Pinot Noir já si dodnes pamatuju tu šílenou scénu, když mi vypadl první zub
ani to nebylo kvůli bolesti, spíš to bylo nečekané, nepamatuju si, že by se mi před tím viklal. A rodiče nenapadlo mě na tu možnost připravit. A teď mi došlo, že synovi už je pět s teoreticky by se to taky už mohlo stát .
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir dolné obe jednotky mu tato vytrhol, už ma aj trvalé vyrastene, toto je horná jednotka, takže šušle ![]()
Je to roztomile. Teraz je na prvej hrovej terapii a počujem len psychologicku, Lukasko nehovorí nič ![]()
Evaeva Pinot Noir tyjo, syn má už tři nový zuby, první vypadl nějak už před rokem. Je na to hrozně pyšnej. A protože od bratrance slyšel o zoubkový víle, přijde mě to pěkně draho, jestli se mu budou měnit takhle brzo a rychle ![]()
žluťásek budu mu o tom muset říct (a vílu zatajit)
Já všechny další snášela normálně, ale ten první byl asi fakt šok. Dodnes se mi vybavuje, jak křičím "Já chci zpátky svůj zoubek!"
Evaeva dcera mě přímo donutila, abych jí ten první zub vytrhla. A pak předvedla vítěznej tanec. Měla strašnou radost. ![]()
Evaeva taky záleží jestli už zuby nemá půlka školky nebo bude první. V tomto jsou ty věkové smíšené třídy super, že to tak nějak vidí v přímém přenosu a můžou se na to pripravit.
Nemáte náhodou někdo na prodej sporťák Britax B-Motion 4+? Když se tu tak poslední dobou rozjel osvědčený bazar ![]()
continuity první asi nebude, úplně věkově smíšená není, ale půlka dětí jde do školy o rok dřív než on. Ale to je úplně jedno, on je v tomhle trochu mimoň, pochybuju, že by si všiml ![]()
Tak dcera už rok zjišťuje, kdy jí vypadne první zub, protože se těší, že jí zoubková víla něco přinese. To má z těch konverzací se staršími dětmi :o)
DruI tak to musím zjistit, jaká jsou očekávání u nás ![]()
![]()
Jo, šestiletý synek tuhle vážně brečel, že mu ještě žádný zub nevypadl a ostatní ve školce už mají nové.
Evaeva No já hlavně doufám, že se jí pak bude ten zub chvíli kynklat, abych stihla sehnat nějakou drobnost vhodnou k vložení pod polštář, protože jako na potvoru si myslí, že za zub se dostává hračka, klasická mince by byla mnohem jednodušší :o)
DruI u nas tohle tema jede uz tak pul roku, vzdycky kdyz nejakemu diteti zub ve skolce vypadne, tak starsi chodi a povida myslim ze uz se mi taky zoubek kyve. A hrozne se tesi na zoubkovou vilu:D
Evaeva Naše děti teda taky tu zoubkovou víku znají, bych si něco připravila a začala teda něčím lehčím. Třeba desetikorunou, to byste mohli zvládnout celý chrup levne a bez prace:-D
Evaeva kdyztak je k tomu jeden díl Medvídka Pů z té řady Koumáci. Náhodou to dávali na Déčku v době, kdy se synovi zrovna první zub kýval, tak jsem mu ten díl pak stáhla a koukal na to několikrát a těšil se, až bude venku, že bude jako ta Gábi ![]()
Karja možná bude nejlepší nějaké jídlo:)
U nas byla taky hrdost na prvni vypadly zub, vetsi vnuk se naparoval a malymu jsem pak musela porad dokola vypravovat, jak to se zubama je.
Rosťa za dobu školky hodně vyspěl. Že by ten koncept smíšené třídy, kdy starší děti táhnou mladší, jak nám tvrdily učitelky, fakt fungoval? Udělal ve všem velký pokrok, a navíc je s ním fakt sranda, je osobnost, jsem na něj teď moc pyšná ![]()
To jsou super zprávy!
dzizisketa já myslím, že jo, podle mě je to lepší pro všechny. Mladší syn chodí do věkově smíšené skupiny, ale zase jak to není klasická školka, tak tam velký podíl dětí, co potřebují speciálnější přístup (taky je jich tam často třeba jen pět). Ale zrovna dneska si při čekání, až staršímu skončí kroužek, krásně hrál s nějakým prvňáčkem, to bylo fakt pěkné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY