Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9014 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 15:18

Jimik 

A taky zkusmerino.cz, ti to mají na Biskupcově kousek od Aera, je to spojené se zkusnositko. 

Offline Myrtila
5383 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 15:28

Jimik Ja vim, akorat my jsme od Brna  tady prave noc takoveho asi neni. 

Offline 999
19867 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 15:32

Já jsem teď dostala film z mého dětství, natáčený na klasickou kameru. Jsou tam záběry z bruslení, lyžování, karnevalů a tak. A překvapilo mě, že všechny zimní sporty jsem dělala v doma pletených svetrech, bez bundy. 

Offline Pinot Noir
29991 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 15:39

999 já si taky pamatuju bruslení na rybníku v doma pletených svetrech. V bundě jsme tam přišli, ale většinou jsme ji pověsili na větev a bruslilo se ve svetrech. Parádně se na ně lepil sníh, když člověk spadl.

Online Gatita
8664 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 16:10

Pinot Noir My pro jistotu nejezdime nikam Ja to nějak nedávám, ty manévry. Z wellness tohoto typu se vracivam úplně hotova:))

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 16:41

Myrtila Podívám se na to děkuju.

Zuzuli Dekuju, to jsem tam přehlídla, já rovnou brala, že ty dřevěné nic neumí. 

To ještě bude googlovani na pár týdnů, nakonec se nám to nějak rozrůstá. Teď jsem se zasekla na několik volných chvil na panenkach. Nakonec budu kupovat asi babyborn starší sestřičku, ačkoliv ty minikane asi fakt dělali podle našich dětí. Ale ta babyborn sestřička má vlasy na česání, zároveň jsou ji běžné miminovske oblečky, tečou ji slzy, dá se koupat, napije se;-)

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 16:46

Gatita My taky nejezdime. Ale já ráda jezdím s holkama sama na ty půldenní vylety, sambo je taky vezme sám...Teď přemýšlím, zda zvládnou Kostnici, já tam ještě nebyla a říkám si, že třeba z toho nebudou mít rozum, že si třeba budou myslet, že jsou to nějaký Helloweeni?:-D Asi ne co:-D Asi budou řvát a všichni si říkat, to je ale debilni ženská:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 17:10

Karja kostnice by u nás vyvolala asi milión otázek Já s nimi jezdím ráda, to plácání se okolo domu mě po těch letech už úplně nebaví. Ale stejně je to kolikrát oříšek. Mladší nechce do divadla, naposledy se celou dobu schovával za mnou, ale koncert je v pohodě, to je nadšený. V bazénu se zase nekoupe starší. A mohla bych pokračovat

Ale už jsem si zvykla, a se záseky počítám.

Online Gatita
8664 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 18:29

Karja teď bylo několik prodloužených víkendu a my se nevyhrabali nikam. Trochu mě to štve, ale nějak to teď nedávám, nejsem schopna sní sednout k internetu a něco naplánovat.  Se starším už by se leccos dalo, ale mladší ještě potřebuje po obědě složite uspavat, do toho pořad nějaké pocurane tepláky... ale asi to je skoda, už by to chtělo rozšířit si trochu obzory.

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 18:39

Gatita No, tak musí se chtít tobě, to je základní podmínka výletu;-). Hlavně chodíš do práce, já ne, tak musím vypadnout ze stereotypu. S tím spaním po obědě mám taky dilema, zda ho obětovat na řízení v autě, protože je to pro mě vzácný čas klidu. Ale to už taky není co bývalo, protože bez dudlika ji uspávám dlouho a než usne, tak už velkamala má konec TV, takže to už je možná lepší řídit se spicima dětma:-D 

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 18:45

Karja taky mi je lito, když vytuhne v autě...naštěstí se dá ještě většinou v pohode přeložit 

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 18:45

Gatita já jezdím rada, ale začíná to bejt nějak dost brutálně drahy, když se pak sečtou všechny ty kaficka apod...

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 18:48

Potrefenáhusa Tak to u nás nehrozí, ono stačí třeba zastavit. Já bych je nechala třeba i chvíli v autě dospat,ale většinou se vzbudí hned.Evaeva No já tu Kostnici musím pořádně vygooglit, starší má teda ráda kostely, jako někam se s nima podívat dá, vlastně je to můj styl prohlídky, taková rychlá:-D 

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 18:53

Potrefenáhusa Hele s tou drahotou. Ono to pravé vyjde dobre, kdyz jezdi jen jeden dospelej:-D:-D Ta naše střídavá péče má i v tomhle benefit:-D.  Pak taky ten náš asketizmus, že dětem dovolíme jednu věc, dort si ke kafi nedávám, raději jablko že jo, na oběd se s nimi žádný větší moc nedá, nejhorší položkou je benzín:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 19:16

Gatita s tím spaním jsou ty výlet trochu pitomé. My taky nikde přes noc nebyli, a to jsem chtěla. Jednak mě vyčerpává pořád něco hledat (teď jsem hledala hory) a pak nám to trochu zkomplikovaly ty nemoce. Tak v květnu, no

Potrefenáhusa prodražuje se to, je to znát. Vstupy zatím ani ne, ale ty různé občerstvení šly nahoru dost. Kluci už jsou navíc navyklý, že k výletu se pojí cukrárna,... 

Karja starší má rád všechny památky, kostely, všechno. Podle mě by se mu líbila i ta Kostnice, ale fakt vidím ty dotazy. V Kutné Hoře je ta galerie Gask, že? Tam je i dětská část, mám pocit. 

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 19:24

Karja a kostnice jako v sedleci? Mne to přijde pro děti dost nudný, ale GASK je bozi 

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 19:26

My už jsme na těch vicedennich vejletech dost cirkus, už jen naslapat to do auta včetně psa, kterej navrch dost limituje ubytování...ale stejně je to fajn 

Offline dzizisketa
9014 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 19:27

38,2 ach jo. Ale aspoň nebudu muset na příští týden vyrábět nějakého anděla na školkovou výstavu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 19:40

Potrefenáhusa cirkus je naprosto přesný pojmenování. Nejhorší je, že na tři dny potřebuješ prakticky stejně věcí jako na deset To vybírání ještě dle psa vám nezávidím, my těžko vybíráme i bez něj.

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 20. listopadu 2022 19:40

Evaeva Jj ta Gask má super recenze. Potrefenáhusa No myslela jsem pro mě, ne pro děti:-D, že to sfoukneme při nějakém výletu a holky budou můj doprovod taky jednou. 

dzizisketa Snad to bude jen rychl viróza. My máme vyrábění tento týden, asi nepůjdeme skrz dostonavani, ale stejně teda vytvořím něco doma, že mi to jako nedá. Ale nechce se mi, vánoční dekorace mě teda pranic nebaví, furt to nosím v hlavě, že mám něco vymyslet, něco sehnat, no fujky...Včera jsme byli na nákupech a já na to nedokázala ani nic koupit, já už jsem v obchodech jak chlapi, dotáhla jsem čtyři svíčky, že se to nějak samo....:-D.