Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. října 2018 14:59

Sedět doma a čekat, až ze mě vyleze novej člověk, je asi ta nejdivnější věc, jakou jsem kdy v životě dělala.

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 03. října 2018 15:08

MP Meri Jo, pamatuju si, že jsem se hrozně sledovala, jako jestli už  Jednou jsem takhle sežrala podstatnou část bonboniéry, protože se mimino dlouho nehýbalo a příliv cukru ho vždycky spolehlivě aktivoval. Vsadím se, že když jsem byla v práci, dělo se to běžně, ale neměla jsem čas se tak sledovat. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. října 2018 15:37

Pinot Noir ja som takto 2x bežala na pohotovosť, lebo ho ani ten cukor nezobudil...prebral sa až na nepohodlných sedačkách v nemocnici .

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. října 2018 17:02

Můj exemplář se hýbe v podstatě nonstop, takže já jsem naopak ráda za každou chvilku klidu bez bolesti. 

Mě nejvíc fascinuje, jak mi úplně klesá IQ v přímým přenosu. Jakože rozhodně se zatím nenudím, žádný velký odpočívání nehrozí. Nicméně dělám samý takový ty aktivity, na který slušnej pracující člověk nemá čas, jako že třeba meju lednici, uklízím šuplíky, zašívám ponožky a odžmolkovávám svetry a u toho čumím na Gilmorky ... Včera přišel muž z práce a já mu nadšeně hlásila, jak jsem uklidila předsíň. Jako wtf? Tvl koho zajímá, jestli je nebo není uklizená předsíň ??? A to mám zatím sociálního kontaktu dost a dost, furt nějaké srazy s někým ... se nechci vidět, jestli to má bejt ještě horší 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. října 2018 17:26

MP Meri 

Buď ráda za to uklizený všechno, za pár týdnů na to nebude čas nebo pomyšlení nebo obojí.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. října 2018 17:43

MP Meri haha obcas poslu muzi mms do prace, co ta mrnavka zase vymyslela. Jako jo, snazim se to fakt omezovat. Ale solidne mi doma hrabe, vsak ja tu už psala že jsem se někde dočetla jak se má člověk pochválit co všechno za ten den stihl...takže občas přijde z práce a já jsem nadšená že jsem třeba naplnila myčku...prostě wtf

hele když má dítě 19 capáčky Stonz akorát, tak velikost 21 s tou zateplenou vložkou bude cajk?

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 17:47

betsey moje skvrne v tom nechce byt vubec. Navic je hrozne ziva a jako to prikurtovani, tak to se ji hodne nezdalo, ze se nemuze hejbat. Ale spoustu skvrnat v tom je spokojenych, ale jak bylo uvedeno vyse, nedoporucuje se to. Mne to ted fyzioterapeutka taky rikala, ze vubec nedavat. Ale na obcasne odlozeni bych to neresila.

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 03. října 2018 17:57

MP Meri Normální hnízdění  Měla jsem to taky, ale já mám ráda uklizeno a záleží mi na tom, takže jsem byla ráda, že se mi chce, můžu a zvládla jsem uklidit fakt úplně všechno. Zpětně jsem za to byla ještě radši, protože první rok šel úklid do kopru úplně a i teď, po dvou letech, existují místa, na která od té doby nikdo nesáhl.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. října 2018 18:48

MP Meri Jestli se nudis a ses v Praze, nechces tehotensky fotky (vkusny)? Nastavajici maminka, co jsem mela dneska fotit mi rano psala, ze ma poslicky a nevi, jestli nebude rodit, tak jsme to odpiskaly.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 18:50

Pinot Noir Ja taky uklidila uplne vsechno a pak jsme se prestehovali. Tento postup nedoporucuji, ale majitelka byla urcite rada, ze jsem ji vycistila vsechny spary mezi dlazkama v celym byte:-D.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. října 2018 19:31

no takže na facebooku v skupine na predaj v našom meste na mňa vybafol včera inzerát, že húpatko na predaj. Tak za pol hodinu som mala aj za pár eur kúpené, dala som oprať poťah a dnes som tam skúšobne malú posadila. No spokojne tam čušala až kým som ju nevybrala a naťahovala hračky. Takže za mňa zatiaľ dobré.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. října 2018 19:33

Karja 

ty me vzdycky spolehlive rozesmejes.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. října 2018 19:37

Karja MP Meri a ja som sa na toto tešila, že ma to hniezdenie postihne a konečne všetko poupratujem a ono nič! Stále mám doma rovnaký bordel Keby viem aspoň dobre variť, že by mi prišla poupratovať paktofonika , ale ani to neviem :-)

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 19:47

Zarinya Ja sebe sama taky. Blby je, ze minimum casu je mi normalne, bud mam extra vtipnou naladu nad veci nebo pod psa. Rada bych se casem vybalancovala k nejakymu stredu, kterej se me bude drzet!

betsey Ja jsem mozna rada, ze mi tam nevydrzi, pritel se zameril na minitoring vyvoje kojence, a jako to lehatko bych stejne musela pouzivat na tajnacku! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. října 2018 19:52

Karja to je zajimavy tedy...ten opacny smer.ale sem pises jedine v dobre nalade,nikdy sem te nazazila nenaladenou.Tak ti preju at mas vic tech vtipnych nalad.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. října 2018 20:05

Karja me uplne fascinuje jak muj muz je expert na vse okolo dcery, ale reknu li mu po neklamnem tlaceni do plinky ze bude potreba ji prebalit, je schopny se se mnou pohadat ze pokadena urcite neni, ze by si vsiml

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 20:14

Zarinya Tak vis co, blba nalada nikoho nezajima, tim neobtezuji ani v realu:-D. Ono se to nejak vystribri, snad ze me nebude magor:-D.

rasaNori Jo, tak muj partner prevabaluje v pohode, ten je uz tak zmagorenej, ze kdyz ji dava flasku, tak obcas rika, ze ji nakoji nebo zkusi prilozit:-D. Doufam, ze se tak neprerekne nekdy I ve spolecnosti, to by byl celkem trapas! 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. října 2018 20:17

Karja to on sice taky, ale nechape jak ja z kuchyne poznam, ze decko mordujici v obyvaku kytaru se prave posralo:D proste ji mam nakoukanou...

Jak to bylo s tou matkou mesice? Mam za sebou prvni hovor na toxikologickou linku...

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 20:21

rasaNori Co ,,pozila,,?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. října 2018 20:34

Karja olizla houbicku s voskovym olejem na drevo. To dite si z 10 predmetu naslo 2 nejnebezpecnejsi, ten olej a pak hned nuzky...