Karja teď jsme lepili koření na papírové ozdoby. A neteř dělala ducha z lízátka a ubrousku. Staršího zaujalo i omotávání papírových ozdob vlnou - musí být s drážkami (ty ozdoby)
A těším se na tipy ostatních
Karja teď jsme lepili koření na papírové ozdoby. A neteř dělala ducha z lízátka a ubrousku. Staršího zaujalo i omotávání papírových ozdob vlnou - musí být s drážkami (ty ozdoby)
A těším se na tipy ostatních
Evaeva No jako já jim nemůžu dát do ruky ani Herkules:-D To vylejou na jeden papír:-D Zkusím něco vymyslet. Včera jsem jim koupila v hračkářství ty vyškrabávaci obrázky, ale to mají hned.
Karja já jim to napatlala sama. Ale zrovna tady potřebuješ lepidla hodně ![]()
Karja u nás v pepcu (v Praze) nikdy nic nemaj, vzdycky ctu tady ty ódy a u nás totálně probrana jedna ulička
i na sponky na naše dite je to bohužel nepoužitelný
Potrefenáhusa To jsem ráda, žes to napsala. Alespoň vím, že nejsem jediná, kdo navnazená zdejší diskuzí naběhla do pepca a nekoupila lautr nic :o)
Potrefenáhusa DruI já mám v dosahu tři pepca a výběr se dost liší, ale samolepky z pěnovky mají všude
. Na vyrábění je nejlepší Tedi.
Karja dost těch věcí na vyrábění má i Kik. My včera dělaly ozdoby. Vkus 2 letých je... No prostě začíná období hrozných dárků pro rodinu ![]()

Evaeva môže byť, napr ja si myslím, že ma alergiu na chlad, každý rok od novembra do apríla chrapti, tento rok nie, a myslím, že vďaka Aeriusu.
MPLee Třpytky máme, ale netroufam si na ně bez většího dozoru a ne s jedním dítětem.
Potrefenáhusa DruI No jak kde a dost do toho hodily vidle Vánoce, zabraly dost regálu....ale teď jsem byla v Průhonicích a tam jsem sehnala dost věcí.
Evaeva To Tedi je i tady v okresním městě, už mám naplánovanej výlet a slibuju si od toho hodně!
Nejlepší jsou ty mozaiky. To je snad za 30Kc, dělají to hrozně dlouho a ještě půlka lepitek zbyde na další obrázek...
U nás musí byť hlavne veľa lepidla, papiera a krabic a kornutikov z toal.papiera. Úmerne tomu to u nás vyzerá ![]()
letfenixa Jeee, ale ty toaletaky mám, respektive měla jsem někde v komoře:-D. Samba jsem vyslala do Pepca, tak snad to dá, už tam dvakrát byl, on je dezorientovanej i z potravin, natož tohle!
Karja omotat figurky zvířat provázkem a musej je vysvobodit nůžkama.
Nakreslit postavu a na různý části těla udělat značky jako zranění. Stejný značky nakreslit na náplasti a maj lepit náplasti na odpovídající zranění.
Vodolepky na okno z moosgummi, jen vystrihat geometrické tvary a štětcem natírat vodou a lepit na okno skládat obrázky. Asi by totéž šlo i jen z barevných papírů, nemám vyzkoušený ale.
Řetěz z proužků barevného papíru
Spojovat kuličky modelíny a brčka nebo špejle jako 3d stavebnici, jde z toho leccos.
Obkreslit na karon ruce, obtahnout nehty a dát jim lak, aby nalakovaly nehty. Případně namalovat ještě pusu, oči a přidat stiny a rtěnku, hehe (pro odvážný)
Na silnější pruhy papíru vyznacit různé vlnovky, klikate čáry, jak to mají vystřihnout
Namalovat na karton bludiště a nechat je to projet zespoda s magnetem (jeden magnet třeba na lžičku jako drzatko, pod karton, druhej nahoru na bludiště)
Nakreslit obrysy zvířat, dát jako vzor figurky nebo obrázky a aby zkusily udělat vzory srsti, barevný zbarveni... To je možná ještě těžký
žluťásek Super, jako na řetěz jsem úplně zapomněla a ty čáry na vystrihavani taky!!!! Super, teď si zdobí vystříhání vločky:-D
Karja třpytky po ségře jsem dala do školky, to by nedopadlo dobře
Ale dostali třpytivé fixy a to bylo nadšení velké
Kde se můžeme dobře naobědvat poblíž zemědělského muzea?
Nákup v Pepcu - svetielko, sneh, výzdoba na okná, glitrove lepidla ![]()
Evaeva banh mi makers na Letenském náměstí, vietnamska, kamarádka tam rada chodí s dětmi.
a pak na zmrzku do gelaterie amato
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.