Pinot Noir ty děti nám nějak stárnou
všechno nejlepší Ríšovi k narozeninám!
Vše o těhotenství a dětech
Garfie Naše anabáze osmiletý gympl. Nejdřív hrozné boje při výběru, protože se dostal na oba, ale jeden je fakt komplikovaný na dopravu, ale dostal se tam i kámoš. Nakonec teda, že zkusí ten gympl, co jsme chtěli my, ale pod podmínkou, že se může po dvou měsících vrátit na základku. Ty dva měsíce byly fakt psycho, na gymplu všechno blbě od spolužáků, přes kantory až po jídelnu. A že chce bezpodmínečně zpátky na základku. Pak se to teda o hodbě zlepšilo, ale na základku chtěl pořád, když jsme mu slíbili, ze se může rozhodnout. Fakt jsme zkoušeli kde co, vysvětlovat, uplatky, zákazy, ale nic s ním nehlo. V úterý byly konzultační hodiny, tak jsme řekli, že tam musí jít se mnou a vysvětlit třídnímu sám, proč tam nechce být. Dokonce kvůli tomu oželel trénink. No a na parkovšti mi řekl, že teda na tom gymplu zůstane. ![]()
Na konzultacích jsme stihla jen třídního a češtináře a oba se shodli na tom, že poslední dobou se fakt zlepšil (hlavně chování). Tak doufáme, že prostě zkoušel, jestli opravdu dodržíme slib a necháme ho samotného rozhodnout a že už to bude lepší. Každopádně si přestal stěžovat i je mnohem víc v pohodě. Tak uvidíme, jak to bude dál.
brrr Tak to vám fakt nezávidím. Držím palce, ať už se to jenom zlepšuje.
žluťásek Kolik těch drahokamů potřebuješ? Jestli teda ještě potřebuješ.
Sweet Potato hromadu samozřejmě, poklad do truhličky ![]()
Ne, stačí mi jen pár. Byla jsem v tom madal bal, ale měli jen pár kusů v nehezkych barvách, tak jsem vzala jen jeden růžový a zkusím jinou jejich pobočku. Byla jsem na strossu, na florenci to určitě bude lepší.
žluťásek Píšu ti.
Sweet Potato Dík. Fakt to bylo těžké rozhodování pro všechny, takže teď už jenom lepší zítřky!
Pinot Noir Blahopřeju oslavenci! Já jsem z toho taky paf, že je Ríša už tak velkej. Moje miminko teď bude slavit druhý narozeniny, letí to strašně.![]()
brrr držím palce, ať šéf nazná, že už vás podusil dost, a usadí se.
brrr Džím palce, ať se to poddá. Musí to být stres pro všechny zúčastněné:) Živě si to představuji, to dilema mezi tím, co si myslím, že je pro děti dobré, a představou dětí.
Trochu na to taky narážím, v dětštějším měřítku. Syn je založením "všechno předem špatně", nic nechce, nejradši by byl pořád doma, ideálně u TV. Teď do toho já mám ty svoje představy, že by bylo hezký, kdyby chodil třeba na tenis a tam či onam, aby si něco vyzkoušel. Má jeden jediný kroužek (ten tenis) a byla kolem toho dost nenálada, i se plakalo, já přemlouvala, doslova ho tam tahala. Předesílám, že to nění žádný drsný oddíl, je to hodina týdně na pohodu, navíc tam chodí jeho nejlepší kamarád, takže žádný stres. Ale těch řečí kolem a každý týden scéna, jak tam trpí. jednou jsem ho tam pozorovala a fakt se bavil, někomu tam vykládal, jak ho to baví. Doma mu ale spadnou koutky a začne kňourat, že už tam nikdy nechce. A já fakt nevím, co je komedie pro rodiče a co ne. A já mám taky vždycky dilema, jestli je to nutné, ale pak si říkám, že kdyby bylo po jeho, nebylo by to taky nic moc.
Pinot Noir gratuluju k šestce! Ted uz je to opravdu velky kluk a moc hezký. A dort se povedl :)
Děkuju.
Karja Děkuju! No já si odtud pamatuju taky dost bezdětných, co už dávno nejsou. ![]()
Gatita Tohle je fakt na prd, lituju moc. Kamarádka má přesně takové děti, obě a je to docela utrpení pro obě strany. Moc tě nepotěším, staršímu už je 14 a vůbec se to nezlepšilo.
brrr Ty jo, tak ten je hustej. Fakt nezávidím a dovedu se do toho dost vžít, dcera by byla úplně stejná, tady je teď jediná výhoda, že jí nic jiného nezbývá. Zrovna teď jsme řešily nějak školu, dost průpal je biologie a teď dostala nějakou špatnou známku i z matiky, vůbec není zvyklá, že je celá třída chytrá. Syn je teď v nějaké pasivní rezistenci, nějak si zvykl, že má trochu úlevy a spoléhá na to, navíc je toho na něj očividně moc a trochu utíká do svého světa, dělá ze sebe šaška a tak. Ze školy mi napsali, že psaní stále vázne víc než čekali a chtějí pro něj terapeuta mimo školu, už někoho mám, ale jsem z toho ve stresu, protože kromě školy už nic nestíháme. Tento týden mi bez podrobností napsala učitelka, že došlo k nějakému incidentu v jídelně a on dostal za úkol mi situaci popsat, ale že to ve škole nestihl, tak ať mi to dopovídá a probereme to. No celou dobu, než dorazil domů, jsem trnula, co strašného se stalo, prakticky na hranici vyhazovu, no nakonec se ukázalo, že o nic nešlo, spolužák mu ukradl kartu na oběd, honili se a vyběhli z jídelny, což je přísně zakázáno. Teď máme tři dny prázdniny, musím říct, že jsem se na ně těšila možná víc než děti.
Gatita Jo, to máme podobné kousky.
Hlavně bylo dítko zvyklé ze školy, že je "machr třídy", akorát takových je na tom gymplu třeba dvacet, takže teď se to různě uklepává. Chvíli to ještě bude trvat, ale snad si nakonec sednou. Však taky budou spolu dalších osm roků.
Garfie Uff, taky to nemáte lehké, hlavně když to máš dvakrát. Dcera se z toho určitě oklepe rychleji, malý Garfik vypadá na větší oříšek. Budu držet palce.
My se dohodli, že známky až tak řešit nebudeme (zas taková hrůza to není), jediné co mě vytáčí jsou pětky za zapomenuté referáty nebo úkoly. To jsme si jasně řekli, že takhle teda ne (na kolik to k něčemu bude, je otázka). Hlavně jsem se ale domluvila s vyučujícími, že kdyby něco dají mi vědět a nebudeme se spoléhat na to, že mi to doma sdělí dítko. Protože to o škole moc nemluví, ale to ani dřív.
brrr S těma známkama je to rozumné, taky jsme se tak dohodli, ale stejně mě vždycky špatná známka trochu zarazí, taky na to nejsem zvyklá. :-) Syn teda naštěstí známky nedostává.
Ona je to velká změna, tak přeju, ať si to sedne a druhé pololetí bude bez problémů! (nám oběma teda)
Pinot Noir Vsechno nejlepsi! A taky si vybavuju to fotku z porodnice, co uz je to fakt sest let???
Garfie Dobře to vsechno dopadne, určitě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí