracky, a za sebe muzu rict, ze super. I pro ty deti to bylo tak akorat, nemely dojem, ze by toho bylo malo. Ale prislo mi, ze ty babicky tim jakoby trpi, ze se jsem je zbrzdila v rozletu, ze pak se stejne kazda s necim vytasila. Letos to tedy nechavam byt. 

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 19:37

žluťásek diky, to mam kousek

Potrefenáhusa ja taky, ale vlastne me zacina stvat i to mnozstvi uplne zbytecnych veci, zdroju a penez, jen proto, ze vanoce proste nase dite nezije v nedostatku, ma hracky, knizky, obleceni, boty... Neni to tak, ze by k vanocum dostala neco jinak nedostupneho. A proto mi prijde strasne hloupe ty veci vubec kupovat, jen proto, ze to je spolecensky zvyk. Smrsknout cele vanoce na par kramu pod stromecek, kde je ta pridana hodnota? A kdyz uz chteji davat darky, proc treba sponky pro ne darek nejsou, tedy darek hodny vanoc. Protom by to byl ten nejlepsi. Ja vlastne ted silene pochybuju o celem smyslu te komedie s Jeziskem

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 19:46

Zuzuli já to mám stejně, asi letos ani nic kupovat nebudu, od minulých Vánoc máme schovanej nerozbalenej duplo domeček, kterej dostala od příbuzných a prisla nám na nej malá, jinak mam ještě ulity duplo hasiče, tak to vim, ze ji určitě potěší a teď bude mít svátek 

vlastne babičce jsme poradili traktor od Brudera, ale nevim, jestli to vydrzi 

( ale musím teda rict, ze by mě předem nenapadlo, ze budu mít holcicku, kterou nejvíc potěší kniha o vlacích a bagr...dal rozšiřuje svoji slovní zasobu o další auta - auto hají = karavan, auto há = přívěs pro koně)