Rýma u novorozence je teda děs ![]()
a rýma u batolete je taky děs ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Dekuju, urcite bych brala plastove, sklenene by u nas moc dlouho neprezily. Na ty grimms jsem narazila taky, prave jsem si rikala, jestli nebudes mit tip na nejake levnejsi
ale jsou nejvetsi a synovi by to udelalo radost. Takze to asi dopadne, jak jsem predpokladala, objednam neco draheho z netu ![]()
Potrefenáhusa a jé. Starší začal spolu s narozením bráchy chodit do školičky, takže rýmy jsme měli pořád. Ale mimino se z toho vždycky rychle oklepalo, horečky nikdy neměl. Tak snad bude malá taky rychle v pořádku.
Evaeva teplotu nemá ani jedna, nemel ani tatínek, kterej to donesl z práce, ale pekelný zvlášť u novorozence to teda je :-(
Potrefenáhusa snad to bude rychle pryč.
Evaeva doufám, ze se to tentokrat vyhne aspoň mne ![]()
Potrefenáhusa no ráda bych napsala, že určitě. Já jsem to od nich při kojení nechytala, resp. měla jsem jen trošku zadní rýmu a třeba mě škrábalo v krku, klasickou rýmu jsem neměla.
Potrefenáhusa no ráda bych napsala, že určitě. Já jsem to od nich při kojení nechytala, resp. měla jsem jen trošku zadní rýmu a třeba mě škrábalo v krku, klasickou rýmu jsem neměla.
Potrefenáhusa Lituju moc. Rýma sama o sobě je děsná nemoc, ale u malýho dítěte je to fakt peklo.
Potrefenáhusa tu zkušenost já nemám, že by to chránilo kojeného. Možná kdyby to měl chytit ode mě, ale brácha ho asi nakazil dřív než jsem stihla vyrobit protilátky. Nebo měl třeba mírnější průběh, těžko říct. Každopádně první rýmu měl tak ve třech týdnech:(
Potrefenáhusa lituji velmi. U novorozence, co se navíc dlouho kojí to je totální peklo. U nás mladší i když kojená všechno chytne a má ty rýmy tak 12 dní pokaždé, děs. Od čtyřech měsíců jedeme v režimu tři týdny zdravá a čtvrtý týden začne rýma nebo uši. Možná máte, ale u druhého dítěte jsem si pořídila i tu balonkovou ruční odsávačku na noc, protože ten řvoucí vysavač uprostřed noci to byl taky mazec
monis já jsem v nějakým jasnovidnym prozření koupila asi před 4 dnama, když měla rýmu zatim jen starší, v deemku nějakou obyc s odsavanim pusou, 10x za noc jako dneska v noci si to s vysavacem vůbec neumim představit, zvlášť když se ty děti člověk snaží nevzbudit dvě
letfenixa už dva dny bez teploty, hurá. Ale rýmu a kašel má pořádný.
Potrefenáhusa Naše batole se rozbilo a normálně začalo zvládat odsávačku! Používám teda tu ústní, odsávačku na vysavač bych nedala ani já. Trvá to děsně, ale ta pohoda je k nezaplacení, moc vám přeju, ať se to taky zlepší. U mimina to bylo horší než děsný, zavedli jsme pro to pojem vymítání.
Len naše má rýmu poprvy a nedava dobrovolně ani odsavacku, ani strikani do nosu, smrkat už částečně zvládá, ale smrka zatím dost neefektivne ...
Potrefenáhusa to neefektivní smrkání bohužel některým vydrží dlouho ![]()
Vnučka už naštěstí umí dobře smrkat, ale donedávna si sama pouštěla vysavač a sama odsávala - když jsem to viděla, nechápala jsem. Ona je vůbec zvláštní. Od září chodí do jeslí a od prvního dne se jí tam strašně líbí - to od svých dětí neznám. Každý ráno se sama vypraví, obleče, obuje a nemůže se dočkat.
Myrtila no my máme tyto, ty na webu nevidím. I modrý a červený a pak takové oblázky průhledné, podobně velké. Kupovala jsem před vánoci. 
crazydaisy To je náhodou super. Moje děti to měly taky tak, kolikrát jsem si připadala jako špatná matka, že chtějí být raději v ústavu než se mnou!!! :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY