To je všude stejný. Stavil se u mě mladej pán cestou z voleb, tak na kafe... a po pěti minutách mu zvoní mobil: Kdy přijdeš domů, já už se z těch dětí pominu! Strašně votravujou! (jsou pár dní doma s virózkou, a snacha chudák s nima) Vzorný otec opáčil, že děkuje za varování, pročež zůstává přes noc u maminky
a z mobilu se ozvalo jen strašlivý pištění ![]()
Vše o těhotenství a dětech
No to se urvu, to jo! Už se nemůžu dočkat. Jsem tak mimo, že jsem teď uvařila čtyři misky neoslazeného pudinku ![]()
dzizisketa určitě běž! Pevné nervy do dalších dní, tohle je fakt na palici. Aspoň že "musíš" s tím psem.
Kluci byli zdraví od půlky prosince. Takže rýmu dostali teď, když máme naplánováno několik doktorů a muž má hodně práce.
Jo a vyslechla jsem si žertovnou historku... Snacha hrála s dětma nějakou výchovnou hru, jakože vybrali jedno písmeno a měli k němu přiřadit obrázky (O = obrázek např.). Inu, vytáhli K.
Oliver vybral tužku. Ne, Olivere, copak se říká kužka?
Adéla vybrala dort. Ne Adélko, copak se říká kort?!
Oliver pokračoval, a vybral bundu
Matinka se raději zdržela poznámek, hodlajíc obrátit list
což ovšem neměla dělat, neb Adéla ráda uvádí věci na pravou míru: Nene Olíku, copak se říká.... ?!
![]()
dzizisketa soucítím. My jsme strávili doma skoro celý prosinec a doufala jsem, že po novém roce už to bude lepší. Tak ne no
Minulý týden hnusná chřipka s horečkama, která nás skolila všechny včetně mimina. No a tento týden jsme po pár dnech školky plynule navázali zánětem středního ucha, takže další týden zabitej. Mám neskutečnou ponorku a začíná mi rýma. Tahle zima je za trest.
barbucha Jezis, takhle by to dopadlo presne u nas :-D. Z tvyho vypraveni mam pocit, ze jsou moje deti dost podobny jako tvoje vnoucata :-D.
monis malá je ve školce první rok, že? U nás byl ten loňský rok taky úplně šílený, od září do dubna pořád něco. Doufám, že aspoň ty druhé děti budou díky sourozencům promořené. Snad se ti rýma nerozjede a zvládneš o víkendu nějakou vycházku. Mně i pomáhalo si říct, že je venku stejně hnusně, tak co tam![]()
My jsme dnes byly s děvčaty doma s nějakou začínající rýmou...Mezi nějaký hlavní topy dne patří pomalovane obličeje fixou, rvaní se o hračky a rozřezání hrušek které neměly v úmyslu sníst nožem, ....No jako já už na ně ani moc nemam, jak jsem nastydlá tak tuplem ne a tak jim občas dost vynadám, jako v mé optice je to dost, já to nesnáším, nesnáším na někoho křičet, dělat dusno, pak mě to vždycky štve a jsem na sebe naštvaná. Jenže je to asi neštve! Nikdy na mě za to nejsou naštvaný, třeba se jako urazej, ale za minutu dobrý, navíc pak sekají latinu a když jsem na ně ošklivá já, tak je to ještě víc sblíží. Takže dneska se o něco porvaly, strašně řvaly, tak jsem je prvně rozsoudila po dobrém, nic, řev jako blázen, tak jsem jim řekla že už toho mám taky plny zuby, vyhážu jim ty mimina z okna a celkem jsem tomu dala. Tak šly do pokoje a najednou vidím, jak si tu věc o kterou se rvaly krásně půjčují...No jelikož toho bylo za celej den víc, tak odpoledne jsem slyšela něco i jakože lehké zabrečení a pak ,,promiň, já jsem nechtěla,, ,,Nene, to já jsem bouchla sama, to není tvoje vina,,. Tak já nevím, jestli to abych tady dělala protivnou krávu není nakonec žádoucí, já té výchově asi prostě nerozumím...
U nás je to prostě daný. Adéla má vedoucí pozici a ví všechno nejlíp ![]()
Karja Cekala jsem, ze ty mimina z okna vyhodily samy
a ono to melo uplne jiny konec ![]()
Přesně ![]()
Myrtila No ono to není úplně funkční protože párkrát už mi řekly, ať to teda vyhodím...Ale víš co, to je taková hláška, že ti jde sama z pusy!
Vari No prostě tomu nerozumíme, mně spíš přijde divný, že ani nejsou naštvaný, jsou úplně v pohodě. Taky jsem je s těma rozšmelcovanýma hruškama zavřela v ložnici, že to snědí, jinak nepůjdou k volbám....a taky pohoda viď, ,,ňam, ňam,ňam,, samý srandičky, pak se samy vypravily. Když jsem jim to řekla normálně,,neeee, nebudeme to jíst, to nechceme...,, Já nevím, jestli ty děti mají rády, když je husto nebo co.
Ja to tuhle pred nima fakt nedala, lezela jsem v kuchyni na podlaze, hystericky brecela a mezi vzlykama rikala, ze uz nemuzu, ze jsem hrozne moc unavena, v noci me nenechaji vyspat a pres den ze strasne zlobi. Oba me jen tise hladili po vlasech. No dneska jsem se dojetim rozbrecela pri cteni knizky Hadej, jak moc te mam rad a mala se me jen zeptala, jestli jsem zase moc unavena. Mela bych jim zacit setrit na psychoterapii, s matkou, jako jsem ja, se ji nevyhnou
.
Karja No hlavne ze ve volnym case ctu ty super moderni knizky o vychove a stejne horim jak papir, velky spatny to je.
Vari S tvou dvojici se držíš velmi dobře!
Vari to by nikdo nezvládal líp, když se nemůžeš pořádně vyspat, to pak člověk fakt nemá kde brát.
Ale musim rict, ze po tejdnu uzivani bachovek vidim u deti velky zlepseni, takze kdybyste byl nekdo s prominutim tak v prdeli jako ja, zkuste to, maximalne vyhodite par stovek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY