Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:07

Vari podobný jako Puntík je Dráček, Hvězdička a puntikova vykrádačka Špuntíci. Ještě jsem kupovala Malýho zajíčka, to jsou hlavně samolepky a nějaká grafomotorika pro mimina, je to fakt hodně jednoduchý, tak ty dva tři roky ideál. 

Online continuity
43475 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:12

žluťásek to je megahustý!

Offline tina
6325 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:17

žluťásek je kouzelnej proste

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:18

continuity jako on má hodně osobitej výtvarnej projev já ty jeho panáčky děsně miluju, i když jsou často spíš trochu strašidelný, haha. Většinou jsou jim vidět orgány, pod lepkou prosvítá mozek, akorát teď pod vlivem školky jim třeba udělá k tomu mozku i řasy

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:22

Karja

Na baterky je expert muj tata, porad je nekde kupuje a dava nam je. Je teda fakt, ze kdyz jednou nesel proud, nemohli jsme najit ani jednu celistvou. Ale mame jich tu aspon deset - magneticke na lednici, na rucni pohon z ikea, ruzne druhy od pokladen z obi, dokonce mame i doktorskou baterku do krku, celovky mame taky.

Nuz synovi uplne kupovat nechci, je mu 7 a nechce se mi porizovat nejaky specialni detsky, ale soucasne nechci, aby se tu rozmachoval normalnim nozem. Obcas si na neco bere nas svycarak, celkem s nim umi, nedavno tu uplne sam sesrouboval nejaky kus z ikea, zatimco jsem marne hledala sroubovak,  ale nechci aby tu behal a machroval s vlastnim nozem. To tak za rok za dva, podle rozumu. 

Jinak kdo by chtel tip na outdoor darek, tak syna hrozne fascinuje kresadlo. Ta radost, kdyz odleti jiskra:))

Starsimu neni problem neco vymyslet - lego, knizka, nejake vytvarne potreby. Blby je to s tim mladsim, jak mu vsichni pribuzni chteji neco koupit, ale on uz vsechno ma spolecne s tim starsim. Navic on je na svuj vek dost zbrzdeny, loni dostal ten povestny Muj prvni ovocny sad a doted to nejak nedavame. A milionte auto nebo nejakou objemnou garaz uz domu nechci. Ma rad Peppu, tak mu s ni asi koupim/necham koupit pexeso a nejake barvy nebo pikslu modeliny, na to celkem je. 

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:27

žluťásek ten obrazek je! Moc se mi to libi i barevne, vytvarne.

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:30

Vari ja bych koupila sadu s podvozky, aby slo postavit nejake auto. Ale nevim, co se vsechno nabizi. My mame nejake pomerne male baleni se 2 podvozky a navic jedno baleni tech zakladnich dilu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:32
Reakce na Vari:

Puzzle 50 dilku uz sestavi sama.

je dobrá!

My máme magformers, hit to u nás není, ale mladší si to teď docela vyndavá (jsou mu akorát tři), máme k tomu kolečka, aby mohl dělat auta. Mě teda trochu štve, že to úplně nedrží. Hodně na mě teď vyskakuje konectix nebo tak nějak, a z těch fotek mi přijde, že to drží líp, ale v ruce jsem ho neměla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:34

Gatita já mám pro mladšího vybrané tohle 

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:37

Evaeva to jsem asi pred mesicem prodala:) 

Edit aha, tak ne, meli jsme neco jednodussiho, pro mensi deti. Ale bylo to myslim od stejneho vyrobce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:42

Gatita jo, takové ty tyčky? Ty máme taky, moc si s tím nehrají, ale jednu dobu to bylo oblíbené, mladší do toho možná ještě doroste (i když je to pro malé děti, ale starší si s tím hrál tak ve čtyřech)

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:46

Evaeva to bude ono. Mladsi si s tim hral dost intenzivne tak do dvou a pul, pak ztratil zajem. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:48

žluťásek Malyho zajicka jsem ji kupovala, ale to ji uz nebavi, za chvilicku ma cely cislo hotovy. Ale tbytek vyzkousim, moc dekuju za tipy! :-)

Evaeva Ona je fakt sikovna, ani se k ni nesmim priblizit, protoze to hned zacne jecet Alicka sama a ani ji nemuzu pomoct. Proto me napadly ty stavebnice, to by ji mohlo bavit.

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:58

dzizisketa

Ted me zajima, co k tematu odpovedeli. Dostal nekdo padak? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 23:03

Vari Sluníčko (časopis) je od tří let, myslím, tak můžeš zkusit to.

U nás je suverénně nejoblíbenější stavebnice Duplo už od synových dvou let, byla to v podstatě první hračka, se kterou si opravdu hrál. Možná by jí mohla zaujmout Seva bloko nebo jak přesně se to jmenuje. Puzzle u nás kupodivu moc oblíbené není, přestože stavebnice (všechny) hodně. 

Offline Mohučanka
7366 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 23:09

Magformers děsně baví mě! Takže dcera asi dostane další rozšíření...

Já zatím vymyslela duhu grimms jako společný dárek, ty magnety, to ještě uvidím. Pak každá dostane knihu,  starší nějaké "lepší" tvoření, a miminu musím něco vymyslet. Jo, vlastně ještě jsem objednala krabičku na školní svačinu pro starší a flašku na vodu pro mimina pro malou.

Hrozně ráda bych koupila nějakou hru, ale ta starší opice odmítá hrát i pexeso. Snad jediný, co jí z her baví, je Červená Karkulka - takový ten hlavolam, jak se staví pěšinky. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 23:13

Evaeva Duplo je klasika, v tom se topime uz od lonskejch Vanoc. Stavebnice bloko je moc nenadchla,oba si hrajou jen s napravou a kolecky .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 23:15
Online continuity
43475 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 23:28

Gatita když se nebojíš křesadla, nůž klidně kup, vždy si můžete stanovit pravidla pro používání. Naše starší si tak bezmyšlenkovitě křesala a křesala až podpálila krabici s papírovými kapesníčky. Bylo jí 13(!)

Online Tak Betty
6188 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 23:32

Vari prosím,  dej někdy fotku tvých dvojčat. Mě dojima pohled na dvojčata. Třeba zezadu.