Vari podobný jako Puntík je Dráček, Hvězdička a puntikova vykrádačka Špuntíci. Ještě jsem kupovala Malýho zajíčka, to jsou hlavně samolepky a nějaká grafomotorika pro mimina, je to fakt hodně jednoduchý, tak ty dva tři roky ideál.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek to je megahustý!
žluťásek je kouzelnej proste![]()
continuity jako on má hodně osobitej výtvarnej projev
já ty jeho panáčky děsně miluju, i když jsou často spíš trochu strašidelný, haha. Většinou jsou jim vidět orgány, pod lepkou prosvítá mozek, akorát teď pod vlivem školky jim třeba udělá k tomu mozku i řasy ![]()
Na baterky je expert muj tata, porad je nekde kupuje a dava nam je. Je teda fakt, ze kdyz jednou nesel proud, nemohli jsme najit ani jednu celistvou. Ale mame jich tu aspon deset - magneticke na lednici, na rucni pohon z ikea, ruzne druhy od pokladen z obi, dokonce mame i doktorskou baterku do krku, celovky mame taky.
Nuz synovi uplne kupovat nechci, je mu 7 a nechce se mi porizovat nejaky specialni detsky, ale soucasne nechci, aby se tu rozmachoval normalnim nozem. Obcas si na neco bere nas svycarak, celkem s nim umi, nedavno tu uplne sam sesrouboval nejaky kus z ikea, zatimco jsem marne hledala sroubovak, ale nechci aby tu behal a machroval s vlastnim nozem. To tak za rok za dva, podle rozumu.
Jinak kdo by chtel tip na outdoor darek, tak syna hrozne fascinuje kresadlo. Ta radost, kdyz odleti jiskra:))
Starsimu neni problem neco vymyslet - lego, knizka, nejake vytvarne potreby. Blby je to s tim mladsim, jak mu vsichni pribuzni chteji neco koupit, ale on uz vsechno ma spolecne s tim starsim. Navic on je na svuj vek dost zbrzdeny, loni dostal ten povestny Muj prvni ovocny sad a doted to nejak nedavame. A milionte auto nebo nejakou objemnou garaz uz domu nechci. Ma rad Peppu, tak mu s ni asi koupim/necham koupit pexeso a nejake barvy nebo pikslu modeliny, na to celkem je.
žluťásek ten obrazek je! Moc se mi to libi i barevne, vytvarne.
Vari ja bych koupila sadu s podvozky, aby slo postavit nejake auto. Ale nevim, co se vsechno nabizi. My mame nejake pomerne male baleni se 2 podvozky a navic jedno baleni tech zakladnich dilu.
Puzzle 50 dilku uz sestavi sama.
je dobrá!
My máme magformers, hit to u nás není, ale mladší si to teď docela vyndavá (jsou mu akorát tři), máme k tomu kolečka, aby mohl dělat auta. Mě teda trochu štve, že to úplně nedrží. Hodně na mě teď vyskakuje konectix nebo tak nějak, a z těch fotek mi přijde, že to drží líp, ale v ruce jsem ho neměla.
Evaeva to jsem asi pred mesicem prodala:)
Edit aha, tak ne, meli jsme neco jednodussiho, pro mensi deti. Ale bylo to myslim od stejneho vyrobce.
Gatita jo, takové ty tyčky? Ty máme taky, moc si s tím nehrají, ale jednu dobu to bylo oblíbené, mladší do toho možná ještě doroste (i když je to pro malé děti, ale starší si s tím hrál tak ve čtyřech)
Evaeva to bude ono. Mladsi si s tim hral dost intenzivne tak do dvou a pul, pak ztratil zajem.
žluťásek Malyho zajicka jsem ji kupovala, ale to ji uz nebavi, za chvilicku ma cely cislo hotovy. Ale tbytek vyzkousim, moc dekuju za tipy! :-)
Evaeva Ona je fakt sikovna, ani se k ni nesmim priblizit, protoze to hned zacne jecet Alicka sama a ani ji nemuzu pomoct. Proto me napadly ty stavebnice, to by ji mohlo bavit.
Ted me zajima, co k tematu odpovedeli. Dostal nekdo padak?
Vari Sluníčko (časopis) je od tří let, myslím, tak můžeš zkusit to.
U nás je suverénně nejoblíbenější stavebnice Duplo už od synových dvou let, byla to v podstatě první hračka, se kterou si opravdu hrál. Možná by jí mohla zaujmout Seva bloko nebo jak přesně se to jmenuje. Puzzle u nás kupodivu moc oblíbené není, přestože stavebnice (všechny) hodně.
Magformers děsně baví mě! Takže dcera asi dostane další rozšíření...![]()
Já zatím vymyslela duhu grimms jako společný dárek, ty magnety, to ještě uvidím. Pak každá dostane knihu, starší nějaké "lepší" tvoření, a miminu musím něco vymyslet. Jo, vlastně ještě jsem objednala krabičku na školní svačinu pro starší a flašku na vodu pro mimina pro malou.
Hrozně ráda bych koupila nějakou hru, ale ta starší opice odmítá hrát i pexeso. Snad jediný, co jí z her baví, je Červená Karkulka - takový ten hlavolam, jak se staví pěšinky.
Evaeva Duplo je klasika, v tom se topime uz od lonskejch Vanoc. Stavebnice bloko je moc nenadchla,oba si hrajou jen s napravou a kolecky
.
Gatita když se nebojíš křesadla, nůž klidně kup, vždy si můžete stanovit pravidla pro používání. Naše starší si tak bezmyšlenkovitě křesala a křesala až podpálila krabici s papírovými kapesníčky. Bylo jí 13(!)
Vari prosím, dej někdy fotku tvých dvojčat. Mě dojima pohled na dvojčata.
Třeba zezadu.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí