DruI spíš to bude bližším kontaktem, ta synova skupina 2x týdně 3h není pro ty, co musí do práce
(častěji chodit nelze)
Vše o těhotenství a dětech
Karja my máme dřevěnou pokladnu z ikea, co funguje vlastně jako velká kalkulačka. K tomu miskové váhy po mně nebo mu půjčuju digitální váhu z kuchyně. Ale tyhle tipy asi nehledáš ![]()
Já bych jim koupila hezkej dřevěnej obchůdek a na baterky třeba tu pokladnu jenom, ty celý plastový obchody jsou většinou ohavný a nestabilní.
žluťásek Jo, ted na to koukám, že ty pokladny mají už i ten Pípák, váhu, čtečku karet...že by si to postavily na něco dřevěnýho
Malenge ne, chodil uz loni, celej podzim a zima sice taky furt nemocnej, ale na jaře už tam byl víc :)
Karja ano, merino ani jiný materiál nehejtuju, spíš mě zarazilo, že legíny a softshell podšitý fleecem je pod 5 málo, já to beru tak do -10 jako dostačující. Ty softshellky podšité beranem mi třeba do Prahy připadají jako úplný nesmysl.
podle mě záleží na tom konkrétním kusu, ty naše unuo softshellky jsou tak strašně volný a plandavy, ze jsem pod ne dala včera puncochace úplně bez zaváhání.
žluťásek ty podzimy jsou děsný. Proto já říkám, ze nesnáším podzim a listopad obzvlášť, zima, hnusne mrholení, do práce, z práce za tmy, to všechno bych vydržela, když člověk mohl s dětmi za pěkného dne do barevného listí a sbírat kaštany, pak do cukrarny na horkou čokoládu, mohlo to být i fajn, ale každý!!! cca přelom října/listopadu musim být nemocna, proste každý rok. Člověk vleze do tramvaje a všude okolo to chrchla a smrka, no děs proste.
Pinot Noir a máme takový zevnitř chlupatý tepláky a taky mi to nepřijde nějak extrémní, na podzim zimu i na doma, kde si dítě hraje na zemi, úplně v pohode, nejsou to žádný oteplovacky
nejak podobně si představuju ten chlupatej softshell?
my jezdíme hodně o víkendech na celej den pryč, úplně klidne bych to koupila, vždyť bejva docela často pod nulou

Potrefenáhusa nevím, asi to má každý jinak. Jedeme zrovna od mých rodičů, včera a dnes tu je -7, kluci měli obyčejné tepláky a letní softshellky bez podšití a připadalo mi to adekvátní. Teda samozřejmě adekvátní dvěma hodinám pobíhání venku, jasně že na lyže to není.
Ale teda kluci jdou až běží, mám co dělat, abych jim stačila, žádné nápady, že někdo nechce chodit, neznám.
Potrefenáhusa ja merino taky miluju. Ja ted byla tri hodiny ve stromovce, na sobe jsem mela tenke merino tricko a vlneny svetr a pres o jen tenkou softshellovou bundu a bylo mi krasne teplo. Akorat slecna ted pri kazdem pokusu ji do nej obleknout krici "mami picha" a rve to ze sebe... Takze mam asi smulu a muzu si to hebke merino a kasmir (jo, ma jeden kasmirovy svetr
) strcit za klobouk. Bavlna a polyester vedou.
Včera měl Viktor slušnej zásek na bazéně, myslela jsem, že ho ty hysterie z ordinací a prostor, které mu je připomínají, už přecházejí, ale asi ne. Jezdíme do termálů ve Velkých Losinách, ale včera jsme chtěli vyzkoušet jiný bazén a hotovej horor to byl, odmítl si zout i boty, natož se svléknout, držel se mě jak klíště, vřískal... Nakonec mě muž nějak navlíknul do plavek a donesla jsem Viktora k bazénu oblečeného, teprve tam, když na vlastní oči viděl, že je to fakt koupaliště, se nechal svléknout. Plavčíkům muselo být jasné, že my jsme se tedy rozhodně neosprchovali.
. Naštěstí se jen shovívavě usmívali.
Zuzuli preto som nakúpila outlast.
Pinot Noir když my máme doma teplaky a letní softshell, u kterých si to představit umim a jiný teplaky a jinej letní softshell, ve kterym by zmrzla
s tím bazénem lituju, naše dite zatím vypadá v cizím prostředí dost nesmělý, tak jsem zvědavá, v bazénu ještě nebyla, v rybníku hodnekrat
Zuzuli naštěstí zatím neprotestuje, musím si to užit :-)
Karja Ted jsem videla paradni stroj na zmrzlinu, kafe se slehackou a ruzne muffiny a jine jidlo od play dough, nelibilo by se holkam k obchudku neco takoveho?
Pinot Noir čo to my máme za chlapcov. Ja zas od včera nonstop počúvam, že nemôže ísť do škôlky ![]()
Evaeva Potrefenáhusa Jeste zkusim nekde dal hledat, no. Nejlepsi by bylo, kdyby se ty z minimolu daly vsechny nekde vyzkouset
Takhle to vybiram uplne naslepo.
Možná už je diskuze jinde, ale Minimol má v Praze kamennou prodejnu kde to vyzkoušet jde.
Karja a ještě máme doma tohle, ještě nevybalené teda, kupovala jsem to na zamazonu za nějakou směšnou cenu, to by se mohlo líbit? 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí