Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43477 příspěvků moje polička 29. listopadu 2022 23:48

Karja neboj bude, to jim teď pár let vydrží. Čímž nechci říct, že nemáš nakupovat. Hlavně inflace ty úspory stejně sežere. 

Offline slniecko admin
19612 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 00:27

JankaM keď má rada pokémonov, čo sa tak zastaviť v nejakej herni, kde ju to naučia hrať? Hneď budeš mať čo, kocky, žetóny, hracie podložky, decky...

A hra je to fakt strategická, na rozvoj myslenia dobrá.

Offline Aranel
6672 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 10:55

continuity Karja Přesně, když roste inflace, má se utrácet! (tzv. tanec na horní palubě Titaniku)

Offline Mulen
5042 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 11:20

JankaM já mám podobný, i když v podstatě opačný problém, co pro osmiletou dceru. Ona si zase přeje všechno, ale nic pořádně. A v podstatě samý růžový plastový hrůzy a plyšáky. Budou mít svých 15 minut slávy a pak na to bude sedat prach.

Offline Mulen
5042 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 11:21

brrr titanik je boží. Koukala jsem i na to video, kde to staví

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 13:09

Sme v Nitre na alergologii,  na výsledky po odberoch. Takže všetko je negatívne, Lukasko je zdravé dieťa.  Tým pádom som mu zakázala soplit a kaslat! A beda mu, ak to poruší!

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 13:10

Mrakoplas super, ja to pozriem. Kúpili sme dnes pohľadnicu s Betlehemom a že to ideme doma vyrábať

Offline brrr
12381 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 13:23

Mulen Na mě je tam moc stejných kostiček a opakujících se postupů (4x komín, atd.), ale kdyby mi ho někdo chtěl dát, neomítla bych.

Offline Mulen
5042 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 13:57

brrr to je pravda, kupovat si to ale nehodlám a obávám se, že nutit mi to taky nikdo nebude

Ale kdyby ho stavěla, tak by vydržel hodně dlouho. Jeden balíček denně max! (takhle jsem stavěla Policejní stanici)

Online Gatita
8666 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 14:21

Darky postopadesate... nejakou hezkou knizku nebo komiks pro sestiletou holcicku? Zije v tahranici, tak jsem si rikala, ze by bylo hezke neco od ceskych autoru, co si tam nekoupi

videly jste nejde neco? Ja znam maximalne tak Ctyrlistek...

ted jsem mela v ruce neco od Spacka o Cesku, ale na prvni dobrou me to nezaujalo.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 14:58

Máte doma někdo Ferdu a emušáky? Bude to pro dvouletou už ok? 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 15:10

Gatita Pokud komiks, tak co Anča a Pepík? Vycházelo to ve Čtyřílístku a je to vydané i knižně, knížek je myslím víc. Já teda tou dobou už byla starší, ale přesto se mi to líbilo :-). V těch devadesátých letech už příběhy Čtyřlístku nebyly nic moc, ale Anča a Pepík to zachraňovali.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 15:11

Gatita jestli hledáš něco s českými reáliemi, tak by mohlo být fajn to Čekání na vánoce od A. Popprové, v té sérii vyšly ještě další tři knihy. Popisuje tam, jak prožívají ty tři děti rok. Ale není tam žádný akční příběh. Ségra měla ještě ráda Chaloupku na vršku podle toho večerníčku, to je vyloženě folklórní vyprávění o roku na vsi. Ale nevím, jestli by jí to zaujalo, když tolik nezná naše prostředí. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 15:24

Gatita Od českého autora třeba tohle https://www.grada.cz/morgavsa-a-morgana-draci-chuvy-10278/

Mojí malé se to líbí :o)

Online Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 16:31

Evaeva ta chaloupka na vršku se moc líbí mne, viděla jsem teda jen par dílu, ale bylo to moc hezky 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 16:32

Potrefenáhusa Malá ségra to úplně milovala, ale pro akčnější děti to moc nebude

Online Gatita
8666 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 18:21

DruI Evaeva diky moc. Ta Morgana by mohla mit uspech:) 

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 18:58

Gatita zpomal a pozoruj, na každé dvoustrane je komiksový příběh z přírody, a je to moc hezky nakreslené i napsané. 

A já dneska vymekla, a objednala starší sleich jednorožce a nějakou školku pro vily. A potřebuju duplo karavan wolswagen pro malou, stačilo by mi to auto ze sady jenom

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 19:27

rasaNori jestli ti to pomůže, tak v Tescu mají 25% slevu a já ho tam kupovala

Online Gatita
8666 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 19:35

rasaNori taky diky za tip.

Jinak ja letos taky vymekla a detem koupila kde co. Splnila jsem obe hlavni prani, i kdyz s pokemony ani s konkretnim vybranym legem nijak moc nesouznim. Loni jsme to meli hrozne promakane, jeden velky darek spolecne od cele rodiny, a pak od kazdeho po jednom darku, ktere se typove neprekryvaly. Letos jsem se utrhla a jen deskovky dostane syn tri. Ale kaslu na to, hry jsou moc pekne a neco jsem urvala v black friday za dobrou cenu. Je to trochu dane tim, ze vim, ze syn bude letos vlivem skoly hin z uplnych kravovin (typu pokemon nebo knizka navodu na koralkovani ve stylu minecraft), ale ja pro nej chci mit pod stromem i neco uspokojiveho pro metak proto letos dvojnasobne mnozstvi:)