Karja tobě taky posílám objetí.
Vše o těhotenství a dětech
continuity Díky! Já potřebuju něco jako savo, pak se tim vždycky jako polejt a všechno to ze sebe shodit:-D
Karja kup si vonavej sprchac radši. ![]()
Garfie continuity právě sedím ve vlaku do Prahy a jsem v zenu:) nějak to vyšlo, holky muž večer uloží a jeden kolega je pohlída přes noc, učí se na zkousku a holky ho milujou:D vždycky Vojta je tady, huraaa![]()
rasaNori
Tak super!!! Docela vám to zavidím, všechny pozdravuj a užijte si to!!!
Garfie navíc si neuvedomuju, že pořízením děti jsem se zavázala k tomu, ze se vzdávám vlastního zivota a aspon nejake zabavy nezahrnujici ty děti
ja to mám tak, a ešte dlho s mojim prisavnikom mať budem ![]()
žluťásek děkuju, já věděla, že to někde bude a deskovky na fcb mě nenapadly. No ale teď stejně nevím, co pořídit, líbí se mi všechny. ![]()
letfenixa aby ses nedivila:) Ségra byla taky závislák na mamince, ale kolem desátého roku začala chtít být doma sama. Ne teda večer, ale přes den je ráda, když máma někam vypadne. To už máš za pár.
Tak miminku po týdnu klesly trombocyty, ale pořád je má vysoké, železo ještě kleslo, takže další odběr za dva týdny. Doktorka samozřejmě tvrdila, že je to kojením, že já jsem taky anemická a proto mám železa málo. Takhle ale samozřejmě obsah železa v mléce nefunguje a navíc já chudokrevná nejsem.
To je teda rok. Začalo to infarktem mé babičky v únoru a zatím poslední problémy kromě těch u miminka jsou ostruhy na patách mého muže a svrab u bráchy a švagrové (naštěstí už teda přeléčený, když k nim ve čtvrtek jedeme).
dzizisketa to je teda blbý! Co by to mohlo znamenat?
dzizisketa Dvojcata maltofer brala taky dlouho, tri mesice urcite. O mliku mi nikdo nic nerikal, v te dobe byla jen kojena a ja anemicka nebyla, takze to je blbost.
dzizisketa syn tiež dlho bral maltofer, ja mám železa ako mladý chlap
Gatita prosimtě my jedem snad krok za krokem váš scénář. Začalo to obyč nachlazením, pak hnusná rýma, k ní kašel a teď má už třetí den večer kolem 39.
My se z těch nemocí snad nikdy nevyhrabem ![]()
žluťásek my jsme takhle skončili s atb. Ale ty zabraly velmi rychle. Zkomplikovalo se mu normální nachlazení, nejdřív rýma a pak kašel, ani ne tak hnusný, ale hlavně v noci, a odpoledne horečky, které se nelepšily.
Evaeva je to peklo, já jsem si fakt myslela, že jako předškolák už je snad trochu promořený. Je mi ho tak líto, od září jsme skoro pořád doma. A jsem fakt ráda, že jsem nakonec nezaplatila plavecký kurz, kam jsem s ním chtěla chodit. To by byly vyloženě utopené peníze ![]()
Ale ani teplota mu dneska nezabránila porazit mě večer v dámě a v šachu. Šachy teda moc neumím, naučila jsem se je až s ním a jsme tak na stejné úrovni, ne-li já níž. Ale v dámě jsem ho nešetřila a na konci mě úplně zmasakroval :-)
žluťásek je to borec![]()
U nás je to letos vyrazně lepší, ale teď to nakonec byly z obyčejného nachlazení tři týdny doma. Navíc, jak je starší doma, tak se muži nepodařilo mladšího odvést do ústavu. Jsem zvědavá na příští týden, pondělí bude asi hodně zajímavé![]()
Evaeva žluťásek No to zní hrozně teda! Ale nějakej podobnej vleklej hnus jsme měli vloni na jaře....Tak snad to bude brzo dobre a dostonane. Teď je nachlazena velkamala optimisticky jsme to se sambem nazvali jako klasická tejdenka, ale docela me teď desíte! Tak držím pěsti ať to uzdravení jde rychle!
Z jinyho soudku, potřebovala bych sehnat nějaký "diamanty, drahokamy" apod. Něco, co bude vypadat jako poklad a jednotlivé kusy budou relativně velké, aspoň tak 2-3 cm. Představuju si něco jako plastové drahokamy jako jsou v Ubongu, jen větší. Nebo nějaké skleněné kamínky, v různých tvarech, ne jen ty pecky co mívají v květinářství třeba.
Byla jsem v Pompu, Sparkysu, Dráčiku, v Pepcu, v Kiku, v Manumi, u Stoklasy, ve třech papírnictvích a dvou galanteriích. Nějakej další tip? ![]()
žluťásek Já jsem to koupila v květinach. Měli tam hrozně moc různých dekorativních kamínků a mezi nimi i tyhkety diamanty. Přesně jak popisujes 2-3cm broušené hrany, baleno v pytlíku třeba tak po 50 kusech?....Byly to květiny a dárkové předměty dohromady, prostě takova ta prodejna, kde si můžeš nakoupit hotové dekorace nebo komponenty na ně.
žluťásek my máme "drahokamy" z takového toho indo-ezo-vonná tyčinka obchodu, Sanu Babu? Konkrétně z pasáže, jak je Albert, na Florenci. Ale těch prodejen je víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí