MPLee Mně přijde, že jste taková akční rodina, co je hodně i dlouho venku, jen celoroční bych ji nenechávala ani v Praze. Koupila bych nějaké poddajné zimní, třeba fare mi přišly takové měkké, tím nemyslím podrážku ani tolik ale jako tu botu jako takovou aby nechodila jak robot. No prostě něco v obuvi vybereš určitě;-). Sairon No a kdyz je méně než 5 stupňů tak myslíš jim softshellky s fleecem a nějaké podvlíkačky nestačí? Já kolem 0 to takhle dávám, oteplovaky mají až do pořádně zimy.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila taky nějaký docela obyc flisovy palcaky z loňska z minimolu
Evaeva Potrefenáhusa Jeste zkusim nekde dal hledat, no. Nejlepsi by bylo, kdyby se ty z minimolu daly vsechny nekde vyzkouset
Takhle to vybiram uplne naslepo.
Myrtila jako ostatně většinu detskyho oblečení a bot ![]()
Potrefenáhusa předpokládala bych, že pak si ty rukavice nechá nandat. Taky v kočárku ve fusaku se víc zahřeje.
Potrefenáhusa předpokládala bych, že pak si ty rukavice nechá nandat. Taky v kočárku ve fusaku se víc zahřeje.
Karja oblékám je jako ty. Ale bude to kus od kusu. Staršímu není zima nikdy, klidně bude celý promáčený běhat tři hodiny po venku. Mladší má třeba někdy i studené nohy, má termoregulaci po mě ![]()
Evaeva No já jsem na oblíkání úplně mimo, sambo je oblika mnohem mene, ale řekla bych, že to dělá taky blbě:-D
Potrefenáhusa No, je to tak, pak kdyz neco diteti sedi, drzim se toho a jenom kupuju vetsi velikosti, dokud to jde.
Karja ráda bych řekla, že v tomhle věku už si řeknou. Ale tuhle jsem se ptala syna asi pětkrát, jestli mu není horko (jak bylo to teplo). Ne, není. Pak jsem zjistila, že je úplně zplavený ![]()
Nevím no, teplé legíny nebo punčocháče a ty softechelky mi na dvě hodiny venku přijdou dostatečné. Když si vezmu, co mám já a to akorát stojím.
Evaeva jo, on na to oblékání byl teď nejhorší ten pozdní podzim. Ven jdeš ve tři hodiny za velkého tepla a o v 5 zaleza sluníčko a je hrozná kosa. To si myslím, že třeba kalhoty nosily moc slabé. Teď bude kosa furt;-)
Myrtila my máme tenké merino palčáky od Joha, velikost 6-12m je jí akorát
Jen je kraltká ta šňůra co je spojuje, musím jí nastavit.
Karja když jí zatím seděli jen boty od Affenzahn a to máme zase 2,5 tisíce
Ty sněhule jsme koupila na jaře na Vinted za 400, nové s cedulkou. A trefila i velikost. Tak váhám, jestli je neprodat a na hory do břečky jí nestačí ty crocs a nevyužijeme spíš něco měkčího, no.
No a ten malý otesánek - asi bude průměrného vzrůstu a dceru doroste tak do Vánoc se bojím
Na to nejsem zvyklá. Neni mu ani měsíc a velikost 50 už vyhazuju, i ten drahý merino overal budu muset koupit ještě větší. A jediný dudlík, který chce je takový ten uplně šílený kus silikonu s průhlednou dírou uprostřed
Kdo to vymyslel? No, ale to je ze stížností všechno, jinak musím říct, že si to se 2 užívám, doma mám sice bordel, ale jinak zvládáme co dřív a dneska jsme si užili i hrozně příjemnou večeři v restauraci! A ano, vím že bude hůř
Potrefenáhusa jo, unuo jsem zkusila jednou, kombinéza je užší, ale zase byla krátká v těle a kalhoty hrozně široké. I ty letní.
MPLee ten dudlik s dírou je strašně uchylnej, takovej obscenni
a bozi, ze si to u vás takhle sedlo
Evaeva No, já nepotřebuju tak teplé kalhoty, protože stojím. Děti mají z nějakého důvodu furt tendence sedět na zemi, tak jim radši dávám teplejší kalhoty :)
A už je asi fakt zima, syn venku vydržel skoro půl hodiny v čepici. Doteď byla dole do deseti vteřin :)
MPLee Nebude hůř, jak děti trochu povyrostou, budou si spolu hrát a i na úklid pak budeš mít čas ;)
Karja moji nosí i v zimě jen ty tenké bavlněné leginy a venkovní kalhoty oblekam přes ty leginy. A to mi přijdou ty softky s fleesem málo. Ale on krtek hodně sedí na zemi (klidně 2 hodiny na hřišti i teď v tom hnusu) a příšerce zas stačí 3 vločky na zemi a už se v nich musí válet. Letos mají ve školkách trochu chladněji,tak dostali už ty teplejší leginy, tak ty s berankem asi začnu dávat až při větší zimě.
žluťásek MPLee nechávám si šít od jedné paní na míru. Taky jsme musely ladit střih, ale už ví a šíje mi podle střihu na menší velikost a jen udělá dlouhé nohavice. Unuo s beránkem jsem měla jednu zimu a ten beránek není žádný beránek, ale pořádný tlustý beran, úplně skvělý na omak, ale ty kalhoty byly strašně široké.
MPLee 50 jsem vůbec neměla![]()
Hůř asi bude, ale jen přechodně. Až se začne pohybovat a ty budeš muset odklidit ty věci, které by mu neměly přijít do rukou, ale dcera ti do toho bude házet vidle
Ale třeba teď je u nás vyloženě pohoda, ani nemám potřebu dávat děti na hlídání. (Ledaže by si je vzal někdo přes noc
)
DruI to znám, moji se taky pořád válí po zemi. Ale taky mají dvě vrstvy a mají to nepromokavé narozdíl ode mě. Já se teda ve větší zimě snažím je trochu rozpohybovat, na hřiště jen na chvíli. Ale právě se začíná ukazovat, že mladší syn bude asi zimomřivější než starší.
Ja jsem asi fakt matka roku
. Ted koukam po zimnich botach, ale do kocaru jim nedavam ani ty celorocky, takze hadejte, komu na dvorku pred mistnim kvrtinarstvim vylezlo ven z kocaru dite jen v ponozkach... Rukavice maj jen obyc ty pleteny, koupim jim asi i ty teply palcaky, byt ty mi nejspis stejne hodi na hlavu, protoze v nich nic nechytnou. A teply kalhoty nemaji ani jedny, vaham, jestli jim nejaky koupit nebo jestli to zvladnem v letnich sotfshellovejch s vrstavama pod nebo v zimni kombineze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí