rasaNori prosím tě, reima rukavice na lyžování na hubenou, drobnou, ale vysokou holku (teď má tak 120), jakou velikost?
Vše o těhotenství a dětech
Karja oni se zatím nedorostli, resp. pořád jsou o dvě velikosti, to jim asi vydrží ještě nějakou dobu.
Mohučanka podle mě záleží spíš na délce prstů. Starší má 3, od zápěstí ke konci prstu jsem namerila 14 cm, délka palce 9 cm. A jsou to ty nejvyšší rada, reima ote.
rasaNori aha, díky moc, já jsem z té tabulky na mallu vůbec nebyla moudra a nevěděla jsem, jestli ta čísla (5, 6...) jsou věk nebo velikost. Počkám do večera, a změřím.
Jinak holkám to na sjezdovce sluší ![]()
Mohučanka vidíš to, mám nahoře už nasyslene 4, můžu ti je kdyztak přeměrit na cm;)
rasaNori jé, to bys byla hodná, jestli budeš mít čas.
Ja při hledání velikostní tabulky narazila na slevy ve skibi, konkrétně na reima rukavice 25%, kdyby se někomu hodilo...
Mohučanka já mám taky spoustu reima rukavic, takže můžu změřit. Bundy děti mají taky dvě sezóny, syn teda občas střídá s kamik, podle toho, která je víc špinavá. Péřovku reima nosí teď dcera po synovi, takže jede třetí nebo čtvrtou sezónu. Ale ta, kromě toho, že ji parkrat měli v bahně na zahradě ve školce moc zabrat nedostává.
Karja nedoporucuju moc kamik.
Objavila som v tedi boxy do ikea kallaxu. Rozne farby a motivy. 2,50€ / 60kc kus. Keby niekto nutne potreboval ![]()

Neporadíte někdo hezký leporelo (ve smyslu tvrdý kartonový stránky) se zvířatama? Dostali jsme se do fáze, kdy si ukazujeme zvířata a děláme u toho zvuky a má to velkej úspěch. Máme jedno poděděný, ale je spíš pro větší děti, bo je tam stránka s dinosaurama, další s mořskýma tvorama, z těch prvních už trochu chraptím a druhý nejsou moc audiálně vděčný.
Zina mně se celkem líbily ty minipedie, ale někomu nevyhovují ty ilustrace. Úplně nejlepší máme knížku, co před třiceti lety dávali ke stavebnímu spoření, ale to ti moc nepomůže ![]()
Zina já mám taky ráda minipedie, jsou hodně odolný a ty hejbaci prvky budou brzo hit :)
Kdybys radši reálné, tak kromě Svojtky to vydává třeba Mozaika a hodně bývají oboje i v levných knihách. Přišly mi na začátek fajn knížky, kde byla jen fotka zvířete na bílém pozadí, že to nijak nerozptyluje dalšími detaily.
Zina do levných kníh sa nedostaneš? Tam mávajú skvelý výber.
Zina my máme tuto zvířátka v obrázcích. Je fajn, chtěla jsem reálné fotky. Na začátku mi sle přišlo matoucí množství zvířat na jedné stránce, takže tak kolem toho roku jsme víc prohlíželi Moje první knihovnička zvířata - takové mini knížečky do dlaně. A super jsou Kartičky z levných knih k těm později přiřazovala i zvířátka od Schleich. I ty věci byly super na rozšíření slovní zásoby.
Platba za skolni druzinu je takova kovbojka! Na webu skoly je upozorneni, ze zdrazili a ze je treba zaplatit za dalsi pololeti. Cislo uctu tam neni, to jsem nasla v jine sekci, kde je sice to cislo uctu, ale taky tam je informace, ze jako VS ma byt osobni cislo pridelene skolou. Prohledala jsem doma cely skolni sanon a mam tam poznamku, ze to cislo je ve skolni aplikaci. A tam jsem ho nenasla
. Mate to taky tak slozite?
Gatita
Já platila družinu dnes, na základě lístečku přilepeného v Družinovém deníku, kde bylo vše uvedeno. Příkaz mám v šablonách bankovnictví, jen jsem přepsala 3.A místo 1.A v poznámce. Asi u nás počítají s pomalejšími rodiči
Gatita něco mi to připomíná. ![]()
Akorát my sme neneli číslo ve školní aplikaci, ale na lístečku, který dítko vyfasovalo před dva lety.
Zina vy jste ještě kočárkoví, do cukrárny určitě z Knihy dojdeš
Pěkný výlet přeju.
Zina Jestli uz ze zvuku zviratek ztracis hlas, zkus se podivat na zvukova leporela od Axiomy, u nas mely uspech tak od 9 mesicu a prohlizime je doted, takze uz skoro rok a pul.
Gatita u nás je družina i školka úplně pro pomalý. Při podpisu smlouvy se dá souhlas s tím, že si můžou peníze stahovat z účtu sami. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY