Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 23:24

Evaeva 711990 No prave  sla bych na castecnej, to uz je uplna almuzna. Pres den uz nespi a nechci, aby je to tam naucili. No uvidime, ono zalezi na klukovi, ted na skolku rozhodne nema, i chuvu jsem zavrhla, tohle by zadna nedala.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 23:29

711990 já mám cely úvazek , z půlky na HO a zbytek v práci, i když jsou nemocní , tak si vzít víc HO nemůžu , takže to tak různě lepíme, ale vždycky aspoň ty dva dny v týdnu jsem v práci. I když jsou zdraví, tak je krtek ve školce jen 3 dny v týdnu, takže běžné zbytek dodělávám večer nebo o víkendu. 

a jako Jo, jsem pod větším tlakem , je to dost náročný to nějak nakombinovat, bolí mě dost často hlava i záda, ale není to to bezútěšný, bezcílný vleklý cosi, co jsem prožívala loňskou zimu, kdy jsem byla věcně doma s nemocným dítětem.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 23:31

Vari díly 

Potrefenáhusa z toho je mi do breku, jen to čtu.

Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 23:35

Potrefenáhusa to jsou zoufalý situace, soucítím 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 23:37

Sairon tyjo a jak to delate, kdyz sou nemocny a ty jsi cely den v officu? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 23:40

711990 nie som Sairon ale predpokladam, ze je doma muz? Aj my sa so sambom na OCR striedame. 

Offline DruI
5596 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 23:58

No já jsem se málem rozbrečela předevčírem v čekárně na chirurgii a trochu se stydím, že to nebylo proto, že si ta moje kočička pořídila slušivý šlic nad obočí, ale že na mě dolehlo, že přicházím o tu chvilku ticha a samoty, kdy by malá byla za normálních okolností ve školce a malej v klidu spal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 00:40

Vari já plný neplánuju ještě dlouho, nám se finančně nevyplatí, aby si muž zkrátil úvazek a oba jsme měli třeba 85% a dva plné mi (nám) za to nestojí. Na plný úvazek to vidím až budou oba ve škole, bych řekla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 00:41

DruI tak to naprosto chápu. Musím říct, že ty tři roky je nejnižší věk, kdy by děti měly přestat po obědě spát, aby bylo zachováno duševní zdraví matky 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 01:03
Reakce na Karja:

Vari No prostě tomu nerozumíme, mně spíš přijde divný, že ani nejsou naštvaný, jsou úplně v pohodě. 

​protože si jim nastavila hranice. Teď je ta respektující výchova a já se v tom moc neorientuji, jak to tam funguje. ale všichni potřebujeme nějaké mantinely, pravidla abychom cítili jistotu. 

Když se těm dětem hranice nestanovi, oni pak vyvádějí a tím víc, čím víc volnosti/nejistoty jim dáš. Není to nic špatného, je to pro ně potřebné. Ne vždy je u toho potřeba křičet, ale občas funguje i to.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 01:04

continuity hranice jsou i v respektující výchově! Nemluví se tam prakticky o ničem jiném. Akorát se nenastavují pomocí manipulace a strachu.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 01:22

Evaeva jak píšu nevím. 

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 02:46

continuity Akorat u toho vytycovani hranic bejva většinou spis víc řevu než min  

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 03:00
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa zrovna nedávno jsem vzpomínala, jak takhle oba řvali při vypravováníStarší pak řval ještě ve třech vždycky při odchodu a příchodu, ale jak to bylo pokaždé, tak už jsem s tím počítala.

​mě na tom sejmula ta bezutesnost, ze tu v zimě není kam jít, to blato všude, nikde nic, ze cely to martyrium podstupuju kvůli plahoceni se furt stejnou cestou na hřiště, kde se dá akorat zatočit na kolotoci. 

ja tohle období fakt nemám rada, leden a únor jsou fakt dva nejdesnejsi mesice, zvlast únor je fakt úmor 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 07:23

Mrakoplas nojo, nedoslo mi to. Ja to porad nevnimam jako rovnocennou moznost, my name fakt moc velkej rozdil v platech, na to aby to davalo smysl:( 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 07:50

Potrefenáhusa jo, to chápu. Já nejvíc nesnáším listopad, to je navíc hodně brzy tma, ale teď je fakt hnusně a na vesnici do bude asi jako tady při lockdownu:( 

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 07:59

Už 4 roky žijem v duševnom rozpoložení nemať žiadne očakávania,  že hocikedy sa život môže zvrtnut,  a štve ma, že ani plakať akoby už neviem, niekedy by to bodlo.  Keďže nesnezi a je megahnusne,  tak už tretí deň máme dnes v pláne ísť sa hrať na kopu snehu, čo ešte drží pri jednom parkovisku. Ale keďže som Lukaska práve počula kychnut a zobudil sa zahuhnany,  tak zrejme aj tento plán dnes padne.  Veď už bol 2 dní v škôlke a Chloe mala včera horúčku,  tak ju posielali domov zo škôlky

Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 08:07

letfenixa a nepomohlo by třeba nezůstávat doma při každé rýmě? Já to beru tak, že když přijde rýma, kašel, huhňání, tak pokud není teplota, jdeme ven. Pokud z toho má být nemoc, tak se nástup aspoň urychlí, pokud to nemoc s teplotou nemá být, tak pobyt venku neuškodí. 

Na kýchnutí neberu ohled. 

Offline Len
2675 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 08:13

Pinot Noir Dělám to stejně, jinak by nám hráblo všem. Syn chce chodit ven pořád, kolikrát to hlásí ještě ráno před snídaní. Nevidím důvod, proč zůstávat doma, když nemá teplotu.

letfenixa a všechny výš lituju, tohle hnusný šedý období ještě podpořený nemocema je vážně děsný 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 08:15

Pinot Noir ono to pomůže akorát tomu psychickému rozpoložení:( Taky chodíme ven, dokud jsou bez teplot, ale na délku léčby to podle mě vliv nemá. (Aspoň doufám, protože oni jsou s rýmou doma tj. bez kolektivu většinou 14 dní, bez vycházek by to nemohlo být delší )