Zuzuli jsou to určitě ty pětky! Do puntíku to samý. Řev na téma "bráškovi nedávat ponožky" a "Gino ne čůrat" - jakoby mimino opravdu ponožky ven potřebuje a pes se překvapivě v parku klidně vyčůral. Řev, že si cizí pani sedla na volný místo v tramvaji, řev že já se chci napít
Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Dneska už jsem teda fakt měla chuť jí nařezat taky. Neudělala jsem to, ale musela jsem fláknout aspoň do sněhuláka. Nakonec je pro mě mnohem horší, když vím, kvůli jaké kravině ječí, než když to neuměla říct. A pro cizí okolí jsou ty děti totální smradi, no. Přežijeme!
Vše o těhotenství a dětech
MPLee áno, človek si niekedy hovoril, že keby tak vedel, prečo dieťa plače, aby to mohol vyriešiť. A teraz aj vieš a aj tak to nevyriesis ![]()
MPLee Tak ty budeš dětem ještě rozkopávat sněhuláčky!:-D Ono to přejde, neboj, ale stejně je to někdy takový divný, když to dítě poslouchá je tu úplnej nezvyk. Já jsem byla tuhle dopoledne jenom s velkoumalou, no to byla taková pohoda, žádný hádky, žádnej krik, všechno šlapalo! Jako se nedivím, že některý ty ženský si připadají jako supermatky jestli se jim tohle děje pravidelně. Já pak byla jak po tripu z té pohody!
Karja toho jsem si postavila ráno sama ![]()
Určitě to přejde, ona je i tak část dne zlatá. Ale neumím s tímhle jejím rozpoložením pracovat a vždycky mě vyročí, že tohle období pekla vyjde na víkend nebo dovolenou. Kdyby prudila v týdnu, doma, tak mě to rozčiluje méně.
Tyhle řevy chci - nechci máme taky, i když už je to lepší (takže mění názory, ale už neřve
), zuby zato nemohly.
MPLee Zuzuli U nás je to teď do puntíku stejný, akorát si myslím, že je to v našem případě spíš kombinace povahy a období... I když pětky mu taky rostou.
Vůbec nevím, kde brát ten klid, když pořád vydává protichůdný požadavky a po splnění následuje hysterickej řev. Mít k tomu ještě mimino, to bych asi skončila hodně špatně.
MPLee to jí tak vyjde, protože cítí, že je něco trochu jinak, bych řekla. U nás to bylo/je to samé, nechci na hřiště, nechci pro bráchu do školky, nesmíš sedět tady, nechci na lyže, chci na lyže,... Ale je fakt, že teď jak o tom přemýšlím, tak se to zlepšuje. Tak vydrž!
Myslím, že väčšina si tu pamätá naše boje so správnou lyžičkou k správnemu termixu ![]()
A teraz dokonca lyzicka už nie je podstatná! Karja a tiež ma to vždy vyvedie z miery
Len no kromě toho, že se dobře vyspím, mi pomáhá to nebrat osobně nebo jak to říct. Klidně se někde stranou tomu pousměju, nebo říkám takové to Hrozná matka, nutí ti na ven bundu
Teď už tolik neřve, ale pokaždé je to Vem si bundu - Nechci a pak se teprve oblékne.
Ja ted nasla v puse druhou petku. Uz jen dve! ![]()
Evaeva Jo, já vždycky když dělám dětem čaj tak jim to oznámim ,,čaj uvařila jsem vám hnusnej čaj,,:-D A vypijou ho. Tak dlouho říkaly, že je hnusnej až jsem to přijmula jako fakt!
Evaeva Jo, já vždycky když dělám dětem čaj tak jim to oznámim ,,čaj uvařila jsem vám hnusnej čaj,,:-D A vypijou ho. Tak dlouho říkaly, že je hnusnej až jsem to přijmula jako fakt!
Pinot Noir kvuli housce se ctyri hodiny v kuse rvalo kdysi u nas. Ale je mozne, ze podobnou kauzu resili i jinde:))
Pinot Noir áno, tie scény postupne vymizli, ale aj tak ma vždy prekvapí, keď veci idú hladko. Najviac hystérie byva ráno, keď je doma muž. Nechce ho "ani vidieť ". Našťastie si to muž neberie osobne.
Jinak teda dobra zprava je, ze z projevu autistickych rysu, ktere jsou v urcite mire normalni, deti pry vetsinou vytostou. U nas to tak je, zlepsili jsme se v jidle i oblekani. I tak je u nas porad ale scen strasne moc a casto to kulminuje na dovolenych MPLee .
Karja jojo, já i jako fakt přijala i to, že bude řvát nebo že na oběd pokaždé řekne fuj, to nejím
Čímž neříkám, že někdy toho už není moc.
Prosim, kam tak ted chodite v Praze s detmi? Potrebovala bych je nejak unavit, ale venku je neprijemne, ja na hristi ted hrozne trpim. Navic mi dosly mobilni data, tak nevim, co bych tam delala
. Nikdo s nama chodit nechce, tak to kluky samotne taky nevydrzi dlouho bavit. V zoo jsme byli minuly vikend. Jsem uz bez napadu. Prochazky v lese deti taky nebavi, kdyz jdem sami. Deti 7 a 3, takze co bavi jednoho, nudi druheho.
Gatita v zemědělském muzeu se zabaví oba. Jinak je můžeš vzít do nějaké té obří herny (jestli na to máš nejen peníze). Nebo vlakem do Roztok, jestli je tam ještě ta výstava včela (my byli i na té archeologické a klukům se líbila). Minulý víkend jsme byli v té lumina gallery u džbánu a nadšení byli oba.
Gatita Zemědělský muzeum? Tam dneska vyrazil s dětma muž a zatim asi dobrý, snad se bavěj všichni (věkový rozptyl 2,5 až 13). Nebo mě napadá Království železnic na Andělu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY