My uz mame aspon disco betlem, vyzdobu ridil Tonda...

My uz mame aspon disco betlem, vyzdobu ridil Tonda...

711990 krasnej!
Potrefenáhusa a vzadu na okne tusim pekny betlehem.
711990 vsak maju v Betleheme narodeninovu party, disco musi byt! ![]()
Potrefenáhusa když byli kluci takhle malí, měli tam sušené ovoce, kapsičky a nálepky.
U nás adventní kalendář nosí Mikuláš, ještě tam pár dodělávek mám. Ale kluci si s velkou radostí dneska vymáčkli první čokoládičku z kalendáře ze školky (Olíku, zítra je prosinec! Hurá!)
Mrakoplas pravda![]()
Evaeva když ona to neji...myslím, ze za rok to bude lepší, myslím, ze teď ještě nemá vůbec pojem ani o case, ani o Vánocích, nehledě na nejakej koncept těšení se
Ale latkovej kalendar už máme v zasilkovne teď z výprodeje na příští rok, za rok jako když najdem
Mrakoplas betlem je fakt moc peknej (a teda trochu vytuněnej zviratkama schleich :-), je moc pěkně udelanej, česká firma domeczech

Potrefenáhusa no moje iniciativa to nebyla:) První kalendář od babičky syn obdržel v roce, střídaly se tam křupky a kapsičky. Bylo to docela vtipný, každý den jsem předložila jeden pytlíček, syn ho nadšeně rozbalil a snědl ty tři křupky, radost největší
Koncept samozřejmě nechápal, ani pak nechápal, že už nejsou.
Evaeva u nás jedna babička vymrzovala s čokoládou už ten první prosinec, dite ještě ani nemělo zavedený příkrmy...
Potrefenáhusa tahle babička nám léta dělala ty pytlíčky, takže jí samozřejmě zajímalo, co tam má dát. Taky jsem moc nevěděla, co jí poradit, byl mu čerstvě rok.
Potrefenáhusa já tam koupila kalendář od obrázkové školy. První úkol zvládla, uvidíme, co tam bude dál. Má to být pro 2-4 roky. A k tomu lyo ovoce, různý malý balíčky dobrot od Kiddylicous a ovocný tyčinky, samolepky, gumičky s kočičkou... Koncept asi nechápe, ale dárek po ránu se jí líbí a různý úkoly jí teď baví. A skřítek se líbí mě ![]()

Ja som to s adventnym kalendárom pokaslaca úplne. Keďže som nechcela prepchavanie sa sladkosťami, tak máme obrovský latkovy z Jysku, visí na rebrinach.
Plnom ho denne, tajné, akože Mikuláš
A teda musím mať 24 veci nachystanych ![]()
Ale! Včera som dostala otázku, ako to s tým Mikulášom naozaj je a mama neklam mi. Trošku som to osvetlila, ale myslím, že plnú pravdu odhali až o rok ![]()
Čokoládový klasický ma u našich, ale to sú úplne pidi čokolády.
Potrefenáhusa tak dcera rozmýšlela a vybirala, jaky kocarek Adelce k Vanocum, aby to v tom cca roce a pul uvezla a libilo se ji to a uzavrela to Vis co, kaslu na to, stejne ji nejvic bavi auta!
711990 disco betlém je pecka! ![]()
Dnes byl Ríša na očkování, tak šel potom se mnou vyzvednout Viktora ve školce. Ten byl tak překvapený a rád, že přišel i brácha, že se k němu rozběhnul a obejmul ho a dlouho se tam v šatně takhle k sobě tiskli. To bylo tak sladké. ![]()
Jsem ráda, že jsou dva.
Pinot Noir to je hezké.
Pinot Noir pro tyhle momenty stojí za to žít. (A člověk taky zapomene, že se za chvíli budou řezat kvůli nějaký blbině stylu on mi řekl, ona sáhla na moje věci, ...) ![]()
Pinot Noir to su tie krasne surodenecke momenty. Nasi chodia do rovnakej skolky, len ina trieda. Obcas, ked chyba ucitelka, su spojeni. Raz sme ich tak viedli do tried (maju ich z inej strany dvora a kazdy vedieme jedného) a starsi mal na triede oznam, ze ma ist do triedy k mladsiemu. Ked sme tam prisli, mladsi sa este prezuval a smutne vravel, ze tam nechce ist. Ale ked zbadal starsieho, to stastie, to stastie!
Uplne ho zacal objimat a kricat Odik budeme spolu! A obidvaja vkrocili drziac sa za ruku s usmevom do triedy. ![]()
DrowRanger pokračování her pro menší.
Děti z Carcassonne - klasika všech klasik v provedení pro nejmenší. Karty mnohem větší než v klasickém carcassonne, všechny se dají přiložit ke všem. Staví se jen cestičky, na nichž jsou nakreslené děti ve 4 barvách. Vzdy, když někdo uzavře jakoukoliv cestu z obou stran (na jednom konci domek, na druhém třeba rybník), postaví si hráči na děti na kartách figurky odpovídající barvy. Tzn. Ty máš třeba žluté, Artur červené. Ty uzavřeš cestu, na které máš tři svoje žluté, ale dá se tam i Artur svoje třeba dvě červené. Každý hráč má 8 figurek, vyhrává ten, kdo jako první umístí všechny svoje figurky.
Bezva na té hře je, že malým dětem můžeš nahrávat. Přidáš jim kartu s jejich barvou na nějaké šikovné místo, kde to jedním tahem můžou zavřít. Stavíš jim cestičku tak abys pomohla a sebe upozadíš.
Naopak syn už pak kolem 4,5 roku pochopil, jak mi škodit a moje barvy dával zásadně na nějaká pitomá místa.

Ale tiez som tu na vas myslela, ze kto sa asi ako ma a kto ide druhe, pripadne tretie kolo
.
ale ides?! ksaaaaa!
to su napady toto... ![]()
a vitaj spat ![]()
edit: jezis teraz mi vybiehaju na parfu reklamy na kondomy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.