MP Meri Je, u nás to bylo stejné. I váhově i vyhánění/nevyhánění. Mimochodem, oba naši jsou začákem ledna
Vše o těhotenství a dětech
Malenge ve škole mi nechutná.
Kdybych nevěděla, že přesně tohle mě za rok čeká, tak by to bylo vtipný. ![]()
Malenge Tuhle synovec zarytě tvrdil, že neměl pořádnou svačinu z domu, tudíž od 12 do 5 nejedl, že mu máma dala jen půlku rohliku a to si snědl dopoledne, div se nesvijel na podlaze...Jako fakt jsme mu to sežrali, a za dvě hodiny vytáhla babička nesnedenou svačinu, jeden a půl namazanyho rohliku a nějaký jablko... Řekla bych na to odpoledne akorát:-D:-D
MP Meri bože, to je krásny pucliček! A meno nádherné! ![]()
Pinot Noir Malenge nestraste! Boli sme na návšteve a najlepší bol krajicek suchého chleba, čo bol k obloženej mise ![]()
Máme u našich lego po našich, Basic, a Lukasko sa s tým Tak perfektne hrá. Zatiaľ čo Minecraft sa musí len postaviť a koniec ![]()
MP Meri no to je kousek! Moc gratuluju, krasna holcicka
MP Meri Krásná holčička, gratuluju :-).
MP Meri překrásná ❤️. Gratuluju!
MP Meri gratuluji! Krásné jméno.
MP Meri moc gratuluji, preji hodne zdravi ![]()
letfenixa chleba, jistě! Ke slavnostní večeři na Vánoce u nasich drahousek měl krutony z housky, co byly do polévky, a i ty po celkem slusnem přemlouvání, aby aspoň něco snědl. Ale já jsem v zenu, neb jsem vycvičena od staršího ![]()
MP Meri gratuluju ![]()
MP Meri moc gratuluju!
MP Meri Dianka je krásná, gratuluji.
MP Meri
Gratuluji, preji hodne stesti a zdravi.
Malenge my krutony neměli, náš jedl akorát knedlíčky do polévky vidličkou
Ale zrovna na vánoce myslím, že má velký vliv nervozita.
MP Meri Gratuluji ke krásné holčičce!
Je u detskych viroz normalni, ze vysoke teploty trvaji cely tyden? Novy rok jsme zahajili ucpanym nosem, kaslem a teplotami pres 38. A zadny posun k lepsimu. V posteli syn samozrejme nelezi, pobiha tu a vymysli blbosti. Chodite s timhle k doktorovi, kdyz uz to trva dlouho? Ono mu nic moc neni, priznaky jako mirne nachlazeni, ale ty teploty mi prijdou blby. Doufam, ze se do pondeli vzmatori, jinak asi pujdem prodluzovat frontu v cekarne u pediatra![]()
Gatita jestli má přes 38 celý týden, určitě bych v pondělí k doktorovi zašla. My takhle byli, byl to podobný průběh, co popisuješ, udělali mu crp a dostal atb. Doktorku tenkrát zarazily už ty dlouho trvající teploty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY