Pinot Noir teraz sa už nedá, to je to najhoršie, nenaberám už nových klientov, odmietam ich, ale ieto veci už musím dotiahnuť ja, nebolo by to voči tým ľuďom fér, keby im do toho skočil nový človek. Normálne rozmýšľam, že si dohodnem napriek jeho nesúhlasu dáku študentku na upratovanie, v čase, kedy bude on preč, stačí ak mi tu vysaje, umyje dlážky, sprace kuchyňu a prípadne požehlí a ja zatiaľ aj keby som sedela a zabávala sa s malým alebo kojila, predsa len mi odpadne aspoň to pratanie večer...
slniecko s materskými webmi nemám dobrú skúsenosť, drží ma nad vodou kamoška, čo má o týždeň mladšie dieťa ako ja, s ňou sa snažíme si ako tak písať, aj keď občas je vtipné, keď si v konverzácii vymení 1 vetu, lebo raz nemá čas ona a raz ja...
Ono zas muž sa fakt snaží, trebárs doma navarí, venčí psa, v noci malého prebalí ak je treba, ale toto asi žiaden chlap nepochopí, kým by to nezažil, viď tá predstava o tom, aké je to kojenie pre mňa vlastne oddychové, keď ležím, však ja vlastne pol dňa leňoším
a hlavne chlap aj keby bol doma a robil to isté čo baba nikdy nebude tak izolovaný kvôli kojeniu (inak je paradoxné, že minulý týždeň ma muž posielal nech idem s kamoškami do mesta na pár hodín, že dá malému zmrazené mlieko a nevedel pochopiť, že ja na pár hodín aj tak odísť nemôžem, lebo to mlieko sa ďalej tvorí a musí ísť von. A včera som bola hodinu a pol preč (práca a zakecala som sa so známou )a doma výčitky, že kde dokelu som tak dlho bola
).