Anajja jsem ale nekolikrat mela na VS zkousku 2.1. To byvalo krute.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Rakušané nevím, ale Němci mají letní prázdniny určitě kratší. Ale Slováci mají asi ty dva měsíce jak my...
MPLee u nás o Vánocích taky bodovaly deskovky. Máme ovocný sad a když jsem viděla to nadšení, tak jsem objednala ještě Djeco Králíky a Little cooperation. Jenom teď pořád chodím jako dráb a počítám kartičky, protože chodník ze sadu jsem dolovala pravítkem z pod skříňky v obýváku a králíci se zabavili na hraní a odmítá je vydat![]()
Evaeva ked to tak vyjde tak ano. verim ze decka sa z toho tesia ale pracujuci rodicia maju nervy v haji aj bez toho. skolky maju v lete vacsinou zvyk ze je obmedzena prevadzka a striedaju sa ze nejaka ma otvorene v juli a dalsia zas v auguste. nas sa to teraz v lete tykat nebude lebo skolka je specialna a nahradnu spriatelenu na letnu dochadzku nemaju
Naše velká sídlištní školka má dnes taky zavřeno. Ale my teprve dnes jedeme zpět z Moravy, takže by Rosťa stejně nešel.
Na Slovensku sa chodí do školy až po 3 kraloch (kvôli greckokatolickym) tak, aby ešte aspoň 7.1. Sa bolo doma. Takže niekedy sme doma 3 týždne. Tento rok 17 dní.
monis kluci stolní hry nemají volně přístupné, to by nejspíš moc nedopadlo
Když si s nějakou chtějí hrát sami, tak si řeknou a teď už vědí, že jí pak musí hned uklidit. Už vidím, jak to hází do těch svých bunkrů![]()
![]()
Anajja jsem ale nekolikrat mela na VS zkousku 2.1. To byvalo krute.
No to souhlasím, kruté. Já si moc už data zkoušek nepamatuju, ale zato, jako prehistorický kousek, si vybavuju, jak jsme 24.12. šli coby vysokoškoláci na brigádu, uklízet nějaké dostavené byty v tuším Bohnicích, aby je "strana a vláda" mohla slavnostně předat do konce roku a my abychom se přiblížili dělnickým masám.
Anajškolky jsou otevřené/měly by. Pokud jsou zavřené, asi to bude někde na vesnici, kde si občas dělají, co chcou.
anebo pokud je školka spojená se ZŠ, mě ještě napadá..
Asi to bude různé, podle toho, co je v příspěvcích výše - možná podle zřizovatele? A jak píšeš - dělají si někdy, co chtějí
Každopádně pro rodiče, kteří mají jít do práce, je to docela oříšek, pokud má školka zavřeno, to je jasné.
. Vůbec jsem to před svátky nezaznamenala a nějak se priznam, ze moc to volno pro ZŠ takhle v pondělí po Vánocích nechápu.
hodně lidí během svátků cestuje. Letos byly prázdniny tak krátké, že my jsme vůbec nestihli všechno objet. Já jsem zvyklá na ty minimálně dva týdny že Slovenska.
Jinak jsem se vraceli ze silvestra s partou včera večer a docela nevyspalí, takže jsem celkem ráda, že děti mají ještě jeden den doma, abychom vše připravili do školy. A to mladší strávila učením 27. téměř celý den.
monis u nás puzzle a hry vydávám jen na požádání a po jednom kusu. Jinak bych na to neměla nervy. Djeco cooperation a action dostane na narozeniny na koneci ledna. A mám i dvoje djeco karty z 30% akce, tak třeba na ně taky brzo dojde
MPLee já něco hledám/náhodně nacházím furt, i když to vydam jen po jednom kuse a hrajem si s tím spolu, je to neuhlidatelny
Evaeva tak už došlo i na tu rýži! ![]()

Pinot Noir Skvělé! Co jídlo, je to taky pořád lepší?
Anaj pořád stejné. Jí pořád totéž, co před rokem, jen v tom vývaru snese to rozmixované maso+zeleninu nebo žloutek, v nepatrném množství tedy, a sní toho jen pár lžiček, zatímco čistého vývaru plnou misku. Takže je vidět, že mu to zas tak moc nejede.
Doufala jsem, že ho třeba zláká cukroví, nabízela jsem i nezdobené, neslepované kousky co nejjednodušších tvarů, měli ve školce společnou ochutnávku cukroví, chodili jsme po návštěvách, viděl mnoho lidí jíst různé věci, ale na nabídku čehokoliv mimo jeho "jídelní lístek" je reakce jen křik ne, ne, nééé! ![]()
Ani žádnou další křupavou pochutinu si u těch plných stolů do repertoáru nepřidal.
Jeho jídelníček - má to tam přilepené suchým zipem, aby mohl "říct", co z toho chce.

Pinot Noir daj tomu cas. moj bol ochotny ochnutnat nove jedla az v takmer 5 rokoch a zaradil dalsie az po 5 narodeninach. po takmer dvojtyzdnovej chorobe mame slusny regres v strave ale verim tomu ze to pojde lahsie kedze ten jedalnicek uz pozna. ozaj a karticky v komunikacii pomohli? nie len co sa tyka jedla ale trebars dalsie cinnosti
Pinot Noir Ta nástěnka je super nápad! Ale jinak tedy lituju moc, musí to být velice náročné. Přeju úspěšné posuny k lepšímu ve všech situacích, se kterými bojujete, obdivuju z dálky.
Čistě náhodou - nechystá se někdo z vás posílat dál autosedačku? Nějakou protisměrnou na 9+ kilo? Ježíšek donesl nějaké letenky a po minulé zkušenosti s příplatkovou "lepší" sedačkou v autopůjčovně bych radši vzala svojí. Ale ta naše je obrovská těžká kráva, to tahat nechci a investovat do nové se mi kvůli pár dovoleným taky uplně nechce ![]()
A nemáte prosím zkušenost s vložnou taškou do sporťáku pro mimino? Musí tam pak být mimino připoutané, nebo v ní může třeba ležet na bříšku? Dá se ta taška třeba složit pod kočár do košíku? Přemýšlím, jak vyřešit kočárek na 10 dní v březnu. To malý ještě sedět nebude a dcera asi ještě bude přes den v kočárku spát.
MPLee Já měla vložnou tašku do sportáku, dvojkočárku. Na bříško si to neumím moc představit, tu mojí, ale to asi bude taška od tašky. Pod kočarek to šlo, nemělo to pevné boky, jen dno.
MPLee já tašku taky měla na dovolenou a na bříško jsem tam kluky dávala. Boky byly sice měkké, to nevadilo. Akorát jsem je teda kšírovala, byli už teda větší. Ta taška byla celkově super, mohla si vzít spící mimino třeba nahoru na pokoj,... Plus jsem využívala toho, že je to sporťák na krmení, normálně jsem přizvedla opěradlo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY