Gatita díky. Jenže kluci by jedli akorát tu zmrzlinu
jsou to konzervy![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Mr. Hotdog, Curry palac, Lokal nad Stromovkou
Evaeva u slepé kočičky?
žluťásek ještě k drahokamům - třeba na megahračky
žluťásek jo, to by se jim líbilo![]()
Díky všem za tipy
Tak už je mu šest. ![]()

Pinot Noir všechno nejlepší ![]()
Frajer už! A tady je celý tatínek. Vše nejlepší!
Malenge dzizisketa děkujeme! ![]()
Letos už si Ríša přál pozvat kamarády. Měl tu čtyři kluky ze školky, plus naši dva, hodně jsem se bála těch našich kluzkých točitých schodů. Ale dobrý, všichni přežili, dokonce udělali menší bordel, než když tu má jen jednoho kámoše. Ale jsem ráda, že je to za námi.
. Z tohoto pohledu jsou lepší letní narozeniny, kdy to člověk může vyhnat ven.
Pinot Noir Všetko najlepšie!!!
Pinot Noir Je krásnej, to bude lamač holčičích srdcí!
Všechno nejlepší!
A mě nejvíc dostalo, že je mu 6 a já si tě pamatuju ještě dávno před otěhotněním. ![]()
Pinot Noir krásný kluk, všechno nejlepší! Letí to, viď? Za chvíli budeš řešit aktovku, počítačové hry, taneční a kdo ví, co ještě:)
Pinot Noir vsechno nejlepsi! ![]()
Pinot Noir krásný kluk! Strašně ten čas letí, vybavila se mi tvoje fotka z porodnice kterou jsi dávala do Co mám dnes na sobě. Přišlo mi to milé a vtipné a proto si to pamatuju. ![]()
Ten umelý sneh v Pepcu nekupujte!
letfenixa :-D:-D Já jsem včera vyslala samba do Pepca, nekoupil nic, že tam nic nenašel a představte si, že jeho bezdětný kolega mu zašel do Pepca u sebe doma:-D. To tam chodej koukat na prodavačky nebo nevím, nebo nám skutecne šel koupit třpytky....To bude chlap pro rodinu!
Pinot Noir Gratuluju, teď budou už oslavy ve velkém duchu pořád, je to hezký! Zas ty letní oslavy, to se ti to od třinácti může válet nekde po lavičkách, na vesnici po skarpach....V zimě se to líp udrží pod dohledem:-D.
Garfie Pinot Noir No přesně, taky si Pinot dost pamatuji jako bezdětnou!
Pinot Noir Gratulace Ríšovi k narozeninám. Uz je velký kluk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí