Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:07

Karja teď jsme lepili koření na papírové ozdoby. A neteř dělala ducha z lízátka a ubrousku. Staršího zaujalo i omotávání papírových ozdob vlnou - musí být s drážkami (ty ozdoby)

A těším se na tipy ostatních 

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:12

Evaeva No jako já jim nemůžu dát do ruky ani Herkules:-D To vylejou na jeden papír:-D Zkusím něco vymyslet. Včera jsem jim koupila v hračkářství ty vyškrabávaci obrázky, ale to mají hned. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:14

Karja já jim to napatlala sama. Ale zrovna tady potřebuješ lepidla hodně

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:17

Karja u nás v pepcu (v Praze) nikdy nic nemaj, vzdycky ctu tady ty ódy a u nás totálně probrana jedna ulička 

i na sponky na naše dite je to bohužel nepoužitelný 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:19

Potrefenáhusa To jsem ráda, žes to napsala. Alespoň vím, že nejsem jediná, kdo navnazená zdejší diskuzí naběhla do pepca a nekoupila lautr nic :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:25

Potrefenáhusa DruI já mám v dosahu tři pepca a výběr se dost liší, ale samolepky z pěnovky mají všude. Na vyrábění je nejlepší Tedi.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:40

Karja dost těch věcí na vyrábění má i Kik. My včera dělaly ozdoby. Vkus 2 letých je... No prostě začíná období hrozných dárků pro rodinu

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:49

Evaeva môže byť, napr ja si myslím, že ma alergiu na chlad, každý rok od novembra do apríla chrapti,  tento rok nie, a myslím, že vďaka Aeriusu. 

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 10:15

MPLee Třpytky máme, ale netroufam si na ně bez většího dozoru a ne s jedním dítětem. 

Potrefenáhusa DruI No jak kde a dost do toho hodily vidle Vánoce, zabraly dost regálu....ale teď jsem byla v Průhonicích a tam jsem sehnala dost věcí. 

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 10:18

Evaeva To Tedi je i tady v okresním městě, už mám naplánovanej výlet a slibuju si od toho hodně! 

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 10:19

Nejlepší jsou ty mozaiky. To je snad za 30Kc, dělají to hrozně dlouho a ještě půlka lepitek zbyde na další obrázek...

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 10:22

U nás musí byť hlavne veľa lepidla,  papiera a krabic a kornutikov z toal.papiera. Úmerne tomu to u nás vyzerá

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 10:34

letfenixa Jeee, ale ty toaletaky mám, respektive měla jsem někde v komoře:-D. Samba jsem vyslala do Pepca, tak snad to dá, už tam dvakrát byl, on je dezorientovanej i z potravin, natož tohle! 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 10:39

Karja omotat figurky zvířat provázkem a musej je vysvobodit nůžkama.

Nakreslit postavu a na různý části těla udělat značky  jako zranění. Stejný značky nakreslit na náplasti a maj lepit náplasti na odpovídající zranění.

Vodolepky na okno z moosgummi, jen vystrihat geometrické tvary a štětcem natírat vodou a lepit na okno skládat obrázky. Asi by totéž šlo i jen z barevných papírů, nemám vyzkoušený ale. 

Řetěz z proužků barevného papíru 

Spojovat kuličky modelíny a brčka nebo špejle jako 3d stavebnici, jde z toho leccos.

Obkreslit na karon ruce, obtahnout nehty a dát jim lak, aby nalakovaly nehty. Případně namalovat ještě pusu, oči a přidat stiny a rtěnku, hehe (pro odvážný)

Na silnější pruhy papíru vyznacit různé vlnovky, klikate čáry, jak to mají vystřihnout 

Namalovat na karton bludiště a nechat je to projet zespoda s magnetem (jeden magnet třeba na lžičku jako drzatko, pod karton, druhej nahoru na bludiště)

Nakreslit obrysy zvířat, dát jako vzor figurky nebo obrázky a aby zkusily udělat vzory srsti, barevný zbarveni... To je možná ještě těžký

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 10:40

žluťásek Super, jako na řetěz jsem úplně zapomněla a ty čáry na vystrihavani taky!!!! Super, teď si zdobí vystříhání vločky:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 11:13

Karja třpytky po ségře jsem dala do školky, to by nedopadlo dobře Ale dostali třpytivé fixy a to bylo nadšení velké 

Offline brrr
12380 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 11:26

žluťásek Karja Bacha na to, barevné papíry (ty s lepící zadní stranou) na okno dát jsou, ale dolu moc, moc blbě. Proto tam máme některé zbytky už několik let.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 15:13

Kde se můžeme dobře naobědvat poblíž zemědělského muzea?

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 15:25

Nákup v Pepcu - svetielko, sneh, výzdoba na okná, glitrove lepidla

Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 15:26

Evaeva banh mi makers na Letenském náměstí, vietnamska, kamarádka tam rada chodí s dětmi.

a pak na zmrzku do gelaterie amato