Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38988 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:08

(První příkrm bude tentokrat asi brzo) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:12

MPLee to je naprd. Zkusila bych to po čtvrt hodinkách posouvat, další bdění se ti tam asi vsunout nepodaří.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:16

Potrefenáhusa a nemůžete být prostě v obýváku nebo kde si hraje? Pochopila jsem, že stejně nespí. Nebo ty u toho uspáváš miminko? Přijde mi, že neví, co má dělat.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:26
Online Potrefenáhusa
38988 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:32

Evaeva my bydlíme v domě, koupelna a spaní je nahoře, scházet dolu do obejvaku už určitě nebudem, stačila by mi klidná chvíle v posteli, kdy si něco přečtem než dorazi muž a já u toho muzu sedět s miminem. 

Online Potrefenáhusa
38988 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:34

MPLee teda kluka už je kus!!!!!!! Já si ho představuju porad cca jak to naše, on není zas o tolik starší!!!! A tady už je to poradnej klacek, žádný miminko! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:38

Potrefenáhusa v domě je to asi jiné. Já s nimi nechodila do postele, dokud nebyl čas na spaní, tak jsem to brala tak. Nevím vlastně, jestli jde o deset minut nebo hodinu. Můžeš zkusit ještě audio pohádky nebo nějaké písničky.

Offline Pinot Noir
30016 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:51

Potrefenáhusa tomu moc nerozumím, proč lpět na pravidle nescházet dolů, když to nefunguje.

Stejně jako Evaeva chodíme do postele až na samotné spaní, udržet je v klidu v posteli nespící je sci-fi. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 09:55

Potrefenáhusa já na tady ty chvíle, kdy mám obě děti a obě jsou v tu chvíli náročné, pořídila to lehátko-houpátko. Vím že se to moc nedoporučuje, na příšerku jsem ho neměla, ale vyhodnotila jsem pro krtečka jako méně poškozující, když se v něm bude pákrát za den pár minut houpat, než aby ho příšerka samou láskou zašlápla, nebo já s ním ve stresu z dvou vřestících dětí někam švihla. měla jsem Babybjorn, to mi tenkrát vyšklo jako nejméně blbé. A používala jsem ho takto večer, pokud jsem měla nějakou dobu oba dva, nebo pak na dobu kdy jsem potřebovala uspat příšerku (asi do roka se v tom spaní střídali).

Online Potrefenáhusa
38988 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:02

Pinot Noir aha, no mě to vlastne nikdy takhle nenapadlo, o tom takhle přemýšlet, jde třeba o půlhodinu.Ona ta situace je celkem nová, není to žádný striktní pravidlo, není to vůbec žádný pravidlo, jen mi ten spodek domu už večer přijde takovej studenej a spinavej na pyzamo, v ty posteli se mi to zdalo nějak lepší. Mne by nevadilo, kdyby se mnou usnula, ale dve nespici děti se uspat nedaj (v sobotu jsem musela a starší odpadla až úplně hotova chvíli před pulnoci, a to přes den vůbec nespala, mimino s ni taky neusne)

Online Potrefenáhusa
38988 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:05

Sairon já to lehátko babybjorn na druhy dite ze stejných duvodu taky poridila, ale mimino v něm zatím nevydrží, používám jen v nejvyšší nouzi, když potrebuju třeba starší vykoupat, tak v něm mladší řve s nama v koupelně 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:11

Potrefenáhusa podle mě se nudí a tak řádí. Jestli se ti nechce dolů, tak bych jí připravila nějaké hračky nahoru. Ale pokud nikdo z nich nespí a není zvyklá si nahoře hrát, asi bych čekala dole. Aby se oddělil ten čas, kdy už má spát od akce.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:17

Potrefenáhusa ajo, tak to je hloupé  přeji ať to miminko začne co nejdřív bavit, protože to byla pomoc velká . 

Online Potrefenáhusa
38988 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:26

Sairon jo, ona je zatím malá, starší ty koliky trapily do 3 měsíců a pak už dobrý, tak k tomu se dost upinam

jinak je to v pohode, dny zvladame dobře, teď třeba mimino ještě spi v ložnici. Ale narocny jsou večery, starší teda blbě usinala už před narozením segry, ale zase až na výjimky spi celou noc až do lidských hodin 

Online Potrefenáhusa
38988 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:40

Evaeva podle mě to není nudou, ale nedostatkem pozornosti, kterou ji v tu chvíli nejsem schopna dat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:44

Potrefenáhusa jasně no

Offline dzizisketa
9022 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:50

U nás konečně našlo uplatnění utukutu 

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:51

MPLee Syn mel taky podobny rezim, ze vstaval kolem 4.30, tak jsem mu ho pomalicku posunula. Zacala jsem hned prvnim dennim spankem, ten mel pak asi v 10 h, tak jsem si rekla, ze tyden ho dam spat nejdriv v 10.15. A dalsi tyden nejdriv v 10.30 a pak v 10.45, a takto jsem mu ho pomalicku posunula o hodinu a neco. A ty dalsi spanky se mu posunuly samy s tim prvnim. Takze cca za 2 mesice vstaval v lidskych 6 rano, a uz mu to, dikybohu, zustalo. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:53

Detem davam od patku ty bachovky a nechci to zakriknout, ale ted dve noci oba spali celou noc! Jakoze usnuli v osm a probudili se az po sedmy. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:56