Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:31

Muhehe, prodávám First bike za 1200 a přišla mi zpráva, můžeme se domluvit na ceně 900?

To je panečku obchodní duch

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:34

MPLee tak my po ránu čapneme a oblékneme i tu pět a půlletou, protože je potřeba stihnout školku (od 9 ). Hluk to tedy generuje dost velký.

A jinak taky souhlasím, že sžít se s druhým dítětem bylo snazší, vlastně prostě vplulo do našeho životního stylu. Akorát bordel doma není dvojnásobný, ale nejméně pětinásobný, protože neexistuje čas navíc. Vždycky je to buď a nebo, třeba teď buď snídaně, nebo úklid. Takže snídaně, samozřejmě...

Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:35

žluťásek já dostala nabídku na balík merino oblečení za načatou marmeládu (na swapovací skupině teda). Jinak na Vinted mi polky často nabízí velké slevy, tak to lidi asi začli zkoušet všude

Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:38

Mohučanka jo, bordel potvrzuji. Muž to nechápe, jak jako neni čas uklidit po snídani nebo vrárit oblečení na místo... no neni  a nebo bych musela zrusišit svou jedinou denní 5 minitovku s kávou a to odmítám. Navíc fakt většinu dní do 9 musíme vypadnout z bytu na nějaký program a vracíme se ma oběd nebo až po něm, tak to ráno nějak nedávám. 
a dcera už týden nespí po obědě  doufám, že sinten spánek ještě vrátí

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:43

MPLee no, ty máš doma ještě k tomu dvě! já jenom jedno pohyblivé miminko, ale přes den spí teda buď v jedoucím kočárku, a to se uklízí dost blbě, anebo doma v postýlce 20 minut! A to radši většinou uvařím, případně si udělám to kafe...Člověk taky musí někdy sedět.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:47

Mohučanka to je základ, nejdřív nějaký čas pro sebe a pak teprve, když mimino dovolí, úklid. 

Ten první rok a půl (spíš od půl roku do roku a půl mladšího) se manžel často vracel se slovy, tys ani nestihla dát nádobí do myčky? No nestihla, noDo otevřené myčky mi lezlo mimino.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:49

Pinot Noir mně podruhé nevadil ani ten podzim, protože už jsem věděla, co mě kdy čeká. Oni jsou teda v režimu a pohybovém vývoji jak přes kopírák.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:52

žluťásek jako tohle me fakt dojima

Offline Potrefenáhusa
38962 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 08:59

MPLee jo, taky mám mimino cely v merinu, ale i tak mě to ve srovnání s červnovým miminem proste prudí 

to uspavani je fakt strasny, hlavně starší teď usina i 3 hodiny od příchodu do postele, to by vydržel jen svatej a mimino večer nejde moc odlozit, ruzne ho bolí bricho...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:07

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:14

Potrefenáhusa U nás musel uspávat tu starší vždycky sambo i s ní spát, protože jinak to bylo fakt zoufalý, ale ona malamala hodně brecivala, nešlo to uspat nějakýma kejklema a pak by se spalo. Ten zvyk na tatínka byl tvrdej (bouchajici dítě na dveře křičící maminko,maminko...), ale pak to pomohlo. Ona jak je i ta starší malá, tak to je takový no, neřekneš ji prostě zavři oči a spí, ať spí mimino:-D:-D. Prostě to ještě nechápou. 

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:16

Potrefenáhusa Teď to dočítám....ty jo tři hodiny! Tak třeba jakože nechce přijít o nějakou akci nebo tak? Jakože vidí mimino vzhůru, tak ještě něco bude. No hrozny moc teda!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:25

Karja tvoje starší byla ještě hodně malinká. Ale přehrát jedno dítě na otce mi taky přijde jako jediná možnost u náročnějších uspávání. 

Já jsem chtěla, aby byl starší na uspávání od táty zvyklý od mimina , ani nevím proč. Teď jsme ve stavu, kdy jeden by chtěl tátu a druhý mámu. Holt je ob den nespokojený jeden nebo druhý

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:27

Potrefenáhusa blbý dotaz asi, ale je unavená? To si neumím představit tři hodiny Psala si, že někdy spí dlouho do odpoledne, tak jestli by nepomohlo začít později. Ale samozřejmě chápu, že už chcete mít taky trochu klidu.

Offline Potrefenáhusa
38962 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:39

Karja jo, taky teď spi s tatinkem , Akorat nevim, jak to tatínek vydrzi dlouho, on teda není úplně typ muž od Evaeva ze by nadsene přebral peci o děti, i když jsou napůl jeho!  (Dela dost, ale zrovna to uspavani je fakt hodně slaby místo)

unavena je, občas už i pretazena, ale ať delame, co delame, zavřít oči a spát ji večer nějak nejde 

na zrušení denního spanku to ještě není, to už jsme taky zkoušeli 

Offline Potrefenáhusa
38962 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:42

Evaeva zkoušeli jsme i budit driv, nedat spát, dat spát driv, pozdejc...večer to proste trva dlouho :-( 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:44

Potrefenáhusa tak to bude reakce na miminko asi, to se usadí. 

Nemysli si, že to můj muž dělá nějak nadšeně, ale má to tak nastavené, že je to i jeho starost, že to, že jsem matka, neznamená, že se musím a chci starat 24/7. Třeba vypravování nesnáší mnohem víc než já, pořád je děsně honí, pak jsou všichni nervózní, nakonec vyráží ještě přede mnou, prototže nestíhám a ve výsledku čekáme deset minut na autobus (který jezdí jednou za 15). Navíc je jeho vztah s otcem poznamenaný tím, že nebyl moc doma a neměl na ně čas, tak to asi chce jinak. A co si budeme povídat, starší syn ho má pěkně omotaného

Offline letfenixa
10927 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 10:05

Môj muž má svätú trpezlivosť s malým, ja penim často,  on ma trpezlivosť aj vtedy, keď je s ním doma s chorým a vrátim sa z prace, tak nájdem kľudneho človeka. Teraz spolu dávajú omietku a smejú sa obaja. 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 11:35

Uspavani dvou deti nezvladam ani v sedmi mesicich mladsi a vecer jsem s nimi sama vyjimecne. Ony se u toho uspavaní navzajem ruši a je to nekonecny. Deti mame tedy na uspavani trvale rozdelene a je to super. 

žluťásek a doprava samozrejme na tebe?

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 12:37