Prosím, nezminovala jste tu některá nedavno, že dáváte jakysi vitamin/doplněk stravy a ze zabral na nocni děsy? Samozřejmě si nepamatuju, kde a co to bylo ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva :-DTo chápu, no oni chodí docela brzo, že jsou tam třeba dvě max tři děti, takže nikoho nepotkávají, tak moc nehrozí že se zakecá nebo někde zamotá. Naše děti se budou určitě hádat, kdo půjde první do třídy, to je jasný.
Malenge Magnezium myslim
Malenge Je mozny, ze to byl horcik? Ten jsem si na mistni doporuceni googlila, jestli nenajdu nejakej pro batolata, ale nevim, jestli to bylo na nocni desy nebo na adhd.
Karja já si to zatím neumím moc představit, hlavně se bojím, že jeden začne brečet, vypsychuje i toho druhého... No ale moje starost to vlastně nebude, ráno vodí muž ![]()
711990 Vari diky! To bude asi ono, nebyla jsem si jistá. Musim něco vyzkoušet, už to trvá dost přes rok a je to strašný
Vari ted jsem koukala, jestli dělají i něco, co by mohla dvojčata. Ale asi to budeš mít klasiku, vše až od 3, já myslím, ze tam jsou nějaké jiné testy pro ty malé děti, ale přiznávám, ze po druhých narozeninách už jsem to moc neřešila a malý dostával stejne vitaminy jako bracha, aby se nehadali.
Malenge Mne zejtra privezou ty bachovky, treba zafunguje placebo efekt.
Nemate nekdo zkusenost s detskym kadernictvim Funny sassy? Zvladnou tam ostrihat i velikyho neposedu? Nebo nemate tip na nejaky mega trpelivy a rychly kadernictvi?
Vari KidCut Kometka u vás není? Já myslím, že v těch dětských mají zkušenosti a přístup, dobrej všude.
Vari my tam párkrát byli. Jsou rychlí, hraje pohádka, střih hezký. Mladší by to teda nedal ani tak, starší ano, několikrát ho stříhám já a jednou za čas to necháme upravit u nich. Neposedu zvládnou, myslím.
Karja ja som bola celkom samostatne dieta kedze mama mala odjakziva plne ruky prace s mladsim bratom. ked sme sa prestahovali a mali skolku pod panelakom tak som posledny rok chodila sama takym sposobom ze mama na mna pozerala z okna a v satni som mala za ulohu povedat ze mama uz isla prec :D myslim ze sa to dialo hlavne vtedy ked bol brat chory (dost casto lebo imunita...) a bola s nami sama doma
mala som tolko co syn teraz a teda u neho by som to neriskla lebo by to nedal kvoli roztrzitosti ci by sa vybral na ihrisko a pri najlepsom ak by dosiel do ciela tak by si strcil oblecenie do uplne inej skrinky
beztak ho musim vozit autom a navyse mi vdaka jedinackovi odpada starost co s druhym dietatom lebo to by som s terajsim manzelom logisticky (aj po inych strankach) absolutne nedala
Pinot Noir ten moj to nedava ani v kadernictve. nechce sediet v detskych autickovych kresielkach a vadi mu plastenka tj oblecenie komplet od vlasov. na rozpravku nepozera a stale sa vrti ze uz chce ist prec. striham ho doma sama. plastenku davam na zem kvoli vlasom a sedi na malom schodiku bud v spodnom pradle alebo nahy aby mohol ist rovno do sprchy a oplachnem rovno aj ten schodik. neposedny je pri strihani aj doma ale to uz ho ako tak ukocirujem. najskor mu vezmem celu hlavu strojcekom s dlhsim nadstavcom a ked vidim ze este vydrzi tak vzadu a boky kratsim a dorovnavam prechody tretim velkostne medzi tym. okukala som to v kadernictve :D niekedy to dame na 2x kvoli tomu ze proste neobsedi a to kratsie a dorovnavacie strihanie robim o par dni neskor. a ano mohla by som ho ostrihat na jednu dlzku ale vzdy ked som to spravila tak mu to nepristalo bez ohladu na to kolko mm/cm tam mal
eless Ono by to dneska asi ani nešlo. Třeba u nás ve školce mají pravidlo, že dítě prostě musí předat dospělý. Takže třeba dcera má spolužačku, která přijde do šatny, spořádaně se převlékne a pak způsobně čeká, než přijde tatínek z vedlejšího oddělení, kde odevzdává jejího mladšího brášku.
eless tak to nas starsi sa nenecha ostrihat ani doma. Neznasa ked sa mu chytame hlavy, najma vzadu a okolo usi a kazdy spadnuty vlas a jeho telo sposobuje hysteriu. Nahy by nemohol byt vobec. Ale nejak sme to v decembri vzladli, teraz nas to caka u mladsieho. Ten sa nebal ale odkukal ten strach od starsieho, tak je to tiez peklo. Aktualne to ma na Jagra a to uz sa neda :)
Mrakoplas jj, u nás taky vlasy na těle = hysterický záchvat.
Pinot Noir Kan Dekuju moc. Zkusim to a maximalne to nevyjde, on nesnasi i myti hlavy
.
Mrakoplas Presne, u nas uz mame taky uces na Jagra, navic vzadu uz mu to zacina plstnatet a dredovatet, uz to nejde.
Mrakoplas Pinot Noir jojo, vlasy na tele a na krku sou peklo! Strihame v tricku co nejvic ke.krku a na zadech ma ten korytkovej bryndak
ale stejne se dost brani
Kazdopadne momentalne ma takovej "rodinnej" uces bych rekla...![]()

711990 haha to je super!
711990 ten ti je podobnej! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY