Prosím vás, ty potvory Amongas jsou co? To nestačí milion karet pokémonů, co se neustále nekde válí ? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
JankaM among us je počítačová hra. Všichni plní nějaké úkoly, pár je vybraných 'vrahů ' , kteru se snaží mezitím nenápadně zabít co nejvíce spoluhráčů, aby na ně nikdo nepřišel. Ale nevím hák na to přišli malé děti. Možná verze na mobilu nebo někde na triků a tak se to prodává?
Edit: ta hra je kreslená. Takže to není tak drastické jako můj popis ![]()
MaeGandal ta hra je dost rozšířená. Je to onlinova akčnější verze mafie/resp. Městečka Palerma a to normálne hrají na skautu.
JankaM "amongasové" u nás frčí už dlouho, zrovna předevčírem jsme tu celá rodina pobíhali ve slunečních brýlích s krabicemi na zádech a Ríša nás vypouštěl do vesmíru, protože v nás odhalil impostora! ![]()
Taky je staví z Lega, poslouchá o nich písničky, kreslí... Už jsem je malovala i na putovní kamínky. ![]()
continuity Pinot Noir to jsem nevěděla, že je to takovy hit i mezi malými.
Na Zalando je 15% zľava na "hrejive" veci. Našla som pre Lukaska Didriksons bundu za 38 €.
DruI Haha, velký dítě mi včera nad výbornou slepičí polívkou řvalo, ať zavolám někam, ať si pro nej přijdou, že chce novou maminku, co mu nebude dávat maso. ![]()
Tabea tomu rozumím ![]()
Tabea Až bude větší bude ti psát špatné recenze na google! :o)
Malenge prepáč, pýtala si sa pred 4 dnami na to magnesium, ja sem chodím občas.. To Smidge Evening Magnesium su kapsle, ktoré otvorím a nasypem do vody, a je to sladké, takže s tým deti nemajú problém, aj je to dobre rozpustné, takže žiadny hnusný prášok.
Potřebovala bych nějak navodit příjemnou vecerni atmosféru před spaním, když čekáme, až si starší dite přebere tatínek, než když na ni řvu, ať nebeha po posteli, neslape na mimino, nerozhrabuje mi pripraveny věci na noc, pripadne resim řvoucî segru
a kam ty mladší sourozence pokladate na zem, aby je nikdo nezrakvil???
Potrefenáhusa nemůžete čekat tam, kde bude spát starší a naopak pak odejít s miminem? Předpokládám, že tam žádné věci na noc a podobně nejsou a nebude vznikat tolik konfliktů. Mně by teda přišlo nejlepší, kdyby si tatínek převzal celou tu večerní péči a tohle si vůbec neřešila.
Potrefenáhusa pokládám ho na na hrací deku pod hrazdičku. Tam mi přijde trochu chráněnej od zašlápnutí z nedbalosti. Spanout nebo schválně likvidovat ho může ale i tak. Jinak se snažím ho dávat na podložku když zrovna můžu sedět u nich, když s dcerou jdeme jíst nebo něco dělat nebo když spí. Teď už se ale tak nebojím - oni jsou už váhově podobně ![]()
Ta večerní atmosféra je hrozně tězká. Člověk toho má po celem dnu plné zuby a chce jen přežít. Co zkusit tu promítačku pohádek? Mideer a moulin roty je myslím dělají. Nějaká nová pěkná knížka? Společenská hra? Asi záleží, jestli už ležíte všichni v posteli, nebo jak.
No já si včera po dlouhé době střihla migrénu. Šla jsem cvičit a v půlce lekce jsem přestala vidět. Tak jsem ještě docvičila, zvládla si v DMku koupit magnesium, čokoládu a paralen. Narvala jsem to do sebe a zvládla dojet domu. A pak se až domusnutí jen modlila, ať dneska merňous nevstává zase ve 4. Marně. Nutně mu potřebuju posunout režim. On usne v 17-18h a spí do těch 4. Pak usne v 6,půl 7 a to se vzbudí dcera. Večer se ho muž snažil probudit a držet vzhůru, ale nešlo to. Prostě spal.
MPLee to má posunuté fakt blbě teda!
MPLee mě to pod hrazdičku taky přišlo nejlepší. Syn tu ještě moc nepobíhal, to až později. Od třech čtyřech měsíců bývali i sami v pokojíčku, starší si stavěl, mladší na něj koukal, vyloženě na jeho žádost.
Evaeva no uplně! A on tu první část spí klidně 4-5h v kuse, pak znovu. Jenže mu to vychází takto. Musím mu to nějak šoupnout, ale moc nevím jak. On pak spí už jen od 10-10:30 2h cca a pak občas ještě usne na půl hodiny kolem 3. Ale někdy ani to ne. A večer vytuhne tak, že ho nevzbudí ani převlíkání. Nebo otevře oko a zase ho hned zavře a s naštvaným výrazem spí dál.
MPLee a co dělá, nebo chce, když se vzbudí? Viktor takhle vstával... no, roky, dá se říct. Potichu jsem ho odnesla do obýváku, abychom nevzbudili staršího, tam jsem dítě přebalila, on se vždycky po...., nechala ho ležet pod hrazdou, vytáhla z gauče matraci, zakryla se dekou a než se vzbudil starší, pospávala jsem. Tvrdý spánek to už nebyl, ale stejně mi tento systém významně zlepšil život, než když jsem od těch čtyř začala něco dělat. Když pak už lezl, kolikrát nás starší vzbudil a malý ležel schoulený u mě a spal, ani jsem o tom nevěděla, takže usnout se mi občas opravdu podařilo. ![]()
Mně by teda přišlo nejlepší, kdyby si tatínek převzal celou tu večerní péči a tohle si vůbec neřešila.
tak nejlepší by to samozrejme bylo
ale ona chodi spát pozde, takže my s ni a on večer jeste dela různý jiný věci, krmí psa, sam je v koupelně a tak, je tam proste většinou nejakej prostoj, kdy na nej čekáme. Asi by to bylo lepší, cekat u nich
ja ji predtim koupu a prevlikam, on má mimino, který má ty večery teď bohužel dost divoký, když už je to moc hrozny, tak si mimino beru zpátky já, takze jeden z nás je vyblokovanej chováním a jsme v ty vecerni rutine dost neefektivní
MPLee promitacka pohádek mě nenapadla, to by možná zkusit šlo....ona chvíli vydrzi, lezime, čteme si, ale když to přesáhne nějakou pro ni únosnou miru, začne prudit (do toho mimino ruzne brečí, koji se, zvraci....)
zkusim mimino ochránit hrazdickou, ale ty jo, tenhle věk starší je fakt nejakej telecí :-) ale furt chce segru hladit
i když mi rika mimi neeee, tak ji běží pohladit, chova se k ni fakt hezky, ale bojim se, jak je teď jak hrom do police, padá, zakopava a všechno ji padá z ruky
Pinot Noir jo to mě by ani nenapadlo, něco v ty 4 začít dělat!
Ale on chce nějakou interakci. Minimálně hodinu chce nosit nebo dělat obličejea mít honu sebe. Odložit bez řevu jde až tak po té hodině. Takže už se jednak proberu a usnu jen hodně povrchně nebo vůbec a celou dobu předtím trnu, že usnu a spadne mi. Už se to jednoi stalo, naštěstí se překulil na dobrou stranu na gauč... Zkusím nechodit spát o půlnoci no. Jenže když si dám jedno kafe ráno, tak po obědě už melu z posledního a musim si dát druhý. Dcera pak usne v 10, já si před 11 lehnout nejdu a pak skuhrám
No nějak si zvykneme
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY