Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 11:12

Mohučanka Jo, já se taky snažím v duchu nesoudit, můj syn si ráno sám musí vybrat i slipy, takže o umanutejch dětech taky něco vím Ale bylo mi vedro i za ni

711990 Já tu změnu taky úplně nechytla, takže má dneska zimní rukavice po loket, jinak bych dala pletený ... Ale ten její outfit by mě (do školky) zarazil asi i včera

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 11:21

Mohučanka nebo ráno oblikala babička  (tu nabalenou)

711990 podle mě ty děti jiný boty nemaj, taky mi to přijde děsný, vidět malý dite jak kolikrat v těch bufech smajda nohou skoro uplne mimo botu...

Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 11:31

711990 to jsme my! Za měsíc jdem do Národního na Louskacka, tak kdo chce vidět sněhule v baletu, bude to tam. Víš co, ono to je s některými detmi těžké. Syn třeba ještě teď chodil v teniskach, takových těch se sitkou, co nosí od léta. Zima mu prý nebyla, jiné boty nechtěl.  Teď teda z titulu sněhu nahodil zimní superfity a bude je nosit tak do května, kdy nás čeká další stres se zvykanim si na nové boty. S věkem se to zlepšuje, přechod na zimní boty už se obešel skoro bez scény, ale stejně, představa, ze mu kupuji další boty za nemálo peněz a na kolenou ho prosím, ať si je nazuje, ze jsou vhodnější... se mi nechce. Teď noha mu roste jako blázen, má tu takový slusnacky campery jakoze do školy...už teď mu jsou malé. To make long story short, už celkem chápu, ze ve školce je od září do května plný botník snehuli.

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 11:43

Gatita sorry no, tak ja bych v tom pripade asi kupovala trosku min zimni bufy, kdyz stejnak dite chodi uz do skoly a snih u nas neni:D 

Offline Pinot Noir
29991 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 11:46

Gatita zimní Superfit ale budou normální zimní boty, ne? Pro mě jsou sněhule takové ty gumové šmajdavé boty bez tvaru, zateplené holinky prostě. Nebo to už vadí na dětském představení i normální zimní boty?

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 11:48

Snehule sou tohle, ne?

Offline Pinot Noir
29991 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 11:50

711990 jo, aspoň jsem myslela. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 11:51

Pinot Noir jojo, to nejsou sněhule, sněhule jsou ty od 711990 a ty mi taky jako hlavní zimní boty v Praze přijdou poněkud nadbytečné.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Mohučanka nebo ráno oblikala babička  (tu nabalenou)

​Ach ano, faktor babička jsem nevzala do úvahy

Offline continuity
43467 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:10

711990 tak tyhle boty jsme neměli nikdy. Ani v Praze, a neumím si je představit ani na horách. Kam se to nosí?

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:13

continuity no zjevne vsude:D 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:14

continuity dcera je taky za 5 let ještě nepotřebovala. Přesně, do Prahy je to nanic a do hor (když tedy chci, aby se dítěti pohodlně chodilo) taky. Snad jedině na to bobování? My moc nebobujeme, tak nevím. 

Já je měla jako dítě, říkalo se jim "bufy" a mám na ně jen špatné vzpomínky

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:14
Reakce na 711990:

continuity no zjevne vsude:D 

Offline Vari
2227 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:15

A co davate detem na nohy, kdyz je snih? Ja myslela, ze se dava neco takovyho, aspon za mych mladych let se davalo a novejsi zkusenosti nemam. :-D

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:17

Vari za ty 3 roky byl snih delsi dobu mez 3 dny jen jednu zimu a to mel normalne kozeny zimni boty s ovcim koziskem uvnitr:D dovnitr nenateklo...

Offline Pinot Noir
29991 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:19

Vari já je do sněhu dávám, ale už se mi stalo, že jsme je za celou zimu nevytáhli ze skříně. Ale každý rok je kupuju, není to drahé a mám je pro případ nutnosti jako rezervní boty. 

Offline continuity
43467 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:21

Vari my jsme trávili na horách souhrnné asi měsíc a vystačily si se zimními superfity nebo ecco s membranou a návleky, když byly závěje nebo boby. 

Neprotekly nikdy,dají se taky koupit vysoušeče do bot, kdyby přece jenom napadal sníh zvrchu. 

Moje děti měly vzdy přesně jedny super boty na zimu. Mít troje krusky, které protecou je z mého pohledu kontraproduktivní. 

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:31

Dotaz zas za tři bludistaky. MPLee Tabea Zabrousila jsem dceři brusle, ale nevím, jestli tyhle klasické krasobruslařské jsou na to vůbec vhodné, jestli třeba není ta čepel krátká nebo má nějaký jiný úhel než jiné brusle bez zoubou, kanady a tak.Ale porovnávala jsem obrázky na netu jinych bruslí a přišlo mi to stejne. Nicméně dcera se teda fakt potrápila, mnohem víc než ostatní děti na bezzoubkovych bruslích. Ale nechodí teda celá třída jen ti, co mají zájem, takže to není úplně vypovídající vzorek. Hrozně ji to baví, ale nerada bych ji to znechutila tím, že ji to fakt nějak výrazně nepůjde. To jsem ji tam možná měla ty zoubky nechat, to by frčela a byla by stastna:-D. Tak prosím o zkušené oko zkušenějších.

Offline Vari
2227 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:31

continuity Pinot Noir 711990 Jsem se musela mrknout, co jsem jim to vlastne vcera objednala :-D. Ja si furt myslim, ze by zimu mohli dat v celorockach, ale ta BF podrazka mi prijde dost tenka, tak jsem chtela mit doma i neco teplejsiho, kdyby nahodou.

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 12:33

Vari My jsme na Vysočině sněhu máme dost a dávám jen klasické zimní boty vyšší, a do mokrého sněhu typu břečka dávám ty zateplené demary. 

Ty sněhule jako hlavní boty taky často vídám, ale tuším za tím, že prostě muzou mit jen jedny boty, tak u nás zvolí ty sněhule, nehledě že jsou levnější, nové z Lidlu se koupi už snad za 4 stovky.