Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 03. října 2018 20:38

rasaNori Tsss, na toxikologickou linku uz se doma bojime volat, aby na nas nezavolali socialku. A na rentgeny s deckama stridame pro jistotu nemocnice, abysme nebyli podezreli, ze jsme tam nejak moc casto.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. října 2018 20:42

betsey Haha, rada by som prišla ale aktuálne mam čo robiť doma. Zajtra mi príde po 2 týždňoch vysávač, nechci vedieť ako to tu vyzerá. Ale až sa naučíš variť tak sa ozvi 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 03. října 2018 20:42

rasaNori pak se ještě připrav, že pokud ty předměty uklidíš někam, kam podle tvého názoru dítě nedosáhne, tak si něco přistrčí aby tam vylezla...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:05

viktorka_od splavu Jo, mě mrně naučilo uklízet kuchyňskou linku...a taky vařit na zadní plotýnce.

49364 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:12

Mohučanka  a okna otvírat jen na ventilačku

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:15

711990 to je nejaka potvrdena info ze deti potrbuju laktozu pre vyvoj mozgu? Obe moje maju intoleranciu, dcerka ju neje od roka a maly asi od mesiaca...ani jeden nie je vobec pozadu. Mas na to nejake clanky? ( a nemsyslim to nijak utocne ale v zivote som to nepocula )

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:31

olivieraa Jestli je článek to netuším, ale osobní zkušenost mám.  Mladší syn nikdy ve svém životě (po roce kojení) nedal nic mléčného do pusy. IQ 152 a je v Mense, tak doufám, že to vliv nemělo. V roce a půl dost plynule mluvil a ani pohybově nijak pozadu nebyl. To samozřejmě zlehčuju. 

49364 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:33

olivieraa jsem měla za to, že mozek je živ glukózou, ale školy na to nemám:-)

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:33

Renusatko to som rada :) moje dieta na iq 150 uplne zatial.nevypada, ale myslim ze tych 120 to kludne bude a to postaci :)

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:34

viktorka_od splavu tak nejak to bude.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:47

rasaNori Zajimavy a co, jak jste dopadli, dobry ne? U nas jednou volali na odlakovac, a dobry, prej je to neskodny navic toho dite vetsi mnozstvi nevypije. A jednou jsme malem jeli se synovcem na pohotovost pro podezreni poziti wc kachny. Pote, co se do hadky zapojil pomalu I strejcek ze druheho kolene, a dite na otazku, zda to pilo, odpovidalo jojojo, protoze si myslelo, ze je to spravna a ocekavana odpoved, jsem se obetovala a tu wc kachnu ochutnala. No heges, by se to dite po vypiti tvarilo jinak.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:49

Solathis Díky, brichaty fotky už mám. Jestli jsou vkusny nevím, ještě jsem je neviděla 

Jinak mám taky rada uklizeno, takže jako za mě taky zatím dobrý. Jen je tahle fáze trochu psycho, no. Člověk se všemožně snaží prebit ten strach ... do toho není vymyšlený jméno ... doufám, ze platí ta svedska nebo jaká povera, ze se dítě nenarodil, dokud není jasno o jméně 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:50

viktorka_od splavu jj tchyne aktivne uklidila hracky v ohradce do lavoru, ja tam frkla dite, neco jsem delala v patre, a ze spoda rehot. Tak letim dolu a decko ty hracky vyhazelo, lavor si pristrcila ke kraji, drzela se tech spruslicek a snazila se vysublimovat ven...

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 03. října 2018 21:50

Karja Mám pocit, že všechny tyhle wc a jiné prostředky se naschvál vyrábí co nejhusnější, aby se zabránilo jejich požívání.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 22:00

brrr Jo, to ma logiku! Ja si dneska dala rozjasnovac na tvar i na rty, abych byla cela rozjasnena a taky to byl heges. (Ja vim, je to komentar trochu z cesty):-D.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 03. října 2018 22:04

Karja Z cesty? To si ten rozjasňovač užila i vnitřně? A den se hned rozjasnil.... :-D

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 22:04

MP Meri Ja se definitivne rozhodla dve minuty pred tim, co to dite vylezlo! Takze dost casu. A strach neni na miste, vis kolik let stravili ty lidi, co se tam budou o tebe starat ve skole a v praci? Nejsou neschopny! 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 03. října 2018 22:05

olivieraa zminovala to tu prave Grossularia a hodne me to prekvapilo, sama jsem nevedela, ze je pro deti laktoza prospesna. Relativne nedavno jsem to hledala a jedna se hlavne o galaktozu ktera se stepi z laktozy. A ta uz se nachazi i v jinych potravinach, nicmene ta laktoza je dobra zaruka.

Jinak nevim, na co maji tve deti intoleranci, laktoza je obsazena v materskem mlece stejne jako v mleku jinych savcu, dokonce v mnohem vetsi mire, tak treba to je na jinou slozku mleka? 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 03. října 2018 22:06

brrr :-D. No, jen me zarazilo, jak muze byt pripravek na plet takhle nechutnej, to nebude zadny hohofogo slozeni, mam ted odpor si to na sebe I mazat. Pritom to.urcite ubira roky!

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 03. října 2018 22:06

MP Meri My jsme jméno dořešili až na příjmu, 9 dnů po termínu. Klídek, nejste v tom sami