Kde pořídit zimní kalhoty pro hubené? A co hledat? Ty softshellky s beránkem vevnitř, nebo nějaké oteplováky? Do Prahy?
A nemáte někdo doma tradici s Vánočním skřítkem? Přijde mi to hrozně milé, ale 2 letá to asi ještě neocení? ![]()
Kde pořídit zimní kalhoty pro hubené? A co hledat? Ty softshellky s beránkem vevnitř, nebo nějaké oteplováky? Do Prahy?
A nemáte někdo doma tradici s Vánočním skřítkem? Přijde mi to hrozně milé, ale 2 letá to asi ještě neocení? ![]()
MPLee moje děti oteplovačky moc nosit nechtějí, dávám jim zimní softechlky, pokud nejdeme vyloženě na sníh nebo není třeba -10.
MPLee Já mám pro děti na válení po venku nějaké oteplovačky myslím z decathlonu. Jak to má kšandy, tak nevadí, že jsou trochu volnější.
MPLee mám pro oba kombinezu na sníh a velkou zimu, jinak nosí ty sofshelky s beránkem. Přijde mi to jako super kousek oblečení. Od těch 5°C už mi přijde zima na sofshelky s fleesem, ale zároveň mi přijde zbytečné aby celou zimu nosili jen kombinezu nebo oteplovčaky ve kterách se hůř chodí.
Naprosto ledový rudý nohy ditete mě včera donutily objednat zimní boty s kozichem, i když jsem doufala, ze nebude tak tuha zima a dá to v celorockach s tlustejma fuseklema a dneska jsem zjistila, ze kombineza z loňska je malá...objednam ještě zimní kombinezu a pak bude celej zbytek zimy maximálně 12 stupňů???![]()
Sairon a jaký ty beránkový máte? Já koukám na unuo, ale maj všechno hodně široký, bojím že to bude mít jak sněhulák
žluťásek my máme od little things, nedávno jsem sem ten chlup fotila.
Potrefenáhusa A dávaš jej merino ponožky? U nás fungujú len tie, a najlepšie sú woolit. Synova veľkosť je momentálne len v ružovej farbe, este ze mu to nevadí, ma ich 10 párov.
Potrefenáhusa U nás nohy dobrý (boty s kožíškem máme), ale ruce má vyloženě ledový, i když má rukavice.
Zina S tim asi nejde nic delat, mam to tak celozivotne. Merino rukavice pod ty k lokti a stejne jsou jak led a pak hrozne boli.
Zina ty ruce jsou u batolat problém, jak jsou hodně na zemi, navíc do teplých rukavic se špatně chytají věci. Ale kluci si rukavice i hodně sundávali, řekla bych, že dokud nemrzne, tak to bez nich přežijí.
Sairon také prosím o značku. Na první dobrou jsem našla Unuo a Little things a oboje mi přijdou široké, pak Kocourmourek a pak samé podomácku šité a tam uplně nevěřím střihu...
Potrefenáhusa s botama mám dilema. Máme celoročky s membránou, na horách má sněhule od crocs. A pak máme vysoké vlněné sněhule od Affenzahn, ale chodí v nich jak robot. Tak nevím, jestli je neprodst a nekoupit něco zatepleného víc do města, nebo jestli vydrží jen v těch celoročkách...
Potrefenáhusa Evaeva A jake mate ty rukavice? Zrovna se snazim neco vybrat na minimolu, ze bych zkusila varenou vlnu, ale pokud byste mely tip pro dvouleteho, budu moc rada. Mam doma flisove palcaky, ty mu padaji, pak obyc prstove, ty ho moc bavi sundavat. A pak dvoje nepromokave sustakove palcaky, jedny z decathlonu a druhe nevim, zdedili jsme, ale v tech nic nechyti do ruky.
Potrefenáhusa u nás bylo možná -1, to jsem úplně nepovažovala za extra mráz
Když jseš s tím dítětem venku třeba hodinu.
MPLee s tema botama nevím, naše teď nechce skoro vůbec chodit a tím ji je kosa o to víc, jestli mate snehule, nechala bych na těch par dni, kdy fakt mrzne, ty. Kdo ví, jaká bude zima, prej mírná, ale těžko rict...
ja ještě chci koupit merino vložky, ale začínám mít s jejich poptavanim v kamenných obchodech docela kuriozni zážitky a zase se mi nechce odněkud objednávat jedny vložky...
Myrtila z těch, co mám, mi přijdou nejlepší softechellové z hm, ale jsou tenké. Na sníh mají z Decathlonu, do suché zimy dávám klasické pletené palčáky, právě že v nich můžou cokoliv chytit, mám i takové teplejší. Nebo nosím oboje a na hřišti si vezmou tenčí. Já teda nejedu v žádných super truper materiálech.
Myrtila taky nějaký docela obyc flisovy palcaky z loňska z minimolu
Evaeva já to za extra zimu taky nepovažuju, ale ridim se řevem a rudýma zkřehlýma hrabičkama
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.