continuity kresadlo doma nemame. Fascinace probihala v cizi domacnosti;)
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka uka jakou krabičku na svačinu? Já mám trochu krabičkovou úchylku, i všelijaký organizéry a úložné boxy. Docela mě uspokojuje koukat na instáči na ty různý uklízecí profily, jak maj všechno promyšlený. My ne, ale postupně na tom pracuju. Jde to pomalu ![]()
Tak Betty A tuhle si odtahli svuj detskej gaucik doprostred obyvaku, hodili na nej deky a udelali si tam ctenarskej krouzek :-). 
žluťásek Za me je fajn ten bbox, tuhle jsem jim do nej chystala svacinu a pripadala jsem si malem jako instamatka, potencial to melo!
Len A je to nejak škodlivé, když se to nevyplivne ta tekutina nebo spolkne? To ještě totiž nemam úplně jistotu, že to vždy zvládnou...
No úplně bych to nepila, dala bych jim jen malý množství a pokud bude problém s vyplivnutím, nepoužívala bych to často. Ale to je můj punk názor, k požití to samozřejmě určený není.
slniecko Mě ještě k tomu naspeedování cukrem napadlo jestli za to nemůžou nějaká barviva nebo jiné chemikálie, nebo něco dalšího, co je obsažené ve sladkostech. Protože já jsem si úplně jistá, u syna ten rozdíl byl fakt naprosto zřetelný, potvrdila to moje máma i ta zmiňovaná kamarádka, ony jsou zrovna obě prototyp lidí, co všechny tyhle doměnky považují za žvást, ale u syna to zkusily přesně jednou.
Nejhorší to bylo tak cca od pěti do devíti let, teď už to tak moc nepozoruju (ale fakt je, že tady sladkosti téměř nejí).
Gatita ovocný sad teď několikrát denně vytahujeme my, úplně čumím, přijde mi, ze to skvele zvládá a chápe, i když je to stará podvodnice a často otáčí kostku, aby na ni jakoze padnul havran. Ale jinak všechno zvládá ![]()
Vari 50 dilkovy puzzle teda ![]()
Děkuji, já jen kdyby měl někdo nějaký postřeh k dobru.
žluťásek yumbox. Sleduju na instaci mklife a tuhle tam měla svačinky, jaký dělá...no uff. Ale měla i slevový kód na ty krabičky. Hned jsem na to skočila ![]()
On se bude hodit i na ty naše celodenní vylety, vždycky s sebou táhnu milion krabiček se svačinou a pamlsky.
Vari a jś považuju tu svojí za mega hustou, že složí 9-12 dílků
Časopis jí kupuju Kutílek, ale na vás to už asi bude moc jednoduché. Z magnetických stavebnic se mi líbí Connetix (mám ve skříni) a magna tiles. A pak k tomu dělají propojovací díly ma lego.
Gatita a neprošla by jako dalrek nějaká permanentka na kroužek, do bazénu, zoo, lístky do divadla? Nabo třeba nějaká sada s modelínou od Mámy v rejži, když obyčejná modelína je málo?
Vari děkuji, děti jsou úžasný.
Teď je to s nimi určitě náročné, ale jednou, jednou..... to bude fajn.
Potrefenáhusa MPLee Rikam si, jestli ji nezrychlil ten equazen, co jim davam, zacala i hrozne hezky mluvit, ale na jejiho brachu takovej vliv nema, takze tim to asi nebude :-).
Tak Betty Dekuju. Ted maji oba dost narocny obdobi, ktere moc nedavam, ale v tech lepsich chvilkach se dojimam nad tim, jak je uzasny mit dvojcatka :-).
MPLeevidis, ta zoo je zrovna bezva napad. To by se mohlo ujmout i u tech babicek. Permici jsme mivali a bylo to moc prima.
Jinak to jsou takove prijemne "starosti", to vymysleni darku. Ne ze bych nevedela, co by se detem libilo, spis je orisek to ukocirovat s ohledem na rodinu. Ta zoo je ale fakt dobry napad, je to takove dustojne:)
Gatita ja permici dostavam od narozeni dvery kazdy rok k narozeninam. A je to super. Klidne tam pak jdu jen nakrmit ovce nebo na hriste a nevadi mi to. A nebo pujcim dite i permici prarodicum, to je ideal ![]()
Meli jste prosim nekdo modelinu jovi blandiver? Prodavaji ji v sympaticky velkych balenich, je ok?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí