Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2023 09:00

Karja některé děti ti rovnou řeknou, že by radši byly bez sourozence. Roli hraje hodně faktorů, jak píšou holky výše 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 09:01

continuity tyjo ja platim soukr.skolku mimo jine i proto, aby na zadny takovy pitomy akce nechodili! Z navstevy domova duchodcu jako skolkova mam trauma doted. Bylo to moc strasny. Do divadla a na koncerty beru dite podle vlastniho vyberu, od skolky ocekavam, ze budou hlavne celej den venku:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2023 09:02

Mohučanka mladší příští rok půjde do klasické školky a taky si myslím, že to pro něj bude šok. Kromě toho, co si zmínila, je tam teď nejmladší a tak se k němu i chovají, pomáhají mu s oblečením a tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2023 09:05

711990 starší se na všechny akce těší. Loni do školky moc nechtěl, ale jakmile bylo cokoliv (i pitomé divadýlko), vstával první a byl hned vypravený. Takže mi vyhovuje, že bude v předškolácích 2x, ti toho mají nejvíc, má rád i ty kroužky a tak. Do DD chodí jen pěvecký sbor, tak to se ho netýká. Ale s pobytem venku je to horší

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 09:08

Evaeva To me vylozene desi, ty ruzny divadylka pochybny produkce:D nase skolka je v asociaci lesnich MS, maj sice normalni budovu, ale vetsinu casu fakt travej venku a jsem za to rada:) a Tonda se tam tesi, pokud tam zrovna chodiza leden odchodil 4 dny...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2023 09:17

711990 jo, ten pobyt venku mi/jemu chybí, on by ten lesní přístup ocenil, zrovna ta jejich učitelka je do přírody moc nebere, vedlejší třída to má jinak. Ty divadýlka mě samozřejmě moc neoslovují, ale jsem ráda za cokoliv, co mu tu docházku zpříjemní. Teď třeba přišel s tím, že by tam mohl spát 3x (do teď spal 2x s odporem), když to bude buď kvůli kroužku nebo čtecí babičce (na některá spaní jim chodí číst seniorky).

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 09:17

Evaeva cteci babicka, to je bozi!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2023 09:18

711990 jojo, ty tady jsou skoro na všech školkách

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:17

Tiež by sa mi páčilo, keby boli viac vonku a keby predskolaci nemuseli spať.  U nás proste musia,  alebo odpočívať.  Áno, sú aj krúžky,  ale keďže sa napĺňali v máji predchádzajúceho školského roka, keď bol Lukasko v inej triede, takže smola. A to že chodia na divadielko a pod, je dobré. 

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:19

711990 Tou pochybnou produkci asi myslíš všechny ty Misi Růžičkové a spol. ze? Na to snad školky nechodí, protože to je poměrně dost drahé:-D. Já se tomu taky vyhýbavam, já vím, že se to dětem líbí, ale mně to přijde stupidní a předražené, ta show, radši mám ráda něco formou představení. Naše školka chodí na taková řekla bych milá divadélka, pohádky, jako nic extra, je to fakt určeno pro dětičky no, já jsem to tam odseděla vyloženě jako doprovod.

Online dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:30

Lesní školka by byla ideál, ale nejsou na ni prachy, ale i tak si myslím, že ta naše obyčejná školka je jedna z těch lepších.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:35

dzizisketa u nás je jedna lesní třída ve státní školce. Ale za kovidu nebyly žádné dny otevřených dveří, po telefonu mi ředitelka taky moc neřekla, ani nebylo jasné, jestli se dostane zrovna do téhle třídy... Takže jsme vybrali klasickou s dobrou pověstí a blíž. Naopak soukromá lesní u nás není žádná ani žádný lesní klub, nic.

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:35

Kdyz resite skolky... Kdy se, prosim, v Praze davaji prihlasky? Mam porad hruzu, ze to nejak prosvihnu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:36

Zuzuli myslím, že duben nebo začátek května...taky se nás to letos týká 

Offline DruI
5596 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:36

Zuzuli Mám pocit, že někdy v březnu. Sleduj stránky své vybrané školky, oni to tam budou mít napsané.

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:39

Zuzuli P6 k tomu má webovou stránku jakdoskolky.cz nebo tak nějak. Tam se dá dohledat vše potřebný. 

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:39

Evaeva DruI diky. Tak ja jdu neco vybrat a sledovat to. Ja porad jen doufam, ze ji vubec nekam vezmou, a zatim jsem neresila kam. Jsou nejake stranky, kde jsou treba recenze skolek? Fakt se modlim, at mi ji do skolky vezmou, netusim, co bych jinak v zari delala. Ale tri ji budou ted v dubnu, tak snad sanci ma. 

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:39

tenzie diky, to je presne to, co jsem potrebovala 

Offline DruI
5596 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:42

Zuzuli Mně do školky před pár lety vzali červnovou, tak šance tady je :o)

Nějakou stránku s recenzemi školek jsem kdysi objevila, ale u těch, co máme v okolí buď nebyla žádná, nebo třeba jedna, což je nevypovídající. Zkus zpovídat matky na pískovištích, ty se staršíma dětma budou mít informace z první ruky :o)

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 11:45

Zuzuli a pokud máš FB, tak koukni na Školky a školy Praha 6. Jen se moc nenech odradit, občas to tam vypadá, že se nedostane do školky nikdo  :) jako dubnová to má jistý. Záleží spíš, do jaký školky ji vemou :) vždycky se podaří umístit děti, kterým je do konce srpna 3 roky. Tak bud klidná.