Evaeva Karja super, děkuju. Ty kšíry mě nenapadly, ale vlastně by to šlo? On už bude mít tou dobou 5 měsíců a zatím roste oproti dceři raketově. Ona měla v roce 6,5kg a on ma ve 2 měsících 5,5 ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee do té mojí tašky vůbec nešli použít pásy od toho kočárku.
MPLee ja mela ten mekkej kokon do Bee a tam muselo bejt dite pripoutany. S autosedackou moc neporadim, my mame na isofix se zakladnou.
MPLee Jo, s pasanim nevím, kšíry budou dobrý, bude moct být i na bříšku. Ty pásy z kočáru do toho nejdou bych řekla, však je to sportovní kocar, má to přes ramínka že jo, to není pro mimina.
Lukasko je na mne nonstop nalepený, išla som párkrát so smetami, tak sa so mnou lúčil akoby som do vesmíru letela. Teraz som ho prinútila ísť s tatom na nákup. Tomu sa to zda zlaté. Ale ja naozaj nie som kontaktný typ.
MPLee my máme ty děti úplně stejný, identická porodní váha, teď mělo malý dite ve 3 tydnech necelý 4kila, stejně jako minule starší, skoda, ze jsou sezónou přesně proti sobě a máme ty hadry po starší sezónně dost nepoužitelný
se sedackou neporadim, taky máme velkou těžkou neprenosnou kravu a ty vkladaci tasky vůbec neznám, kamaradka měla teutonii s taskou a to byl celkove tak strašně blbej a nepraktickej kocar, ze se ho do půl roku zbavila
jo ale kocar! My upgradovali, protože jsme zjistili, ze dva kocary a psa do auta nedame a dobrý! Hned si sedla jak starej mazak a dali jsme asi 3 km procházku - pro nás je to velkej pokrok, protože ze svyho kočáru odmítala vystoupit a teď už zacala chtít i sama!
Potrefenáhusa to je ale sikovny udelatko nebo spis pridelatko!
Kokoska bozi, ze může hačí, jinak by asi ještě stát moc dlouho nevydržela
Potrefenáhusa já měla kdysi radost, že naše zimní dítě opustilo kočár a akceptovalo udelatko, než jsem zjistila že donutit dítě z udělatka slezt vyvolá pokaždé desnou scénu, až jednoho dne udelatko zmizelo!
rasaNori já ze stejných důvodů udělátko nandala jen asi třikrát, když se šlo k doktorovi. Pak se navíc naučil na odrážedle, takže udělátko šlo z domu.
rasaNori jo, s tím počítám :-) ale pro nás je to zatím megapokrok
navrch teda vlacet se tím batolecim tempem kolem domu nejde porad, ty 3 km pěšky by nedala určitě, takhle šla sama ale dost
Evaeva já bych v Praze asi ještě musela koupit dvojkocar na nějakou dobu, blby je, ze to nejde půjčit, taky jsme to udelatko původně koupit nechtěli...a kupovali až teď, kdy se ukázalo, ze bysme ho asi užili, bude na chvíli asi jenom, ale i do jara dobrý
Potrefenáhusa o dvojkočáru jsem vůbec neuvažovala, nevešel by se do výtahu. Ale já to tady vůbec nepotřebovala, do obchodu i na metro došel. Akorát tu doktorku máme ještě kus od zastávky, to bysme mezi kojeními nestihli. Nám nejvíc rádius rozšířilo odrážedlo, ale já se s nimi sama v zimě nikam nevydávala.
Evaeva vždyť jo. Nase tomu odrazedlu moc nedá, tady teda není ani kudy a kam jet, my popojizdime autem do parku ve vedlejším městě
Já teda furt zvazuju casem cyklovozejk na tu naši pěší turistiku, ty malý děti docela dlouho nic neujdou, ne?
Potrefenáhusa my právě tahali to odrážedlo, v necelých třech letech dal přes pět kilometrů. Vrcholné číslo bylo, když jsme na výlet táhli odrážedlo, kočár pro mimino a krosnu
Ale ten vozejk je fajn, akorát musí obě sedět. Starší syn už teď ujde celkem dost i v rozumném tempu, ale mladší by ten vozejk nejspíš užil do deseti ![]()
Evaeva mne to prave kdysi nadchlo u kamarádky, měla kluky 1,5 a 3, chvíli šli, chvíli se tam prali, pak oba spali...no ušli jsme asi 15 km, paráda to byla
Potrefenáhusa u nás by byl ten problém, že by nešli vůbec. Proto jsem přestala u druhého vozit kočár, i když bysme ho někdy užili. On nastoupí před domem a zase před ním vyleze, vyjma hřištěte. On teda mladší první léto ještě neseděl a druhé už staršímu byly skoro čtyři a ušel celkem dost. 15 km teda ne, myslím, že jsme občas pořád brali krosnu. Mně teda pak nejvíc vadilo, že se kočáru musí přizpůsobovat volba cesty, a ty zpevněné cesty zase moc nebaví staršího (i mě teda)
711990 proto jsem ten origo vyloučila. Karja no náš sporťák má 5 bodový pás jako autosedačka normálně. V leže by tam připoutaný ležet asi mohl, ale nebavilo by ho to nepochybně.
Potrefenáhusa jo, my máme právě taky stokilové isofixové krávy, to letadlem tahat nechci. Ale ani jí dávat do nějake posměrné, nevalné kvality. Jinak ten skate se sedátkem je super! Naše na něm ze začátku jezdila nadšeně. Teď se rozhodla, že venku bude peklit a bude z toho vystupovat za jízdy, pěšky nepůjde, na odrázedle bude zdrhat a tak
Takže nakonec využíváme ten dvoukočár víc, než jsem si dokázala představit a teda jsem s výběrem dost spokojená nakonec.
A já trefila i sezónu, leden a říjen... Narodili se hodně podobní, syn dokonce o půl kila menší. V 6 týdnech měl o 200g a půl cm víc než tehdy dcera. Ale teď jí nějak přesprintoval
Zase teda aspoň nosí to, co ona skoro v roce a tím opět trefuju sezónu.
Já jsem pro půlroční dceru menších rozměrů kupovala do letadla valco a od té doby ho používáme nonstop. Dá se sklopit do lehu, může tam ležet na břiše. Ale vy asi další kočárek nepotřebujete, což.
Mohučanka valco je super, ale to si jí vozila na břiše po směru? Bez tašky? To si neumím představit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY