Jen pro představu s čím se doma pracuje...velkamala je nemocná, takový začínající kašel a uvidíme co z toho vyleze. Navrhuji malymaly jestli nechce jít na chvilku ven s babičkou a dědou, jen tak aby se podívala za světla ven, protože je mi jasný, že za tři dny to má ona, tak ať si trochu užije vzduchu. Kupodivu chce. Děda není doma, tak rikám máme, jestli by ji nemohla vzít na chvilku na zahradu, že sambo přijde pozdě a už bude tma, odpověď je:dejte mi pokoj. Pak teda že jo, ale že půjde jenom na druhou zahradu a hned zpátky. Pak že si nemá co vzít na sebe, nemá bundu, nemá boty. Ne že je nemůže najít, ale že prostě nemá v čem jít. Se slovy ,,ale budeš mě poslouchat na slovo,, odchází, bez bundy ale s botama.....Jako já už jsem totálně out, po mne už to jentak stejka, ale je to kurva těžký:-D....Jo vlastně a to nám furt vnucuje třetí dite, že je přece v důchodu!
Vše o těhotenství a dětech
Karja jsem s tebou. O zítřejší akci s paní Cacikovou jsem doma referovala hned jak byl znám termín, se slovy ať si to s detma zařídí jak chce, ale prostě v úterý 15 jedu pryč a vracím se ve středu. Tudíž byl v pátek velmi prekvapen, že se jedná o toto úterý, toto konkrétní úterý, a že on je na noční, stejně jako tchán. A co prý uděláme s detma. Říkám nevím co s nema provedes, ale termín si věděl, tak si nějak porad. Tak jsem volala moji mamce, ta nemůže. Můj taťka je aktuálně ve Vietnamu takže to taky nic. Tak jsem zkusila tchyni. No že teda jo, že je v úterý vyzvedne že školky a ve středu je tam zase ráno odevzdá. Tak ta mi včera odpoledne volala, že si to rozmyslela...jako nevím no, ještě jsem nic neodpiskala, ale štve mě to neskutečně.
rasaNori Chápu no, ale tam to pokonil jen tvůj muž:-D. To já jsem zas tak zlata až blbá povaha a vím, že dlouhé hlídání pro moji zábavu, nemůžu od nikoho jiného než tatínka děti očekávat či vyžadovat. To jsem si tak nadstavila, že je to těžkej nadstandard a jako soustředím se vždycky na ty jiné, hlavně ty maminky odsud z fóra, co hlídáního taky moc nemají:-D:-D.
Na Agátě bývala sleva na všechny hry 12 % s kódem DESKOVKY, nevím jestli ještě funguje, zkus :)
děkuji, hlásím, že funguje, ten košík už tam nějakou dobu čekal, tak jsi mě nakopla ![]()
Včera aj dnes tu mám slzave údolie kvôli škôlke
aspoň že tie Bachove kvapky pomáhajú. Aj mne.
A kúpila som toto, na advent:

letfenixa A co se děje, on place že tam chodí nebo je nemocný a pláče, že tam nechodí? Druhá varianta by byla lepší, i když také nepříjemná ..
Karja place, že tam ma chodiť. Ale že strašne. Už to bolo celkom dobre a teraz je to zas príšerne.
letfenixa To vás oba moc lituju! A on teď dlouho chyběl? Je to lepší když tam chodí pravidelně?
Omlouvám se, nepodařilo se mi dohled tady odpověď, která tu určitě někde je. Jaký je rozdíl mezi Můj první ovocný sad a Ovocný sad, teda kromě ceny. Která je lepší pro dceru necelé tři roky, kromě puzzle,pexesa a doble moc hry nezná.
Karja minulý týždeň bol utorok až štvrtok, akože vymenoval mi asi 6dovodov, prečo tam nemôže chodiť, prvý a najdôležitejší je, že mu je tam smutno. A potom také drobnosti. Všetko si vysvetľujeme, dnes mu tam bolo dobré, ale proste mi tu prereval poobedie. Som príšerne psychicky vyčerpana.
letfenixa Nedivím se ti, já jsem taky nechodila do školky, byla jsem taková stydlivá, zakřiknuta a prostě jsem tam nechtěla,tak jsem byla většinu času buď s babičkou a dědou nebo našima doma, vlastně jsem měla asi tak jednu kamarádku sousedku, se kterou jsem si občas hrála na písku. A ve škole už to bylo dobrý, tam žádnej problém nebyl.
Karja stále vyjednáva, aby bol u babky, po každom pobyte v škôlke je na ňom vidno pozitívny posun, ale sú to nervy.
bubak o ovocných sadech jsem psala srovnání tady, i s fotkami. Koukni, jestli pomůže. Teď nemám víc čas, kýchat napíšu až přijdu z práce :)
letfenixa Já jsem taky chtěla být u babičky, nikdy jsem do školky nenastoupila, vždycky jsem tu ukecala a fakt jsem ve škole neměla problémy, že by se mi tam nechtělo, to bylo fajn:-D. Snad to tak bude i u vás!
Garfie No to jako jo. Já jsem se teď nahlásila k té psycholožce ačkoliv se cejtim dobře a jako vlastně tam nemám moc co říkat, ani se mi tam nelíbí:-D Ale říkala mi ať to dochodim, tak pak jsem si tuhle říkala, že v tomto rodinném prostředí je asi třeba, že po mně dost jdou:-D
Garfie navíc si neuvedomuju, že pořízením děti jsem se zavázala k tomu, ze se vzdávám vlastního zivota a aspon nejake zabavy nezahrnujici ty děti ![]()
![]()
Karja tie naše matky ![]()
Psychologicku závidím, mne by bodla. Ale aspoň sa môžem kolegyni vykecat.
rasaNori Vydrž pár let, za chvíli to zvládnou samy! ![]()
rasaNori tvl, to řekl kdo? ![]()
a prežil?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí