Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 08:50

Mohučanka tiez si dopriavas luxus prace s dvoma malymi detmi? Poslednych par mesiacov toho bolo vela, rozbehli sa pojednavania, novi klienti, Olivia iz ma len 2 spanky a ja som popravde nestihala idrziavat kontakt ani s kamaratmi, ltori su v jednom meste, na citanie diskusii alebo prispievanie nebol cas. Ale tiez som tu na vas myslela, ze kto sa asi ako ma a kto ide druhe, pripadne tretie kolo .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 08:52

continuity dakujem, pozriem to. Mna celkom zaujalo Modransko (dufam, ze si dobre pamatam, ze to je na Sumave), ale nadim by sa aj toto mohlo pacit, oni maju radituristicky zaludnene miesta kde to zije, v Zakopanom su niekolko krat za rok.

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 08:59

Tabea mluvi normalne cesky, je to ceska domacnost, tak jazyk nebude problem.pujdu dnes po obchodech, tak uvidime, co me cvrnkne do nosu. Knizka mi prisla fajn, ze je to skladna vec a nehrozi, ze uz to bude doma mit. Jen jsem nejak neumela vcera v knihkupectvi nic vybrat, jak tam toho bylo tolik, musim nejak lip zacilit:)

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 09:09

DrowRanger my jsme na tom podobne, hrajem ovocny sad, na pexeso nemame trpelivost a ostatni hry nechapeme. vybrala jsem toto Djeco little association, prijde mi, ze by se to u nas mohlo ujmout. 

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 09:12

A uvedomila som si, že knihy syn nepovažuje za dar, lebo mu ich kupujem stále.  Ale nedokážem odolať

Online continuity
43480 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 09:18

Gatita to ji určitě kup českou knížku. Já jsem měla věčný problém, že jsem nemohla v ČR sehnat ty slovenské knížky, které jsem chtěla. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 09:19

Gatita tato vyzera velmi dobre, dakujem!

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 09:23

letfenixa A cte rad? U nas bohuzel knizky moc nefrci. A navic tu mame uplne super mistni knihovnu, kde je k dostani vsechno, vcetne tech pokemonskych a minecraftovych blbin, tak to je nas zdroj. Uvazuji i o nejakem sponzorskem daru, protoze ta knihovna je hrozne privetiva a usetrila nam letos cele jmeni. 

Offline Mohučanka
7366 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 10:02

DrowRanger třetí kolo, nestraš

Jo, trochu pracuju, práce jde ve vlnách a teď se sešlo hodně práce s nemocí mojí i dětí, tak to je fakt blbá situace. Vánoční nálada nula. 

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 10:06

Gatita áno, číta veľmi rád.  Do knižnice chodíme a väčšinou sú tie knižky také krásne, že ich potom aj kúpim

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 12:10

DrowRanger budu se opakovat, už jsem ji tu doporucovala, ale přijde mi fakt bezva

Karuba Junior - jednoduchá kooperativní hra, časově třeba jak ten ovocný sad. Hrací deska představuje moře a pobřeží ostrova, hráči postupně přidávají karty s cestickami a staví ostrov. Mezi kartami se schovavaji tri poklady, které se snažíte objevit. Můžete taky narazit na tygra, který vám nijak neublizi, ale uzavře jednu z vybudovaných cest. Taky můžete otočit kartu s piráty, v tom případě se začne pirátská loď přibližovat k pobřeží. Cílem je odhalit poklady dřív, než piráti doplují na ostrov.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 12:18

DrowRanger pak ještě moc fajn jednoduchá hra

Dragomino - dětská verze hry Kingdomino - skládáš si před sebou krajinu na principu dominovych dílků. Můžeš přiložit cokoliv kamkoliv. Když se ti povede spojit dvě stejné krajiny, vezmeš si vajíčko odpovídající barvy. Z druhé strany žetonů s vajíčky jsou obrázky - buď získáš dráčka, který ti přinese 1 bod, nebo můžeš otočit pukavce, prázdné vajíčko. Za to nemáš žádné body, ale můžeš si v dalším kole jako první vybrat z nabídky karet krajin. 

Je to fakt milý, jednoduchý, relativně krátký. Dá se hrát ve 2-4 hráčích. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 12:30

žluťásek jemine, ta karuba pride mne zlozita, mame jednu podobnu dospelacku a teda prebravam v nej .žluťásek ta dragomino vyzera tiez super, navyse ma uz dlhodobo drako-dinosaurie obdobie.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 13:00

DrowRanger ta Karuba je úplně jednoducha, jen spojujes cesty a když prijde karta s piraty, posunes lod. Úplně v pohodě to dávaj 3lety děti v práci. Mám v knihovně deskoherní klub pro nejmenší, mám tam těch her spoustu, ještě pošlu další tipy. Teď dělám oběd :) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2022 13:28

žluťásek ta karuba vypadá dobře!... Nepotřebuju další dárek, nepotřebuju další dárek

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 15:06

MPLee tak jsem zakoupila na bazaru nějaký rostoucí K2. Tak jsem na to zvědavá teda. Jako další pokus koupi bruslí asi nedám. :-D

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 15:20

Karja s k2 bys neměla šlápnout vedle! Tak držím palce. 
Já na poslední chvilku dodělala kalendář. Nebo dodělala, je na něm ještě hodně co dodělat, ale funci plnit může. A musim uklidit, ať má valnoční skřítek prostor pro život

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 15:21

Evaeva já ty hry kupuju i v průběhu roku jen tak, nebo se vždycky najde nějaká příležitost :) půjčujeme hodně z knihovny, ale ty novinky jsou beznadějně, spousta rezervací, často koupím dřív než se na nás dostane. Spousta her je fakt super, ale děti z toho rychle vyrostou. Kdybych čekala od narozenin do vánoc, třeba by to to pak už ani nezaujalo. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 15:23

MPLee já jsem ho včera domotala doslova za pět minut 12. Muž mi trochu kazil koncepci, chtěl už jít spát a vázal to tam halabala hlava nehlava

Ale syn je nadšený, jsem ráda

Online Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 01. prosince 2022 15:40

Já se priznam, ze bych dvouletý vůbec nevěděla, co tam dat, u nás je teda ten zájem teď jasnej, v neděli jsme slavili svátek a myslím jsme se trefili