Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 13:55

Pinot Noir já si dodnes pamatuju tu šílenou scénu, když mi vypadl první zub ani to nebylo kvůli bolesti, spíš to bylo nečekané, nepamatuju si, že by se mi před tím viklal. A rodiče nenapadlo mě na tu možnost připravit. A teď mi došlo, že synovi už je pět s teoreticky by se to taky už mohlo stát .

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 14:02

Pinot Noir dolné obe jednotky mu tato vytrhol, už ma aj trvalé vyrastene,  toto je horná jednotka, takže šušle

Je to roztomile.  Teraz je na prvej hrovej terapii a počujem len psychologicku,  Lukasko nehovorí nič

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 14:10

Evaeva Pinot Noir tyjo, syn má už tři nový zuby, první vypadl nějak už před rokem. Je na to hrozně pyšnej. A protože od bratrance slyšel o zoubkový víle, přijde mě to pěkně draho, jestli se mu budou měnit takhle brzo a rychle

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 14:12

žluťásek budu mu o tom muset říct (a vílu zatajit) Já všechny další snášela normálně, ale ten první byl asi fakt šok. Dodnes se mi vybavuje, jak křičím "Já chci zpátky svůj zoubek!"

Offline Tabea
8231 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 14:30

Evaeva dcera mě přímo donutila, abych jí ten první zub vytrhla. A pak předvedla vítěznej tanec. Měla strašnou radost.

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 14:32

Evaeva taky záleží jestli už zuby nemá půlka školky nebo bude první. V tomto jsou ty věkové smíšené třídy super, že to tak nějak vidí v přímém přenosu a můžou se na to pripravit. 

Online dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 14:46

Nemáte náhodou někdo na prodej sporťák Britax B-Motion 4+? Když se tu tak poslední dobou rozjel osvědčený bazar

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:08

continuity první asi nebude, úplně věkově smíšená není, ale půlka dětí jde do školy o rok dřív než on. Ale to je úplně jedno, on je v tomhle trochu mimoň, pochybuju, že by si všiml

Offline DruI
5596 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:11

Tak dcera už rok zjišťuje, kdy jí vypadne první zub, protože se těší, že jí zoubková víla něco přinese. To má z těch konverzací se staršími dětmi :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:13

DruI tak to musím zjistit, jaká jsou očekávání u nás

Offline JankaM
3126 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:18

Jo, šestiletý synek tuhle vážně brečel, že mu ještě žádný zub nevypadl a ostatní ve školce už mají nové. 

Offline DruI
5596 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:23

Evaeva No já hlavně doufám, že se jí pak bude ten zub chvíli kynklat, abych stihla sehnat nějakou drobnost vhodnou k vložení pod polštář, protože jako na potvoru si myslí, že za zub se dostává hračka, klasická mince by byla mnohem jednodušší :o)

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:32

DruI u nas tohle tema jede uz tak pul roku, vzdycky kdyz nejakemu diteti zub ve skolce vypadne, tak starsi chodi a povida myslim ze uz se mi taky zoubek kyve. A hrozne se tesi na zoubkovou vilu:D

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:45

Evaeva Naše děti teda taky tu zoubkovou víku znají, bych si něco připravila a začala teda něčím lehčím. Třeba desetikorunou, to byste mohli zvládnout celý chrup levne a bez prace:-D

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:45

Evaeva kdyztak je k tomu jeden díl Medvídka Pů z té řady Koumáci. Náhodou to dávali na Déčku v době, kdy se synovi zrovna první zub kýval, tak jsem mu ten díl pak stáhla a koukal na to několikrát a těšil se, až bude venku, že bude jako ta Gábi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 16:23

Karja možná bude nejlepší nějaké jídlo:)

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 19:12

U nas byla taky hrdost na prvni vypadly zub, vetsi vnuk se naparoval a malymu jsem pak musela porad dokola vypravovat, jak to se zubama je.

Online dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 22:28

Evaeva 

Rosťa za dobu školky hodně vyspěl. Že by ten koncept smíšené třídy, kdy starší děti táhnou mladší, jak nám tvrdily učitelky, fakt fungoval? Udělal ve všem velký pokrok, a navíc je s ním fakt sranda, je osobnost, jsem na něj teď moc pyšná

Online dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 22:29

eless 

To jsou super zprávy!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 22:41

dzizisketa já myslím, že jo, podle mě je to lepší pro všechny. Mladší syn chodí do věkově smíšené skupiny, ale zase jak to není klasická školka, tak tam velký podíl dětí, co potřebují speciálnější přístup (taky je jich tam často třeba jen pět). Ale zrovna dneska si při čekání, až staršímu skončí kroužek, krásně hrál s nějakým prvňáčkem, to bylo fakt pěkné