MP Meri doktorka Knazkova treba. SIDS je az diagnoza v pitevni zprave. Neexistuje nic jako uspesna resuscitace pri SIDS protoze to je az pricina umrti. Ale na zacatku te smrti muze byt klidne jen zaskocena slina nebo cokoliv jinyho. Monitor nikoho nezachrani, ale ja mam bohuzel s resuscitaci sve zkusenosti, vim co a jak delat. Jen bez toho monitoru se vubec nemusim dozvedet, ze neco delat mam.
uznavam, ze jsem na toto ale precitlivela a fakt je to muj velky strasak. A cely zivot bych si vycitala, ze jsem to podcenila a nevim kdy k tomu doslo.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka ja jsem se taky po osmi mesicich dockala noci, kdy se mala nedozadovala co chvili kojeni. Chudera je zase nemocna a s tim ucpanym nosem to proste vzdala a radsi spala. Nebyt hotova po chripce, tak se urcite citim jako znovuzrozena![]()
Jinak starsi sla po tydnu do skolky a po trech dnech to vypada, ze bude zase doma. Stezuje si na ucho![]()
Poslaly byste školkové dítě po nemoci na lyžák? Nikoliv pobytový, styl hodina v autobuse, lyžování, svačina, lyžování, autobus a pozdnější oběd opět ve školce.
Ptám se jako matka roku, která dítě včas nepřihlásila a proto je jako pouhý náhradník, pokud přihlášené děti po nemoci nepojedou. Mají teď ve třídě velkou marodku (spálová angína, streptokok, vizózy, impe - něco). Synek je tedy zdravý.
JankaM Já bych s lyžákem po nemoci minimálně několik dní počkala, ony se ty děti po nemoci potřebujou trochu vzpamatovat, ale já jsem teda dceru na lyžák nepřihlásila vůbec :o)
JankaM po atb nebo chřipce ne, po lehké viróza ano.
DruI u vás ve školce dělají takovéhle jednodenní lyžáky? Kam z Prahy jezdí, na Chotouň?
Evaeva Jo, na Chotouň. On tam mám dojem jeden tatínek pracuje, tak to nějak organizoval. Akorát to není vyloženě jednodenní, ale děti tam mají takhle dojížďět celý týden. Proto jsem taky dceru nepřihlásila, protože jsem si představila, jak jí to první den nepůjde a pak už nebude chtít jezdit :o)
DruI jasně, ale jezdí každý den, tak jsem to brala, že to musí být blízko. U nás nechodí ani bruslit a to mají stadion přes ulici. Já bych syna poslala, on už základy má a nás, narozdíl od instruktorů, moc neposlouchá ![]()
Malenge dúfam, že pomôže!! Ja dávam väčšinou 2, vynimocne aj 3. Ma 22 kg.
JankaM Ja myslím, že pokud je platba vratná, tak polovina rodičů děti nepošle. Pokud je první či druhy náhradník, počítala bych s tím na stoprocent.
olivieraa děkuji, zítra by měl dorazit, budu doufat v pozitivní výsledky.
JankaM já svý dítě určitě ne, ale to není směroplatný... Mám i (jinak) příčetnou kamarádku, která ráno synka s teplotou nadopla Nurofenem, aby prošel ráno v šatně a mazal do školky... ![]()
vcera ma velmi potesila ucitelka v skolke. nakoniec predsa len budu u nich testovat skolsku zrelost deti a ked som sa pytala ci si mysli ze by to moj autista zvladol tak povedala ze urcite lebo ze urobil obrovsky pokrok od septembra. ale to hlavne aj vdaka nej lebo tie ucitelky sa detom ozaj venuju a pokroky su neskutocne. samozrejme som zvedava ake vysledky budu od odbornicok a na zaklade toho sa rozhodnem. termin zatial nedavali. este si tak drzat palce aby ho vzali do skoly ktoru som mu nasla a sadla by mu lebo je presne pre deti ako on a hlavne maju maly kolektiv v ktorom funguje lepsie
eless to je skvělé! Je dobře, že má adekvátní podporu.
Rosťa dneska absolvoval první odběr krve v životě (nepočítám-li novorozenecké screeningy v porodnici). Samozřejmě po vpichu začal plakat, sestřička mu zkušeně povídá "podívej, jak venku jezdí auta!" (měl triko s bagry), já mu říkám "podívej, jak ta krev teče! A kolik jí máš!" To zabralo, koukal na ampuli a jen pofňukával. Pak si mohl vybrat lízátko a byl spokojený ![]()
Naštěstí u nás jsou ty odběrové sestry opravdu moc hodné a milé, i když žádnou včelku ani jiné pomůcky pro děti nemají.
dzizisketa to je šikovný!
U nás včelku mají, i speciální místnost pro děti, ale zjevně to nepoužívají
Ještě jsem tam kvůli tomu volala, prý to je samozřejmost. Možná na vyžádání by byla.
Lukaskovi dnes v škôlke vypadol zub, mal ho už riadne vyknisany, ale mala som zákaz o tom čo len hovoriť. Takže sa snaží nerozprávat ![]()
eless super ![]()
letfenixa ježiš, tak vypadávání zubů se bojím už teď, to u nás bude hotová tragédie. Bolestín I. Největší to bude prožívat, že si ani nechci představovat, jak.
eless to jsou dobré zprávy, držím palce, ať vám všechno vyjde podle plánu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY