Evaeva naše dítě hlavně moc nedrží ten kýženej směr
no, léto je na to popochazeni, zastavování, propadne poponaseni o dost příjemnější
Evaeva naše dítě hlavně moc nedrží ten kýženej směr
no, léto je na to popochazeni, zastavování, propadne poponaseni o dost příjemnější
Potrefenáhusa to rozhodně! A ještě si vynechala oblékání
S držením směru kupodivu celkem není, ale u nás se dá na to dané místo dojít šesti různými ekvivalentními cestami, takže můžu nechávat vybrat. Ale nechce chodit do kopce.
Mně připadá, že ty děti hrozně navlíkáte. Pak nemaj být pořád nemocný.
Pinot Noir To je z těch merin!
žluťásek Přesně u nás, týden doma a jako o trochu lepší, to jo, protože ze začátku to bylo noční kašlání a třeba dva dny nonstop smrkání, ale týden ještě doma budeme určitě! Ještě je nemocnej i sambo, takže všichni svatí stůjte pri mně:-D. Ale zas je tady s ním můžu zanechat aspoň, sice se tu vygeneruje asi tuna bordelu, ale vypadnu.
Dětem doma už asi hrabe taky, malamala vozí v kočárku dýni...
Pinot Noir naše dítě nemělo ještě ani rýmu, akorat ten covid teď v říjnu, ale pricitam to absenci skolkovyho kolektivu, ne oblečení
Mně připadá, že ty děti hrozně navlíkáte. Pak nemaj být pořád nemocný.
![]()
Ale těžko říct. Starší chodíval celoročně v teplacich a obecně dost nalehko (má s oblečením issue, tak ho nechávám odmalička ať si chodí v čem chce) a vlastně nemocný moc nebýval
. Ale hroti se to dost, když si představím, jak jsme se včera oblikali hodinu jak na polární expedici a pak jsme byli venku sotva hodinu... Byla nula a milimetr sněhu.
Potrefenáhusa u nás je to kolektivama, přes lockdown nebyl nemocný nikdo. Skoro dva roky. Teď je mladší doma každý měsíc s teplotami a dutinami.
ale někde jsem četla, ze toto skončí nástupem do školy. A dikybohu u nás to tak je, na toho sedmiletého už to nejde.
Pinot Noir som si istá, že syn je oblečený akurát. A choroby prisudzujem kolektívu a prekurenej škôlke. Ríša predpokladám, podľa toho čo píšeš, po vonku lieta. Lukasko nie. Je veľmi pomalý, max sa trošku ponahana na ihrisku a to len chvíľu.
Potrefenáhusa vlozky s ovci vlnou jsem ted v tydnu videla v tchibu na Letne
Pinot Noir Já mám stejný pocit, ale beru to tak, že se dítě třeba víc válí po zemi než jde, že je tam jiné počasí....
Stejně tak mám pocit, že jsou tady děti pořád nemocné, ale to je možná milosrdná mlha zapomění. Protože se mi zdá, že sice občas nějakou nudli ze školky přinesli, ale až tak moc. Každopádně, doufám, že nic nezakřiknu, když napíšu, že se nemocnost se školnín věkem fakt zlepší.
Zuzuli Dekuju, Tchibo jsem sice tenhle tejden proběhla, ale nic neviděla, kouknu teď lip. Blby je, ze já se teď dostanu do Prahy časově docela omezeně, tak musím buď najisto nebo do našeho OC
Ja se hlasim do skupiny mene oblecenych deti. Kamaradcin chlapecek nosi tak o dve tri vrstvy vic jak nase mala. Treba ma zimni bundu a pod ni dve mikiny, moje ma tenkou flisku a softshellovou bundu. Nemit to srovnani, tak si myslim, jak ji navlikam. Ona jeste ted ve snehu nosi jen tu softshellovou bundu, protoze zadna zimni neodpovida jejimu vkusu
prosly jsme lindex, h&m, c&a, tesco, marks&spencer, tchibo... Na vsechny rika rezolutni ne a odmita si je obleknout.
Loni jsme zimu zvladly se softshellovou kombinezou, kdyz byla fakt zima a snih, dostala pres ni jeste prosivanou vestu, na nakup a tak stejne chodila jen v termoleginach z tchiba
lletos do mokra a zimy spoleham na termoleginy/termopuncochy a pres ne pogumovane kalhoty z lidlu s flisem. Na nakup oteplovacek nebo softshellovych kalhot s berankem asi letos kaslu, jsme posledni zimu doma a kdyz bude fakt hnusne, nemusime vystrcit nos. Bude mi stacit, kdyz ji vnutim nejakou teplou bundu.
A do statistiky dodavam, ze moje dvou a pul leta nechce ted temer chodit pesky, ujde par metru a dal se nehne, tak ji k oboustranne spokojenosti nosim v nositku na zadech. A taky ma kazdou chvili nekdo cizi nejake kecy na to, ze takhle velke dite ma snad nozicky, aby chodilo ![]()
Potrefenáhusa ja je na te letne primo drzela v ruce a zvazovala, jestli je taky nepotrebuju. Ale vubec nerucim za to, ze tam jeste budou.
Ja si ted pro sebe koupila zimni boty od protetiky, tak doufam, ze si do nich nebudu muset nejake teple vlozky jeste dokupovat. Ciste zimni boty jsem barefoot jeste nemela.
Zuzuli o dvě až tři vrstvy víc
tolik toho na sobě moje děti v životě neměly
Ale.samo.zalezi.co.za.vrstvy.to.je.
Nemocnost je u nás zcela jistě dána kolektivem, to pozoruju už od první návštěvy školky. Ale letos je to celkem dobré, největší fičák to byl loni po kovidu. Oblékám teda spíš míň než víc.
brrr Já ten pocit (s těma nemocema) mám taky, ale přikládám to covidu, že ty děti fakt odvykly kolektivu a vůbec třeba i pobytu venku. I když moje děti teda byly objektivě málo nemocné, pamatuju si, že v tom předškolním věku se mě i jedna kamarádka ptala, jestli jim dávám nějaké vitamíny a jaké, že vůbec nebývají nemocné. I náš doktor říká, že si je musí pozvat, když je chce vidět. :-) Ale recept teda žádný nemám, prostě náhoda.
Pinot Noir Hele s tím oblíkáním...dneska jsem si zase vzpomněla na Česko a ty věčné debaty o teple. Měli jsme dnes večírek, původně jsme měli grilovat, ale nakonec pršelo, tak jsme seděli uvnitř. Pochopitelně netopíme, takže venku je tak 15, uvnitř 17 a Japonci otevírali okna a dveře na terasu, že jako hrozné vedro....Děti chodí pořád do školy jen v košili, syn si ráno bere tenkou bundu nebo svetr, dcera chodí pořád v sukni bez punčoch. Je to úplně fascinující, na co se dá zvyknout! :-)
Garfie ten kovid s tím podle mě fakt zahýbal. Letos jsou moje děti (i v okolí, co vím) tak nějak normálně nemocné, občas rýma, věk v tom roli hrát nemůže. Loni to byl masakr.
Garfie zvyknout se dá na lecos, ale u těch Japonců mě překvapuje, že to nemají posunuté (třeba jako někde v Norsku), ale zvládají široký rozsah teplot, když tam je v létě takové vedro.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.