Potrefenáhusa no on je docela mamutík
dcera měla fakt jeho rozměry v roce. Ale až na to vstávání už je hrozně bezůdržbovej a spokojenej, jak ho nebolí břicho.
Chcete půjčit tu promítačku? Jestli by to Housátko nezaujalo? zkusit Albi tužku? Nebo v nejhorším tablet s pohádkou?
Vše o těhotenství a dětech
MPLee ten kočár zkus. Já se snažila druhého syna naučit na denní spánek v postýlce (stejně to nevyšlo), spal 3h v kočárku dopoledne, pak třeba jen 30 minut v postýlce a pak zase 2 až 4h v kočárku. V sedmém měsíci jako když luskne v kočárku nedal víc jak 45 minut už nikdy, zato v postýlce spal 2h.
Evaeva No, jedna moje sestřenka právě taky měla takovou pravidelnou holčičku :o)
A máš pravdu, že mě taky nejvíc prospívalo chodit spát pravidelně (když to ještě šlo ;o) a dceři to taky prospívá, dodržovat režim, akorát čím je unavenější, tím náročnější pro ni je vydržet těch pět minut v klidu se zavřenýma očima, aby zvládla usnout.
Evaeva jo, já jsem zvyklá od dcery. A máme výhodu v tom balkónu. Jen teď v zimě si vždycky připadám jak krkavčí matka, když ho strčim na mráz samotnýho ![]()
MPLee haha, tak to já neměla:) Právě tam spal přes zimu, prakticky pokaždé dokud jsem ho nevzbudila. Takhle jsem mu mohla korigovat spánek podle programu. Ale trochu jsem se bála, co v létě, na tom jižním balkoně by to od dubna nešlo. Nakonec to vyřešil sám:)
DruI podle mě nějakou základní pravidelnost ocení všechny děti. Akorát já jsem to u kojenců řešila i v rámci 15 minut, což je trochu úchylný
Ale zase když si vezmu, že vydrželi sotva hodinu vzhůru, tak je i 15 minut dlouho.
Myrtila jojo!
Jinak nase ranni ptace dneska spalo do osmi, takze ted jeste po obede nespi, a to jdeme odpoledne k zubarce, takze ho tam pravdepodobne potahnu bud uplne bez spanku (velky spatny), nebo mi usne na 10 minut v aute (taky velky spatny). Takze tolik asi k nasemu rezimu ![]()
Myrtila zase aby sis nemyslela, tohle bohužel umí i režimové děti.
Evaeva No jako v 7 a v 9 ještě dobrý, ale ono to taky může vypadat tak, že jeden den v 7 a druhý ve 3 ráno, což mi přijde jako čistý peklo.
Zina to si vůbec neumím představit ani jako dospělá
Potrefenáhusa Já odkladam do toho Mojžíšova koše, ale je to často za cenu řevu. Ty večery jsou děsný, člověk tam musí nacpat vlastně nejvíc činnosti za celej den, svoje jídlo, jejich jídlo, svoje koupání, jejich koupání, svoje prevlikani, jejich prevlikani ...
Ja jediný co, tak se snažím ty činnosti maximálně rozložit do delšího casovyho úseku. Takže já se sprchuju už třeba v pět, i kdyz mi to absolutně nevyhovuje, večeři chystám taky dost v předstihu ... já jim natřikrát ... a tak, no. Plus si je večer proste tak nějak prehazujeme s mužem podle potřeby. Sama jsem tu byla zatím parkrat, je to těžký, řve se dost, ale nějak se to dá.
Dost teď narážíme na limity malyho bytu. Syn není extra hlučný dítě, ale proste je to pořad dost, stena do ložnice je snad z papíru, já slysim i muzovu klávesnici, takže odpoledne syn mimino strašně budí i běžnou hrou, uspavani taky není úplně ticha záležitost ... no.
Potrefenáhusa MP Meri já jsem teda dost těch nezbytných večerních kroků vyhodnotila jako zbytečný. Mimino koupu ráno nebo přes den 2-3x do týdne a hned to ty večery zlepšilo. A funguje nám hodně ten bílý šum. Přijde mi, že pak nevnímá tolik ten hluk. Ale on je chudák zvyklý a už v šestinedělí obrážel hudebku i cvičení, kde ječí a piští 20 dětí najednou. Ale já mám na hluk odplné kousky, naštěstí. Jinak to pokládání na zem mi právě chybí ve smyslu fakt na zem. Ne do postýlky, kočárku, houpátka. Ale na zem, aby se mohl rozhlížet a převalovatn tvrdé prostorné podložce. Což s tou starší, která ho různě zalehává a šlape na něj, moc bezpečně nejde.
Malenge simte, novinka 2 hodiny stará, Dobrodějna teď bere jen jídlo a kosmetiku. Asi se budou stěhovat jinam :(
Detem davam od patku ty bachovky a nechci to zakriknout, ale ted dve noci oba spali celou noc! Jakoze usnuli v osm a probudili se az po sedmy.
ty vado! To je paradni! Držím palce!
MPLee mne ani nepřijde až takovej problém ten hluk, ale ona má ty kolikový bolesti a večer to bejva o moc horsi, položit ji a nechat bejt moc nejde
olivieraa moc děkuji, že sis vzpomněla, vysypávací kapsle vytvořící sladký nápoj je nejlepší zpráva dne, vážně, děkuji, hned vyzkoušíme!
Potrefenáhusa jsem slysela dobre recenze jako zklidneni pred spanim na ten podcast Zachumlano
Dekuju, teď má myslím k tomu dlouhýmu usinani nejakej webinar i Prosím spinkej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY