Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 11:09

tv za par dnu to mate za sebou, nemusis to nicim mazat ani dezinfikovat

Offline dzizisketa
9020 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 11:16

Kromě Puntíku, jaký je ještě časopis pro čtyřleté děti?

Offline brrr
12382 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 11:17

dzizisketa Mateřídouška, Sluníčko, případně by možná šla už i Raketa.

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 11:21

dzizisketa hodně podobný jako puntík je Špuntíci. Pak Dráček, taky Šikulka.

Mám tu asi miliardu starších čísel, něco je vyplněné, něco jen velmi málo. Kdybys to třeba chtěla jen vyzkoušet, najdu ti od každého nějakej co nejmíň dotcenej, kdybys měla cestu na druhý konec Prahy

Offline Tabea
8228 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 11:41

tv tak to bych k Dr nechodila ani nedesinfikovala. Jestli muže jist a pít a má jen těch málo pupínku, tak žádnou medikaci.  

Online 999
19875 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 11:53

MP Meri Tak jasně, musí mít seřazený ty priority :-). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:02

dzizisketa puntík mi přijde nejlepší, sluníčko taky docela ujde. Šputíci mi přišli spíš pro menší, ale taky se mi líbil 

Online Karja
44886 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:09

dzizisketa Já mám ráda Dráček a Spuntik. Co mě na těch casacich stve je to, že je tam málo samostatných úkolů, dcera je doho úplně žhavá, já už méně:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:19

Ať už lyžují obě děti, prosím. Tohle plácání okolo chalupy/pod sjezdovkou mi teda nebaví Ale dneska je aspoň krásně.

Offline Potrefenáhusa
38981 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:20

Jos my máme 86/92 a je ji porad dobře dlouhý, jinak nosi 98 většinu věci, takže bych rekla, ze je spis trochu větší. 

Offline tv
4286 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:29
Reakce na Tabea:

tv tak to bych k Dr nechodila ani nedesinfikovala. Jestli muže jist a pít a má jen těch málo pupínku, tak žádnou medikaci.  

​Však když to mám potvrzené ze školky, že to tam teď koluje, nikam nejdu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 13:26

Potrefenáhusa Dekuju, tak kouknu spis po 92-98. Suplik mam plny veci, co jsem koupila radsi vetsi a strasne jsem to prehnala. Typicky treba Tchibo

Offline Potrefenáhusa
38981 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 16:42

Jos Tchibo je obří a ještě lindex má obrovský ty merino věci. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 18:23

Dcera dneska přišla s novinkou - nemůže se sama zouvat, protože má kalhoty, které se neohýbají v kolenou.

Online Karja
44886 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 18:29

Mohučanka Hele já já oblíkám a svlikam sama tak z 80procent, protože to bych se treba nedockala. A dělaji to tak ve školce všichni rodiče, podle mě chtěj co nejvíce zkrátit čas co zavání nějakým odmlouvanim či naopak jejich domlouváním. Jedinej kdo trpělivě čeká a snaží se vést k samostatnosti jsou většinou babičky a dědové:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 18:50

Mohučanka oblékáš jí brnění?

Karja syn se teda ve školce obléká i svléká, akorát ho rozptyluje všechno okolo. Ale viděla jsem i rodiče, co čekají v šatně u bot. On teda chodí do předškoláků, tam už je to asi jiné. Mladšího ve školce svlékám a paní učitelky oblékají (je nejmladší), já si přebírám venku. Ale doma má smůlu, svlékat se může, jak dlouho chce a nepotřebuju ho nenaštvat před školkou

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 19:27

Tak jsem dneska vyzvedla v pul jedny ze skolky prima vesele dite, dokonce se i skoro sam oblekl. Odpoledne kolem ctvrte zacal byt protivny, nic nechtel, nic ho nebavilo. V 6 si ho tatinek odvazel s teplotou. Ach jo, tak jsme se na dnesek oba tesili. 

Online Karja
44886 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 19:39

Evaeva K dceři chodí jeden kluk, je mu 3,5 a chodí ,,sám,,:-D. Buď přijede s babičkou, co je tam zaměstnaná a nebo s rodicem, ale ten jde odstranit brachu do spodního patra do jiné třídě. Takze tam v 7 ráno ještě docela v prázdné školce vypravujes deti, slyšíš nějaký vyklus dětských nozicech do schodů, na chodbě se objeví ta samotná malá postavička a se slovy ,,čau,, usedne na svoje místo a prevlikne se a jde do třídy:-D. Pak nevím jestli ho jdou skontrolovat, to pravdepodobne jo. Ale je to fakt hrozně vtipný, to je takovej borec. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:08

Karja tohle bylo doma po příchodu ze školky, navíc za půl roku jde do školy ve školce pomáhám, ale snažím se, aby se obsloužila sama, protože já při tom držím mimino a taky vím, že to perfektně zvládá sama. 

Evaeva jo, bacha na softshell little angel, měla bych ho reklamovat?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:27

Mohučanka dám si pozor 

Karja to je super! U nás je tohle hrozně špatně zařízené, předškoláci mají samostatný vchod, a ty ostatní třídy taky, navíc jsou ještě po schodech. Takže umístit dvě děti fakt trvá. To máš dvoje zvonění, dvoje zouvání,... ještě můžeš mít druhé dítě ve druhé polovině, to je ještě jeden průchod brankou. To se skoro vyplatí si přivstat a dovést je tam ještě, když jsou ty třídy spojené Ale není to špatný nápad zkusit tam toho staršího poslat napřed. Příští rok dám vědět, jak to dopadlo. Ale myslím, že kdybych ho tam poslala, najdu ho za těch deset minut se zutou jednou botou, jak se baví s kamarády