Myrtila Máme, ale to ho nebaví! Já jsem očividně zábavnější.
Vše o těhotenství a dětech
Zina a svojtka má skvělý zvykový/dotykový leporelo s reálnými fotkami zvířátek.
Zina plus ještě velké knihy zvuky zvířat, v lese a na statku, to holky milujou dodnes:)
Zina nasi mrnavku bavi ty knizky, kde jsou hybaci obrazky. Sice ty kresby nic moc, ale uz zviratka spravne ukaze a u nekterych i umi "jak dela". Oslik teda podle ni ai, ai ![]()
A ma jeste knizky s lepsimi obrazky, ale to posouvani prstickem ji bavi hodne.
Zina Tak potom me jeste napada leporelo od Svojtky, mame farmu a pak jeste domaci mazlicky, ted nevim presne jake, vali se, uz dost oskubane, v aute, cteme ho kazdou cestu kamkoli
a nebo typ "rok nekde", treba na venkove, pak mame jeste v lese a na stavbe, vsechno prohlizime taky uz mesice porad dokola.
Zina ešte takáto

rasaNori já bych se přifařila k dotazu na reima rukavice, když u sebe nemají napsané, že jsou membránové, jak provlhnou? Mám doma dvoje, bohužel z cedulek nevyčtu, co je to za řadu, ale jedny jsou vevnitř s "beránkem" a ty jsou OK a pak mám ještě jedny s fleesem a ty jsou po hodině na sněhu durch mokré. Tak mě to překvapilo, myslela jsem že reima to má vychytané.
ZinaHlavně mu pak nezapomen koupit ty zvukové knížky s hudbou, jsou uplně super,, děti to hrozně baví a nebudeš to muset asi zpívat:-D My máme tuhle https://nosycrow.com/product/listen-to-the-dance-music/ Nevím, jestli to jde někde ještě koupit, ale jako ty melodie jsou fakt moc hezké, rytmické.
Třeba tohle je za mě moc hezký, ale vždycky to zůstane v polici.

Sairon netuším, já kvůli toho kupuju jen ty membránové. Oni mají víc řad, asi do města X sportovní.
A existuje zimná bunda, ktorá má vnútri fleece a zvonka je nepremokava?
MP Meri Prosím tě, odkud máš to body, co měla tvoje holčička na Ig? (šlofíček) Asi ho nutně potřebuju :-). Díky
Je z H&M, ale už tak tři roky stará kolekce.
letfenixa Jak moc nepromokavá musí být? Ty Lindex mají takové halabala zateplení spíš jen fleece, a mají být vodeodokle. A nebo úplně gumová s fleecem to má třeba lidl, ale není to moc zimni teda.
Karjano predstavujem si to ako cca lindex, ale teplá podsivka, najlepsie fleece vnútri.
dzizisketa Aha, tak to je škoda :-(. Díky
letfenixa Aha, teď ti moc nerozumím, myslíš tu Lindex gumovou nebo Lindex beznou zimní? Gumové s nějakým fleeckem mívá Lidl. Ale jestli je to na zimu dostačující těžko říct, záleží jak to podvleces pod to. Na jaro mi to právě přijde hrozně nepoužitelné, jak je to neprodyšne a zateplené tak mi to přijde docela dost.
Uaaa, Rosťa má angínu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY