Evaeva synovec je ma, ale nenosi je moc do snehu a mokra, jak jsou z brouseny kuze. Ale spis nez ze by protejkaly, je asi nesmi znicit
teply jsou dostatecne, i kdyz s umelym kozichem. Ja znovu lobbuju za Pegresy!:D (mivaj v Blatnicce)
Vše o těhotenství a dětech
711990 mají membránu, takže mokro by mi nevadilo, zničí je stopro
Jak dlouho je má? Drží ty suché zipy? Pegresy budou asi moc úzké a nevím, jestli mají membránu. I ty Jonapy jsou užší než by měli být. Nejlepší by byli ty fare, ale mají přes nárt šev a ten mu asi vadí. Ještě zkusím Babybare a ty Fare ve větším čísle.
Ja som kojila plus dokrmovala UM, takže kojit do spánku na noc nepoznám, pekne v náručí a keďže nemáme hojdacie kreslo, tak na kancelárskej stoličke som sa otacala.
Evaeva Syn mel podobne, ale podzimni, bez kozisku. Maji membranu a jen upozornuju, ze se malicko hur nasazuji. Jinak vypadaji po cca 3 mesicich porad dobre, bouhuzel jsou mu male a uz ma jine. Zipy myslim zustaly ok.
Jos díky, asi je teda taky zkusím. To bude zase objednávka![]()
Evaeva Ted ma syn tyhle a jsou super, a na rozdil od Jonapu se dobre obouvaji. Ale mozna jsiu to ty, co uz jste meli...
Jos jo, ty jsou super, má je mladší a starší je měl loni a nosil je do teď, akorát se mu rozlepují. Ale když jsem mu je teď objednala znovu, tak si stěžuje, že mu jsou úzké, což teda říkají i míry.
Edit: na těch stránkách od tebe teda mají uvedený asi o něco širší rozměr. Každpopádně širší jsou už jen ty Fare a ty ho prý zase tlačí shora![]()
Evaeva je to veda ty boty. Me malem kleplo, kdyz jsem pred Vanoci zjistila, ze mu ty Jonapy uz zase nejsou. Kupovali jsme je nekdy zacatkem rijna myslim.
Jos no děs! Navíc si u něj nemůžu být jistá, že ho fakt tlačí a nebo je třeba jen unavený ze školky
On má teda teď nárok, protože do teď nosil zimní z loňska![]()
Evaeva Myslim, ze jsme doma meli uplne tu stejnou sestavu bot, jonapy, farebare a ty froddo, co posilala Jos , a k tomu tyto Baby bare, jen v jine barve, a ty jsem synovi nechala. Kdybys je mela ve vyberu, tak je muzu doporucit, chodi v nich porad, vypadaji jako nove a nepropusti vlhkost (vyzkouseno i v louzi
). Vypadaji i docela teple, ale ja mu stejne davam skoro vzdycky vlnene ponozky, jenom prizpusobuju jejich tloustku pocasi.
Myrtila díky, já už jsem je měla, je to horký favorit:) Syn na studené nohy vůbec netrpí, takže normální chlup stačí.
711990 jojo vím, které si myslela. Musel by je zkusit, přijdou mi široké okolo kotníku. A nemají na bosonožce, odkud budu brát ty ostatní. Takže kdyžtak v příštím kole![]()
Jeee nákupy! Já chci zas dceru koupit zimní bundy, z druhé ruky. Ale aby byla aspoň trochu vodě/sněhu odolná. Teď má nějakou z Decathlonu a to skoro jak svetr. Zatím jsem objevila jen ty zimní bundy z lindexu, jinak nevím na co z druhé ruky takhle sázet.
Karja ja mela z druhe ruky reimu a lindex fix a oboji fungovalo i po nekom, dokonce verim, ze to unosi do tretice jeste nas mladsi. Ale asi zalezi, ja to mam po detech, ktere to na sebe natahly jen parkrat na horach.
Bundu muzu doporucit od legowear, mivaji je na zalandu lounge za ok cenu. Syn roste pomalu a nosi ji intenzivne uz treti sezonu, do mesta i na hory, neco to vydrzi a ma to dobre funkcni vlastnosti.
Jak to pisu, tak si rikam, ze bych vlastne potrebovala kabat (pro sebe) :)
Karja já kupuju už třetí sezónu next a přijdou mi skvělý. Krásně teplý, maj dobře řešený zip u krku a kapucu, že jdou zapnout a nefouka za krk. Je to ale ten typ naducana zimní bunda, co tu někdo psal že nemá rád.
Karja jakou má velikost?
continuity110 nebo 116, asi záleží na značce.
žluťásek Děkuji na next jsem uplně zapomněla nějak, hned si to vyfiltruji!
Gatita No na zalandu lounge jsou ty dětské věci hezké hned vybrané. a na něco jsem se tě chtěla ohledně toho zalanda lounge zeptat a zapoměla jsem
damy, mam na vas otazku a prevazne na tie z bratislavy a okolia. chcela by som synovi objednat hubelino priamo z nemecka ale postovne je 18 euro ak nenakupim minimalne za 150 tak potom je zdarma. maju tam nove veci co u nas jednoducho nie su dostat a dokonca sa daju dokupit jednotlive dieliky samostatne takze som sa chcela spytat ci sa niekto neprida k mojej objednavke? budem vdacna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY