Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 21:16

Karja no jako super, ale já potřebuju nějakej konkrétní tip, jakože maj to od zejtřka v lidlu

Tak já objedu ještě pár květinářství, no :)

Našla jsem teď úplně perfektní od Grimms, přesně co si představuju. Ale za 400, k tomu doprava a hned mám kamínky na hraní za pětikilo, nekupto

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 21:18

Pinot Noir no prosim, takhle to potřebuju naservírovat Díky!

Offline Pinot Noir
29991 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 21:21

žluťásek jsou skleněné, ale teda nabarvené jen na povrchu, takže po roce už máme ze všech vlastně čiré. Takže z rubínů a smaragdů diamanty.

Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 21:24

žluťásek to je mi hrozně moc líto. My byli doma celých 14 dní, až na poslední dny jsme nevystrcili nos z domu. První týden jsme zakusili ty horečky, druhy týden už byla jen rýma, ale hnusna. Dobra zprava je, ze u nás to byly jen horní cesty dýchací, žádná dušnost nebo kašel. Pomohly Bendovy kapky. Bylo to svinstvo, ty horečky byly přes 41 stupňů, dítě jen narikalo a my letěli k doktorce.

A začalo to tak nenapadne, nudle, mírná teplota... myslela jsem si, ze za tři dny bude klid, a pak toto.

Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 21:31

žluťásek myslím, ze jsem je viděla na Messy play, podívej se na e-shop, vypadaly pěkně. Jablonecke uměle drahokamy jsem viděla i na Fleru a po bazarech, jde ale o vintage kousky, mne to bylo na hraní líto. Syn dostane k svátku nějaké plastové, 1000 ks, staly asi dvě stovky a jsou úplně malicke. My je nutně potřebujeme na zahrabavani do pískoviště za účelem následné těžby. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 21:31

žluťásek velký plastový drahokam máme z Formela a messyplay, ale teď ho na eshopu nevidím. Kolik stál už si nepamatuju, ale nebylo tonnic závratného. Mají určitě ty menší krystaly. Já tehry kupovala i plastové průhledné oblázky a jiné blbosti. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 21:44

MPLee Gatita děkuju! Že jsem se nezeptala hned, než jsem objela půl Prahy

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:09

Karja to byly určitě ty Minikane, maj malou velkoumalou i velkou velkoumalou :)

Edit: kam se poděl tvůj dotaz? Mám to smáznout, aby nebyly holky snadno poznat? :) 

,

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:15

žluťásek Jo, já jsem to smazala, protože jsem je našla, tak jsem tim už nechtěla obtěžovat:-D. No to musim koupit, ona je tam i jedna, co je podobná malýmalý:-D. Takže ted jen přemýšlet zda koupit velkou nebo malou velkoumalou a maloumalou:-D Ale teda hledala jsem to už docela odpoledne a nic! až ted pod heslem "panenka mikádo"

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:22

Karja no jsou neprosto přesný. Já si teda nevybavuju tvoji mladší holčičku, ale starší je fakt věrná :) akorát ta velká by nemusela mít boty na podpatku, to jsem se docela lekla

Syn si přeje od Ježíška drahej vlak od Brio, přestože si s těmi vláčky už hraje minimálně. A nedaří se mi ho zmanipulovat radši na lego, za tu cenu už by bylá krabice. S legem si hraje denně. Prej Lega má dost, ale vlak brio ne. Achjo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:27

žluťásek náhradu na Lidlu by si nevybral?

Kde seženeš drahokamy nevím, ale určitě to bude super dáreček nebo co s tím plánuješ. Starší jeden dostal minulé léto na táboře a pořád si to pamatuje

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:30

žluťásek Ta velká se mi vlastně ani moc nelíbí, už mi to nepřipomíná ani moc panenku na hraní. Nemají to brio třeba někde v bazaru? I když to on by třeba poznal že, že to už nemá tu krabici třeba?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:32

Karja snad to u vás zůstane u normální rýmy. Mladší to měl taky a ten byl za týden naprosto v pořádku, i tu školku minulý týden zvládl. Starší už je tenhle týden taky v pořádku (tzn. po 14 dnech), ale doktorka docela uvítala, že ho ještě nechám tenhle týden doma.

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:34

Evaeva Jj, lepší je to nástup odložit. U nás to mladší zatím vždycky chytla v té lehčí verzi. Tak uvidíme, nerada bych zakřikla!

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:39

Evaeva ani náhodou, touží po Brio. Karja a tuším, že jde hlavně o tu krabici a pytlík, že to bude nové a netknuté.

No jo, no. Lego snad bude frčet ještě dlouho, tak teď bude vlak. (chtěl ještě brio závory a brio zastávku a brio myčku, ale to jsem mu už vymluvila. Že si musí vybrat jen jedno, co chce nejvíc, aby zbylo i na jiný děti, co si přejou taky brio

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 22:47

žluťásek no jo, ty starší děti už jsou mazaný

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 07:31

žluťásek Sanu Babu nebo Madal Bal. Obojí má po Praze víc prodejen.

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 07:37

Evaeva u syna každá nádcha plus rekonvalescencia trvá 3 týždne 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 08:49

letfenixa nemůže to být tou mandlí? Taky jsme to tak mívali, ale letos je to lepší. Ale i u mladšího teda

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 08:53

Došly mi věci z Pepca;-(. Tak jsem jim predkreslila obrázek, vystříhala barevné papíry, přineslo mi to přesně 5 minut klidu a asi 20 dotazů mami....nějaké nápady na samostatné tvoření takhle malých tvorů? To Pepco je boží, ale nemáme to ve městě, tam jako hodně myslí na maminky. Minule jsem tam koupila omalovánky podle čísel a fixy. Hele v součtu za tři dny snad 5hodin s minimální asistenci!