Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:58

Konecne je vymenu vozidla.

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:59

Vari

U nás tiež fungujú,  teda na stres.

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:00

letfenixa Pro sebe jsem si je na stres a nedostatek energie koupila taky :-D.

Online Potrefenáhusa
38988 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:04

Vari hustý 

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:40

Vari to je hezký! Ale tak já na ně četla samé pozitivní recenze! 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:43

Vari je to i pro nemluvňata? držím palce, ať to funguje i dále. A já, jak jsem si tu včera postěžovala, jsem měla klidnější noc. Dvě krátká probuzení na krmení a 1x stačilo udělat pšš pšš. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:45

Mohučanka to je taky pěkné zlepšení, ať to vydrží!

Offline JankaM
3126 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:46

Sambo si dá dvě piva a spí od devíti večer do půl sedmé, ale to je na děti poněkud nepoužitelné

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:50

Vari Fakt? To si je asi půjdu koupit, protože moje dítě zase usnulo v půl deváté, pak se po hodině probudilo a mělo bdělé okno do dvou do rána

Jinak když někdo napíšete dávám spát v tolik a tolik hodin a posouváme po čtvrthodinách, tak mi to zní jako sci-fi, mě ty děti fungují spíš plus mínus půl hodiny, než že by zvládly dodržovat rozvrh.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:52

JankaM No hele, tchyně manželovi, když mu byly asi tři roky, dala omylem na napití místo skleničky vody skleničku bílého vína a prej po tom taky spal krásně celou noc

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:55

Potrefenáhusa Já tomu s tím patrem rozumím, já patro nahoře taky vnímám takový čistší a teplejší, i když se dole pořád uklízí a vytírá někdy i 2x denně, tak pořád je to místo, kde se z 90 % provozuje pes a v pyžamu bych tu malýho asi úplně po čtyrech lézt nenechala. Ale když někdy vyvstane ta potřeba ho tu chvíli po koupání mít, tak mu na pyžamo ještě natáhnu něco na doma. A u vás už se chodí po dvou, tak to je na tohle o dost lepší.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:56

Evaeva dík, právě jsem se dočetla, že častější probouzení a potřeba jídla je typická pro období 8-12 měsíců a souvisí a nabýváním nových dovedností. Ok, takže je to jenom období

(Doufám)

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:58

Mohučanka Jj, i pro nemluvnata, ja se ty pani jeste i ptala, jestli je to vhodny pro takhle maly deti.

Ja na tyhle veci neverim, ale rohypnol mi pro ne nikdo nepredepise, mak na odvar jeste neroste :-D, takze jsem to jen zkusila a doufam, ze to takhle pujde dal.

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:58

DruI Ono i u nas to usinani bylo dost problizne, slo spis o to, ze jsem si rekla, ze driv nez v... ho proste spat nedam. Proto jsem na to sla tak pomalu a trvalo to dlouho. A i tak to bylo nektere dny dost narocne. 

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 12:10

JankaM Sambo takhle spí i bez piva. Normálně usne o půl 9 a pak se nějak přesune do ložnice a spí dál. A pak teda někdy vstává v 5 ráno i o víkendu:-D

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 12:21

Myrtila Tak tos mě uklidnila :o) Mne ty děti, co fakt usnou v určitou hodinu trochu děsí, takže chci věřit, že jich je jenom pár a jsou to spíš výjimky, protože jinak bych propadala depresi, že jsem špatná matka, když jsem si na to ty svoje nacvičit nezvládla ;o)

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 12:29

Potrefenáhusa jsem slysela dobre recenze jako zklidneni pred spanim na ten podcast Zachumlano

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 12:39

Karja Ja som to kúpila na separacnu úzkosť a používam to hlavne kvôli škôlke.  Vyslovene na spánok som to neskusala. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 12:59

Myrtila DruI no ono to u nás je taky hodně přibližný. Monimálně 3x v týdnu máme dopoledne kroužek, takže ho různě musím budit když usne a tak, protože to časově vychází blbě. Někdy chce dcera ještě cestou na hřiště nebo bruslit... Jindy zase jedeme na nákup, nebo něco zařídit, takže x krát vyndat z auta, do auta, nosítko/kočár... kdyz jsme doma bez programu, tak nejpozději v 10 jsme venku nebo ho aspoň vyparkuju v kočáru na balkón a spí i 3 hodiny. Ale ten brzkej odpolední výtuh má tak jako tak, ať spí přes den 5 hodin nebo hodinu. No nějak se mi snad podaří ho přeprogramovat. Podle mě by potřeboval jeden delší spánek po obědě, že těch 0- 30 minut mu nestačí. Zkusím ho dávat spát taky ven do kočáru. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 13:00

DruI jako špatná matka se cítit určitě nemusíš. Ale do statistiky dodám, že starší syn fakt byl takový, že se podle něj dali řídit hodinky. Nejdřív na délku bdělých oken. Ale třeba v noci se fakt budil v půl dvanácté, ve dvě a v pět první půl rok

Ale mě vždycky překvapí, když někdo v nějakých respektujících skupinách v diskuzi o spánku napíše, že má dítě jít spát, když je unavené a jeden den je to v sedm a druhý v devět a dodá, že dospělí taky nechodí spát podle rozvrhu. No já teda více méně jo