Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 13:27

Gatita Co Kralovstvi zeleznic na Andelu? Kluka jsem odtamtud nemohla dostat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 13:29

Vari já z toho byla loni hrozně zklamanámým dětem nevyhovovala ta tma (jakože je noc) a všechno bylo hodně vysoko, musela jsem je pořád zvedat. Dobré byly ty autobusy a tramvaje, jak se daly řídit.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 13:48

Gatita jo, tak to asi byla vaše houska

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 13:49

Evaeva fakt? V Království železnic se líbilo i mé tehdy dvou a půlleté dceři. Jak je vidět, každý má rád něco jiného a tak je to dobře.

Offline Myrtila
5409 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 13:54

Trochu me utesuji ty pribehy o batolatech ve vecne opozici, u nas je ted taky obdobi "ne, ne, NEEE!" nasledovane scenou kvuli snad uplne cemukoli. A ladeni spravne lzicky a spravneho jogurtu, letfenixa , u nas ted probiha taky, vzdycky vytaha asi 8 lzicek, vybere si jednu a zbytek trousi ruzne po dome, takze je nachazim tak prubezne cely zbytek dne. 
Na druhou stranu ted syn hodne poskocil v ruznych dovednostech, i socialne, pred par dny za mnou treba prisel a rozdelil se se mnou o svoje oblibene jidlo, uplne me to dojalo

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 13:54

Karja niekto nakopava snehuliaky a niekto stodolu

tento tyzden bol obzvlast vyzivny na sceny v skolke v satni ze sa nechce obliekat atd... akoze nebol jediny tak ma to trochu ukludnilo ze v tom nie som sama ale teda v piatok som uz nahlas hovorila ze uz na to nemam a nasilu som ho obliekla a odtiahla domov rodicia okolo hadzali dost sucitne pohlady kedze sami take situacie poznaju. tiez uz som mala chut do niecoho kopnut.

Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 13:57

Gatita Co Muzeum iluzí? Je to moc velký lapač na turisty? Jinak by se ještě mohlo líbit muzeum Karla Zemana.

Mi se moc líbí stálá expozice o zaloýení Nového Města v domě U Zlatého prstenu, tak je i pro děti. A teď jsem tam našla v březnu jednodenní workshop pro děti o středověkých hrách. To by mohlo zajímat třeba žluťásek .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 14:02

Mohučanka nevím, třeba bych to teď hodnotila jinak. Ne že by to bylo vyloženě špatné, ale poměr cena výkon jsem nehodnotila dobře.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 14:05

aby toho nebolo malo tak som sa v noci vobec nevyspala lebo som myslela ze sa mi zadusi dieta. zacal v noci strasne kaslat a plakat ze ho to boli. teplotu nemal. oxymeter v norme a tak dostal teply caj a sirup. a samozrejme ochorel vtedy kedy sa to hodi najmenej. v utorok mame ist na malu svadbu a ja nesmiem chybat lebo nevestu licim a robim jej uces a som zaroven svedok

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 14:06

brrr workshop vypadá dobře, akorát mám ještě malé děti:( Ale chystáme se na komentovanou prohlídku výstavy Zvířecí zvěřinec v muzeu hudby.

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 14:43

Pinot Noir jo, houska byla Gatita my měli s jídlem jiné zábavy, legendární jen o trochu méně ! Ale hodinovej řev ohledně termixu je moje nej nej story, na kterou v těchto situacích vzpomínám a vždycky mi to pomůže, bude to tím, že termix spolu s řízkem bylo mnoho měsíců jediné jídlo, které byl ochoten jíst kdykoli a bez přemlouvání, proto mi to tak utkvělo.

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 15:07

eless drzim velmi palce ❤.

Ja som zhanala svedka vecer pred svadbou, lebo kamaratka, ktora mi mala prist mi volala, ze obe jej deti naraz 40-tky a ovcie kiahne.

A ked sme mali ist kamaratom na svadbu/by (robili dve, resp. dve oslavy, jednu u zenicha na Malte kvoli jeho rodine a o dva mesiace u nevesty v Turecku kvoli jej rodine), tak na prvy termin dostalo sarlach jedno moje dieta a na druhy termin dostalo sarlach druhe moje dieta. To dokonca ani nemohli chytit od seba navzajom!!!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 15:17

MPLee tyjo to je boziiii!

Jinak ke scenam mam taky prispevek, pokazdy, kdyz jedem do skolky, je strasna scena kdyz si v mhd cizi clovek sedne na jakykoliv prazdny misto v dohleduje schopnej strasne na ty lidi kricet...a ta neustala opozice, na vsechno nejdriv zarve NE NECHCI a pak to teprve rozmejsli

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 16:03

711990 všude stejný! "NE ano!" Je klasicka odpoved

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 17:41

MPLee u nas bylo "NE.. a nebo jo". Zeptas se, jestli chce housku, NE. Uklidis housku, nasleduje Nebo jo! Akdyz je to se vsim a porad, je to vo nervy i bez revu.

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 17:54

Kokoska chces housku nebo chleba? Rohlík! A já na to fakt často zapomenu a ptám se furt jak blbá. 

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 18:10

Karja a vystracham rohlik a nasleduje Nebo radsi chleba Strasny je, ze mi to posledni dobou zacala delat mama!

Offline Gatita
8677 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 18:24

Vari Evaeva a ostatnim dekuji za tipy, zima bude dlouha, postupne to asi obejdem. Za me je znacka ideal prochazka s kamarady, kdy si mam s kym popovidat a zaroven to bavi i deti, kdyz maji nekoho k sobe. Navic je to venku, vzduch, pohyb. To pak staci les nebo hriste. Bohuzel se nam podari se s nekym zkoordinovat tak 1x za zimu Moc rada mam hriste, kde je i nejake zazemi, treba Stromovka, Parukarka, nebo tady nedaleko takovy komunitni centrum v Dablicich, kde je hriste, zachody a moznost dojit si pro kafe. Ale takovych mist znam hrozne malo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2023 19:45

Gatita můžem zase dát nějaký parfu sraz:)

Rozumím ti, zima je dlouhá a otravná. Ještě mě napadlo Prodivadlo v ČVUT hraje pohádky o mašinkách včetně modelové železnice. Já vždycky takhle něco vymyslím a oni přitáhnou rýmu než na to dojde 

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 28. ledna 2023 20:11

Gatita já moc doporučuju ke sledování na instagramu účet Kolik má Praha věží, mají tam spousty tipů na hezká místa s dětmi v Praze a okolí.

Nebavily by vás třeba nějaký venkovní dětský unikovky? Spousta jich je zdarma v aplikaci Hravylety. Většinou je to venkovní hra na téma přírody, různý lesní skřítci, vodní víly, jestli se tomu tvoje děti teda nevysmějou

My jsme jich hráli několik a vždycky to bylo fajn, takovej cíl a zábava pro dítě. Já jsem dělala několik venkovních her pro knihovnu, jednu z nich i v tý aplikaci, kdybyste to třeba chtěli ozkouset. 

U nás teda ještě je dost důležitej aspekt, že s sebou beru nejakej malej poklad, co mu na konci ukryju. Kindervajicko funguje skvěle ale i malovanej kamínek, figurka zviratka, nějaká pidi hračka, píšťalka...