rasaNori ti schleich jednorožci u nás dělají mnoho radosti. Už jich máme menší stádo
v Německu jsou součástí nějakého měsíčníku pro děti a když tam jedeme, tak má dcera vždycky oči navrch hlavy očekáváním, jestli už bude v prodeji nový díl s novým koněm.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka my musíme mít všechno s unicornem, tak doufám že se trefim. Obě dostanou grafické tabulky, protoze fixy v obytnaku jsou to poslední co chci, a pak samé praktické věci, jako integralku, zupanek, termosku na pití a tak...
MPLee jako jo, to jsem přesně v mém nakupovacim rausi potřebovala slyset:D
rasaNori integralku si preju od jeziska taky
u nas si nakonec Tonda pral kolo se slapkama, tak uvidime jak to dopadne
rasaNori Tak zkus to hledat na bazosi, jestli se ti to jete nepřičí. Já bych do toho dupla taky pár věcí přikoupila, jenže nejvíc se to líbí asi mne:-D
Karja to je přesný! Mně se spousta těch sad moc líbí, ale reálně se u nás využijí jen kostky. A nejlíp ještě ty placaté, kterých je v každém balení jen pár.
711990 Tak u nás si kolo přeje velkamala..., Ale bylo to celý takový divný, protože ona na něm nechce jezdit, tak jsem se hodně vypadávala, jestli si to přeje někdo ve školce nebo jak. A z ní vypadlo, že chce ale kolo stejný jako má malamala, s těma pridavnejma kolečkama:-D Tak to by bylo pod stromečkem velké zklamání:-D
Tak z hepranginy je niektora ta stomatitida. Mladsi dnes uz lepsie ale zacina padat starsi. Nech idu tie choroby do kelu uz!
rasaNori já tam minule stepovala asi 5 minut před velkou sadou zvířátek. Nepotřebujeme je, ale já bych fakt chtěla duplo lenochoda a červenou pandu a tukana!
Nekoupila jsem je teda. No a já zase zjistila, že mám v podstatě samé hry a puzzle (zdravím Gatita ), což má dcera ráda a vyhraje si s tím, ale je to hrozně jednotvárný a žádná taková ta instantní radost. Vlastně v autě mám balík s tou chodící kočičkou a zvažuju ty Emušáky. No ale nic netrumfne radost z mikiny z vinted. Třpitivá kočička na chlupaté mikině ![]()

MPLee Sakra, s tím duplem mě teda drazdite. Ale holkám je to fakt šumak, ony si s tím většinou hrají jen když přijdou starší bratranci a neteře a ještě jim to musím dát úplně před nos:-D
MPLee já myslím, že instantní radost bude. Aspoň u nás v těch dvou letech měli radost ze všeho, klidně bych jim mohla zabalit ponožky. Z dárků pro nás taky.
Ja sa stazujem, ze dostavaju deti vela darcekov. A potom mi doslo, ze je tou pricinou som ja
. Lebo okrem auticok a drah (co chcu) im vzdy musim kupit aj puzzle, knihu (ehm skor knihy), hru a teraz syn videl audio cd Emila z Loenebergy, on tak rad pocuva, no nekup mu to
.
Najhorsie je, ze viem sto darcekov pre starsieho a mladsi nic, ani tuk. Az na tu knihu a puzzle.
A urobil mi radost starsi. Tento rok som ako adventny kalendar kupila iba ten dreveny betlehem, co myslim aj Pinot Noir a obavala som sa velkeho sklamania. Tak sme vecer za velkej radosti zlozili mastal a uz sa nevie dockat rana, aka figurka bude v kalendari:)
A teraz som pri hladani uplne niecoho ineho nasla kopec super veternych turbin! (starsi ich miluje) ![]()
Mrakoplas knihy na vánoce se teprve chystám objednávat (i pro ostatní v rodině), původně jsem chtěla jen jednu knihu pro mladšího, pro staršího už mám dávno ve skříni. No vypadá to, že každý dostane tak tři
navíc jsem vymyslela spoustu super dárečků, které nakonec nikdo v rodině nevyužije. Ale to už koupit nemůžu, to by mě muž vystěhoval (no spíš vystěhoval sebe a mě tu v tom nechal
)
Gatita a mluví holcicka česky? Mají české knížky? Moje děti se na čtení v češtině moc nechtějí nachytat, ani na audiopříbehy. V knihovně jsem viděla "jak se staví letadlo" v němčině, pokud by němčina byla holcicky další jazyk. Cedecka dětem od nepila, Lištička Tuláček, Deník poseroutky .. všechno zavrhli, kromě písniček a říkadel, to si pousteli pořád. Kosprd a Telecí úplně propadlo, další knížky vydrželi jen kousek. Ještě tak Hasičské pohádky si syn nechal číst, ale to zas žralo mozek mně
.
Co teda nějaký knížky/CD s rikadlama? Klasický i třeba máme nějakou knížku od Žáčka, ta se taky líbí. Cedecko s písničkama od Svěráka?
Sto rokov som tu nebola a stavím sa, že už naplno frčia rady ohĺadne darčekov, tak by som chcela poprosiť žluťásek či by mi nevedela poradiť spoločenskú hru pre syna. Ale zatiaľ pri klasických kockových nevydrží, človeče ho ešte neoslovilo. Stále ho baví ovocný sad, hrávame batanimo (vyššia berie so zvieratkami). Princípu čierneho petra alebo kvarteta zatiaľ nechápe, nemá trpezlivosť ani na pexeso, tam chce podvádzať a otáčať všetky obrázky, takže hrám verziu s obrázkami otočenými tak aby ich bolo vidno.
A rovno sa spýtam aj tu, alebo ma odkážte na príslušné vlákno: rodičom chcem kúpiť pár dňový pobyt na Šumave. Podmienkou je, aby tam boli dobré cyklotrasy a v okolí aj niečo historicky zaujímavé. Neviete poradiť, na ktorú oblasť sa zamerať? Alebo rovno dobrú skúsenosť s lepším ubytovaním, kde rovno varia alebo ke v blízkosti dobrá reštaurácia? A teda nie chatky, ale penzión/hotel a podpbne.
DrowRanger jé, a já si na tebe zrovna někdy předevčírem vzpomněla, že jsi tu dlouho nebyla...už nevím proč, možná v souvislosti dvě děti + práce ![]()
DrowRanger Lipno nad Vltavou
Niektoré apartmány sú aj so saunou. Boli jsme tam niekoľkokrát a vždy super. Apartmány prenajíma správca, majú recepciu a udrzbara, takže problémy riešia promptne.
Oni sami nevarila, ale je tam niekoľko reštaurácií okolo, kde sa dá dobre najesť.
Len je to už trochu taky turisticky Disneyland, píšem, pretoze niekomu to už nemusí vyhovovať.
Najbližšia história je asi Rožmberk alebo potom Krumlov, ale aj na Šumavě si nějaké technické pamiatky ako Schwarzenberský kanál a pod. S byvyklami tam nie je problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí