Evaeva jj, první rok. Jediné čím se utěšuju je, že nechodím do práce a nemusím ještě řešit, jak v tom marasmu pracovat. V pondělí máme kontrolu a pak se s děckama sbalím a odjíždím na rekonvalescenci k našim na Vysočinu![]()
Vše o těhotenství a dětech
monis no, u nás to bylo podobné. Musím zaťukat, letos je to mnohem lepší. Jako nemocní jsou, ale už ne 2/3 času.
Vari neboj, nie si v tom sama, takych zruteni som posledny rok na rodicaku tiez par mala..vratane placu na podlahe a premeny satanasov na anjelov, ktori mi hladili vlasy so slovami "maminka, neplac". Bude to lepsie
.
Ty deti vzdycky vyciti, ze uz tu strunu napjaly az moc, a nasadi roztomilost. Coz je zachranuje, aby je rodice nezardousili.
Vari a ty bachovky jsi si vybírala sama na netu, nebo jsi to s někým konzultovala? Potřebovala bych taky trochu zlepšit spánek záškodníků.
jinak já brečela skoro každý týden, když byli nemocní , tak i několikrát do týdne
koupila jsem si pak L tryptofan, co tu někdo doporučoval a cítila jsem opravdu zlepšení. Brala jsem to asi měsíc a za tu dobu jsem neměla ani jedno takovéto zhroucení.
Zrovna před par dny jsem si uvědomila , že od listopadu , co jsem nastoupila do práce jsem nebrecela ani jednou
a to i když jsou pořad nemocní , stejně jako loňskou zimu.
Sairon tiez mi nastup do prace velmi pomohol :)
Sairon Narazila jsem na ne na IG, ale nez jsem je objednala, napsala jsem majitelce, popsala ji problem a co by mi doporucila pro deti a co pro me.
Sairon to je vtipny, dokud jsem byla doma na matersky, tak se mi zadny breceni nestavalo, vsechno bylo ok, sice nekdy narocnejsi, ale porad zvladnutelny. Zato od ty doby, co chodim do prace a vetsinu casu mi u toho doma skace po hlave Tonda, se mi zachvaty hysterickyho breku dejou prakticky denne![]()
711990 mně práce v tomto taky rozhodně nepomáhá. Vlastně jedině práce je důvodem, proč si občas připadám zoufalá.
711990 a do práce fyzicky odcházíš nebo pracuješ pravidelně z domu v Tondově přítomnosti? V druhém případě bych já osobně plakala od Božího rána...Práci v přítomnosti dítěte pod pět let už jsem vzdala, nastavila jsem si to v hlavě tak, že s tím prostě nepočítám a pak nejsem pod tlakem...samozřejmě existují výjimky, předevčírem jsem v časovém presu o půl jedenácté dopoledne v pyžamu a nenasnídaná s miminem na ruce/u židle/kvičícím/tahajícím kočku za ocásek...kontrolovala korekturu, abych jí mohla odeslat
Povedlo se to, ale takhle to prostě nejde dělat...
Pinot Noir asi tak, akorat ne obcas, ale denne![]()
Mohučanka bohuzel B je spravne...kdyz je nemocnej, coz je furt. Od pulky listopadu byl doma do pulky ledna, jakoze ani jeden den ve skolce. Pak sel minulej tejden presne 4x a ted sme zas na 2 tejdny doma
a to mam zkracenej uvazek "jen" 6h denne...
Ty situace způsobují ty debilní bacily, práce na to nebude mít moc vliv.
Já už nebrečela ani nepamatuju (ok, objektivně mám nenáročné děti), ale mám pocit, že v těch chvílích sklouzávám k rezignaci.
Já jsem brecela včera, vyrazila jsem ven, to zimní vypravovani je strasny, strasny, obe oblict, obe řvou, jak musej čekat, tuhle se starší skoulela z venkovních schodů, než jsem se vypravila s miminem, i když jsem ji napřed odvedla dolů. Teď zdrhla na zahradu, mimino v kočáru před domem brecelo, k tomu se ozval řev ze zahrady, zapadla někam mezi kameny do zahonu a nemohla vylézt
bydlime na kraji města, vede k nám akorat cesta z betonových panelů, všude blato a louže ...dotlacila jsem kocar blátem na rozcestí a u premysleni, jestli pujdem blátem vlevo nebo blátem vpravo mě to nějak sejmulo, starší tam měla ještě nejakej amok s autickem a nechtěla jít...sly jsme nakonec blátem vpravo a potkaly známou, která mě politovala a pochvalila děti a všechno se najednou zlepsilo!!!!
711990 Proto zacinam lehoucce uvazovat o prodloueni rodicovsky, u nas v praci ani nefunguje HO, takze predpokladam, ze budu stejne furt doma. A i kdyby HO sel, ja si v klidu nedojdu ani na zachod, natoz pracovat.
Vari jako s tím vším stonáním a odmítáním spaní ve školce... bych ti fakt doporučila pár měsíců, kdy děti budou v instituci a ty doma.
Potrefenáhusa zrovna nedávno jsem vzpomínala, jak takhle oba řvali při vypravování
Starší pak řval ještě ve třech vždycky při odchodu a příchodu, ale jak to bylo pokaždé, tak už jsem s tím počítala.
Vari jako kdyz si vemu ty smesny penize, co za ten castecnej uvazek mam a tu hroznou nemocnost, bylo by urcite lepsi, kdybych si to byla bejvala protahla doma o rok!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY