MP Meri gratuluji! Krásně jméno jste vybrali.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri hodne zdravi a stesti!
MP Meri No to je krásná veliká holčička a krásný jméno! Jéé a já nevim, jak se jmenuje váš prvorozený, musíš mi to někdy napsat!!!
MP Meri hodne zdravi a stesti!
MP Meri gratuluji k holčičce! Krásné jméno jste vybrali, měli jsme ho v top 3 na druhé dítě![]()
MP Meri moc gratuluju k dobře výživné:) holčičce![]()
MP Meri Gratuluju! ![]()
MP Meri Taky moc gratuluju! Krásná holčička a krásné jméno ![]()
MP Meri to je pucínek
A má krásný jméno!
Gratuluju a přeju všechno dobré.
MP Meri Moc gratuluju ke krasne holcicce s krasnym jmenem
!
MP Meri To je krásná holčička a jako správná diva na sebe nechala trochu čekat. Moc gratuluji a přeji ať to i nadále probíhá splavně.
brrr První měl 3,7 kg, ale z bricha ho vyháněli, buhvi na kolik by to dotáhl ![]()
Karja Syn je Robin ![]()
Diky všem, koukam, že na tý fotce vypadá fakt jako princezna Droběna, ale ve skutečnosti to tak nerazí a je krásně souměrná. Jen proste vypadá jak o par týdnu starší. Hned letělo asi 7 čepiček, i po synovi jsou bez šance. A zítra proberu oblečení, to bude podobnej případ ![]()
MP Meri A jo, už jsem si vzpomněla! No to je hezké, fakt to jde k sobě a zároven je to odlišné.
MP Meri Ještě jednou gratuluji i tady! Holčička je pořádná a má nádherné jméno ![]()
MP Meri gratulace veliká, ať jste cela rodina stastni a zdravi a szivani jde co nejlépe ![]()
MP Meri gratuluji a přeji zdravé a spavé miminko ![]()
Malenge prosím tě, buď v klidu, Ríša si tyhle odhalení navíc vždycky nechá pro co největší publikum. Obvykle na návštěvě, oslavě a tak, tvrdím, to ne, to Ríša nejí, a on, ale mami, to mám přece rád! ![]()
Takže vypadám jak debil.
Sní to, já nadšená, jak rozšiřuje jídelníček, nadšeně mu to koupím, a on pak řekne, že teď už mu to ale nechutná. ![]()
Takže se cítím jak debil.
Pinot Noir jo, tak tento scénář znám taky. Naposledy v trochu jiné variantě, tj. netknuta školní svacina. Mám hlad - proč jsi nejedl svačinu, byla jsem ti v pekárně pro tvuj nejoblíbenější tmavý rohlík, ty ho už nemáš rad? Mám, ale jenom doma, ve škole mi nechutná, tam mi ho nedavej
a co ti mám dávat? Nevím, něco ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY